تولید جوجه کباب صنعتی

روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)

تولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام می شود. در این مطلب شما عزیزان را روش تولید جوجه کباب صنعتی بطور کامل آشنا می کنیم.

تولید جوجه کباب صنعتی

در دهه های اخیر، با گسترش صنعت غذایی، تولیدات غذایی نیز به صورت صنعتی و نیمه آماده رو به افزایش است. یکی از محصولات محبوب که در دسته ی غذاهای نیمه آماده به شمار می آید، جوجه کباب صنعتی است.

جوجه کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که به روش های مختلف و با طهم های مختلف تهیه می شود. در کارخانجات جوجه کباب ها به صورت انبوه و در کارخانه های صنعتی آماده می شوند.

تولید جوجه کباب صنعتی
تولید جوجه کباب صنعتی

انواع جوجه کباب صنعتی

تولید کنندگان برای تولید صنعتی جوجه کباب، باتوجه به نوع تقاضای شما جوجه کباب ها را در دو نوع تولید می کنند:

  • جوجه کباب های ساده: برای بهبود عطر و طعم دار و ترد کردن این انواع، تنها ازنمک و فلفل و دیگر ادویه جات ساده استفاده می شود.
  • جوجه کباب های مرینیت شده و طعم دار: برای این انواع ازمواد متنوعی مانند پودر لیمو، پودر سیر، پودر پیاز، زنجبیل و سایر ادویه های خوش عطر و طعم استفاده می کنند تا جوجه کباب هایی ترد و آبدار با طعم دلپذیر و متفاوت برای شما تهیه شود.

روش تولید جوجه کباب صنعتی

انتخاب و تهیه مواد اولیه

تولید جوجه کباب صنعتی با انتخاب مواد اولیه باکیفیت و سالم آغاز می شود. این مواد اولیه عبارتند از:

گوشت مرغ تازه و بدون هرگونه آلودگی، اصلی ترین ماده اولیه است. از مرغ های مرغوب و مورد تایید استانداردهای بهداشتی استفاده کنید. معمولاً گوشت مرغ مورد استفاده در تولید جوجه کباب صنعتی از مرغ هایی تهیه می شود که به صورت صنعتی و زیر نظر تولیدکننده پرورش داده می شوند. به منظور اطمینان از کیفیت این گوشت مرغ، معمولاً مرغ های گوشتی از نظر وزن، سن و سلامت آزمایش می شوند.

  • ادویه جات (نمک، فلفل، آویشن و…): سعی کنید ادویه جاتتان را بصورت تازه آسیاب شده استفاده کنید تا عطر و بوی بیشتری به غذا بدهند.
  • سبزیجات (پیاز، سیر، رزماری و…): هر چه سبزیجات تازه تر، کیفیت و ماندگاری آن ها بیشتر.
  • سایر طعم دهنده ها (زعفران، ماست و …): براساس نوع محصولتان مرغوب ترین طعم دهنده ها را استفاده کنید.
  • استفاده از سس های مختلف: سس های سویا، تارتار، گوجه فرنگی و فرانسوی نیز می توانند به جوجه کباب طعم مطلوبی بدهند.
مرینیت مایع جوجه کباب
مرینیت مایع جوجه کباب

انتخاب روش مناسب برای مزه دار کردن جوجه کباب به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. اگر به دنبال یک روش سریع و آسان هستید، می توانید از ادویه جات یا سس استفاده کنید. اما اگر به دنبال یک طعم خاص هستید، می توانید از مرینیت آماده (پودری و مایع) مواد دیگر استفاده کنید.

مطمئنا هر چه مواد اولیه با کیفیت تری را استفاده کنید، باید هزینه بیشتری برای تامین مواد اولیه بپردازید. اما، فراموش نکنید که قطعا نتیجه استفاده از مواد باکیفیت را با جلب رضایت و اعتماد مشتریان خواهید دید!

فراوری مرغ و جوجه ها

پس از تحویل، گوشت مرغ باید به دقت شسته و  آماده شود. در این مرحله، ضمن جداسازی گوشت از استخوان ها، از انتقال بیش از حد چربی و چربی های غیرمطلوب نیز جلوگیری می شود. سپس، گوشت مرغ به قطعات کوچکتر تقسیم می شود. این فرآیند باعث می شود تا گوشت مرغ در طبخ و طعم دهی به غذاها به طور یکنواخت تر عمل کند و مزه ی مناسبی به خود بگیرد.

با مشاهده فیلم زیر می توانید با دستگاه استخوان گیر مرغ و نحوه کار آن آشنا شوید:

مرینیت کردن گوشت

انواع ادویه ها و طعم دهنده ها با دقت ترکیب می شوند تا یک مخلوط آماده برای مزه دار کردن جوجه ها فراهم شود. این مخلوط می تواند شامل نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع، زیتون و سایر ادویه ها و طعم دهنده های مختلف باشد. این فرایند معمولاً با دست یا با به کارگیری دستگاه ‌های مخصوص انجام می شود.

