دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام […]
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما […]
مشاغل صنایع غذایی
-
لیست جامع و راهنمای خرید تجهیزات رستوران و فست فود
بدون دیدگاهراهنمای خرید تجهیزات رستوران و فست فود از جمله دغدغه های زمان راه اندازی یک […]
-
دستگاه روغن گیری کارگاهی چیست و چه کاربردی دارد؟
بدون دیدگاهدستگاه روغنگیری یکی از پرکاربردترین و اصلیترین ماشین آلات مصرفی در صنایع غذایی بوده که […]
-
تجهیزات تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری
بدون دیدگاهتولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری در ایران تولید سوسیس و کالباس در حضور […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی
بسته بندی نان (روش های نوین برای افزایش ماندگاری و جلب توجه مشتریان)
اهمیت بسته بندی نان برای تمامی افراد مشغول به کسب و کار نانوایی مشخص است. […]
مواد اولیه بسته بندی سوسیس و کالباس (0 تا 100 هرآنچه لازم دارید)
حتما بارها درباره انواع مختلف پوشش ها و مواد اولیه بسته بندی سوسیس و کالباس […]
5 مزیت استفاده از دستگاه بسته بندی وکیوم آجیل و خشکبار
دستگاه بسته بندی وکیوم آجیل و خشکبار فناوری نوینی در صنعت بسته بندی مواد غذایی […]
دستگاه بسته بندی دمنوش ها: 4 نکته که باید بدانید
دستگاه بسته بندی دمنوش ها در کارخانجات، کارگاه ها و کسب و کارهای خانگی کاربرد […]
دستگاه های صنایع غذایی
بهترین دستگاه بسته بندی همبرگر (نکات مهم در انتخاب و خرید)
حتما می دانید بسته بندی همبرگر در حفظ کیفیت، حفظ ارزش غذایی، ماندگاری و افزایش […]
دستگاه روستر قهوه ۵ کیلویی (کاربردها، ویژگی ها و مزایا)
دستگاه روستر قهوه ۵ کیلویی، امکان کاوش در دنیای رست کردن قهوه را برایتان فراهم […]
5 ویژگی بهترین دستگاه روستر قهوه (به همراه آموزش رستر قهوه)
بهترین دستگاه روستر قهوه برای من کدام است؟ چه تفاوت هایی بین آن ها وجود […]
خرید روستر قهوه خانگی (5 نکته ضروری)
اگر به دنبال خرید روستر قهوه خانگی هستید، این مطلب برای شما نوشته شده است. […]
مواد اولیه صنایع غذایی
-
نحوه تولید و مصرف و فواید قارچ یال شیر (هریسیوم) + ویدیو
بدون دیدگاهقارچ یال شیر دارای خواص بیشماری است و مصرف آن روز به روز در حال […]
-
مرینیت جوجه کباب رستورانی
بدون دیدگاهمرینیت جوجه کباب رستورانی از روش های محبوب پخت جوجه کباب درمیان بیشتر ماست. در […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما […]
-
انواع پوشش سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی
1 دیدگاهپوشش سوسیس و کالباس یکی از موارد مهم در تولید اینگونه محصولات است. این پوشش […]
کسب و کار خانگی
-
دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
بدون دیدگاهیکی از مهمترین و پرکاربردترین دستگاههایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده […]
-
آشنایی با ویژگیهای دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
بدون دیدگاهتهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادههایی محسوب میشود که به سلامتی خود […]
-
صفر تا 100 شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهخط تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل دستگاه هایی است که بتوانید با استفاده از آن […]
-
معرفی انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهانواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل تجهیزاتی است که بتوان با استفاده از […]