برای مرینیت کردن گوشت می توانید از دستگاه تامبلر یا مرینیتور گوشت استفاده کنید. دستگاه تامبلر مجهز به سیستم خنک کننده است که موجب افزایش تردی و بهبود بافت جوجه می شود.

تامبلر رومیزی یا مرینیتور رومیزی قادر است به طور همزمان آب را جذب و باعث ترد شدن بافت گوشت شود و هم برای مزه دار کردن انواع گوشت برای استفاده های مختلف مانند جوجه کباب استفاده شود.

بسته بندی

در تولید جوجه کباب صنعتی پس از مرینیت جوجه ها، به منظور عرضه آن ها به بازار، باید آنها را بطور مناسب بسته بندی کنید. بسته بندی باعث حفظ طعم و مزه جوجه کباب می شود و همچنین از تماس با هوای خارجی و عوامل آلودگی جلوگیری می کند که در نتیجه عمر نگهداری محصول افزایش می یابد.

پس از بسته بندی، جوجه کباب ها آماده عرضه به بازار می شوند و مشتریان شما می توانند از این محصولات لذیذ بهره ببرند.

چرا تولید جوجه کباب صنعتی را انتخاب کنم؟

اگر به دنبال راه اندازی کسب و کار و خط تولید خودتان هستید، تولید جوجه کباب صنعتی را نیز درنظر بگیرید. با تولید این محصول به مزایای زیر دست پیدا می کنید:

  • صرفه جویی در زمان و انرژی: برای درست کردن جوجه کباب های نیمه آماده و از پیش مرینیت شده، نیازی به صرف زمان و انرژی زیادی ندارد. از این رو، این نوع محصولات برای کسانی که زمان و انرژی کافی برای آماده سازی جوجه کباب خانگی ندارند، گزینه مناسبی است.
  • پایداری طعم و کیفیت: تولید جوجه کباب صنعتی معمولاً براساس یک دستورالعمل مشخص و ثابت و بطور انبوده انجام می شود. از این رو، طعم و کیفیت یکنواختی دارد. استفاده از مواد اولیه باکیفیت یکسان و رعایت استانداردهای تولید در خطوط تولید نیز از عوامل موثر این امر می‌باشد.
  • ماندگاری طولانی تر: جوجه کباب های صنعتی به علت بسته بندی مناسب، ماندگاری بیشتری در مقایسه با انواع جوجه کباب خانگی دارد. در نتیجه این امر می توانید این نوع جوجه کباب را به مدت بیشتری در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
  • افزایش روز افزون مشتریان: هرچقدر که زندگی ها پرمشغله تر و آشنایی با غذاهای نیمه آماده و آماده صنعتی بیشتر میشود، مشتریان شما نیز بیشتر می شوند.

البته بدیهی است که تولید جوجه کباب صنعتی، معایب و سختی هایی نیز دارد که عبارتند از:

  • قیمت بالاتر: هزینه فراوری، حمل و نقل، سود فروشنده و…، همگی عاملی هستند که باعث افزایش هزینه خرید این محصول می شوند.
  • دشواری جلب اعتماد مصرف کنندگان: بدنامی استفاده از مواد افزودنی و نگهدارنده، رسوایی هایی که توسط تعداد محدودی از تولیدکنندگان بوجود آمده است و…، همگی باعث ایجاد شک و تردیدهایی در خریداران فراورده های غذایی شده اند. بخصوص جوجه کباب که فراورده گوشتی و فساد پذیر است.

به نظر شما برای تولید جوجه کباب صنعتی به چه نکات دیگری باید توجه کنیم؟ حتما نوصیه تان را با ما ودیگران در میان بگذارید.

اگر برای خرید دستگاه های مناسب و تولید جوجه کباب صنعتی نیاز به مشاوره دارید، به وبسایت آی فودز مراجعه کنید.

سوالات متداول

تولید جوجه کباب صنعتی چه مراحلی دارد؟

انتخاب مواد اولیه،آماده سازی مرغ و جوجه ها، مرینیت و طعم دهی به جوجه ها، بسته بندی

بهترین روش بسته بندی جوجه کباب صنعتی چیست؟

بسته بندی جوجه کباب معمولاً به روش وکیوم و یا بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده انجام می‌شود.

برای مرینیت جوجه کباب صنعتی از چه موادی استفاده کنم؟

مرغ تازه و باکیفیت، ادویه جات، مرینیت های پودری و مایع آماده، انواع سس ها، سبزیجات و …

برای خرید دستگاه ها و تجهیزات تولید جوجه کباب صنعتی چکار کنم؟

برای خرید دستگاه ها و تجهیزات تولید جوجه کباب صنعتی به فروشگاه اینترنتی آی فودز مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0
شما این محصولات را انتخاب کرده اید  0

سبد خرید شما خالی است.