دانشنامه آی فودز

دانشنامه تخصصی صنایع غذایی

جستجو
[wpstory id=""]

فرآیندهای صنایع غذایی

مشاغل صنایع غذایی

  • نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفه‌ای کسب‌وکار
    نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفه‌ای کسب‌وکار
    بدون دیدگاه

    اگر قصد دارید که یک کافه راه‌اندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلی‌ترین وسایل کافه است. راه‌اندازی یک کافه، یکی از مشاغل رویایی و محبوب بسیاری از افراد است؛ جایی که می‌توانید با ارائه نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های متنوع، تجربه‌ای خاص و دلنشین برای مشتریانتان خلق کنید. کافه‌ها به فضاهای دلپذیری برای گذراندن وقت و لذت […]

  • مهم‌ترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
    مهم‌ترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
    بدون دیدگاه

    عطاری‌ها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بوده‌اند و امروزه با استقبال بیشتر مردم از محصولات گیاهی، این کسب‌وکار رونق گرفته است. راه‌اندازی یک عطاری موفق نیازمند توجه به دو جنبه اساسی است؛ یکی داشتن تجهیزات راه اندازی عطاری مناسب و دیگری مهارت‌های لازم در تهیه و عرضه محصولات گیاهی. در این […]

  • همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راه‌اندازی
    همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راه‌اندازی
    بدون دیدگاه

    در راه‌اندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهم‌ترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین می‌کنند بلکه به بهره‌وری و سرعت کار کمک می‌کنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا می‌شوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسب‌وکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]

تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

دستگاه های صنایع غذایی

مواد اولیه صنایع غذایی

  • گلوتن گندم و کابرد های آن
    گلوتن گندم و کابرد های آن
    1 دیدگاه

    پودر گلوتن گندم یکی از پودر های خوراکی کاربردی در صنایع مختلفی به ویژه صنایع غذایی است. عملکرد گلوتن در گندم است که موجب بیشتر شدن حجم قرص نان و ایجاد بافت مناسب میشود. و به طور کلی عامل مشخص کننده کیفیت آرد گلوتن است. در ادامه این مقاله شما را بیشتر با این ماده آشنا […]

  • انواع پوشش سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی
    انواع پوشش سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی
    1 دیدگاه

    پوشش سوسیس و کالباس یکی از موارد مهم در تولید اینگونه محصولات است. این پوشش ها که با نام کاور سوسیس و کالباس نیز در بازار شناخته می شوند، برگردان وطنی واژه sausages casing در زبان انگلیسی هستند. پوشش سوسیس و کالباس یک عامل بسیار حیاتی در تولید این نوع محصولات است. این پوشش ها […]

  • ضربه هایی که کپی کردن فرمولاسیون غذایی رقبا به شما خواهد زد!
    ضربه هایی که کپی کردن فرمولاسیون غذایی رقبا به شما خواهد زد!
    بدون دیدگاه

    کپی کردن فرمولاسیون غذایی : فرمولاسیون غذایی هر محصول شرکت یکی از پایه های اساسی در موفقیت یا شکست آن محصول در بازار است. در صنعت مشاهده می کنیم که بعضی شرکت ها به دنبال بدست آوردن فرمولاسیون غذایی رقبایشان هستند و برای بدست آوردن آن از هیچ حرکت ناجوانمردانه ای دریغ نمی کنند! در […]

  • پودر نشاسته سیب زمینی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
    پودر نشاسته سیب زمینی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
    بدون دیدگاه

    نشاسته سیب زمینی یکی از نشاسته های رایج در صنایع غذایی و مصرف خانگی است. بهره گیری از غلات و نشاسته زمانی اوج گرفت که صنعت خوراکی های بدون گلوتن توجه مردم را به خود جلب کرد. از نشاسته به عنوان جایگزین آرد استفاده میشود. نشاسته چیست؟ نشاسته پلی ساکاریدی از ملکلول های گلوکز در […]

کسب و کار خانگی

  • معرفی انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی
    معرفی انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی
    بدون دیدگاه

    انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل تجهیزاتی است که بتوان با استفاده از آن ها در منزل کار تولید سوسیس و کالباس را انجام داد. البته به شرطی که تولید در حجمی انجام شود که بتوان یک کسب و کار خانگی خوب را با آن راه اندازی کرد. در این مطلب به معرفی […]

  • آشنایی با ویژگی‌های دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
    آشنایی با ویژگی‌های دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
    بدون دیدگاه

    تهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های خانواده‌هایی محسوب می‌شود که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند. عموماً مواد لبنی تهیه شده توسط کارخانجات بزرگ نمی‌تواند رضایت چنین افرادی را جلب کند و اگر بخواهیم واقع بین باشیم مواد لبنی ارگانیک با آن چه که در بسته‌بندی‌های شرکتی وجود دارد قابل قیاس نیست! از این […]

  • دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
    دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
    بدون دیدگاه

    یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین دستگاه‌هایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده قرار می‌گیرد، دستگاه روغن گیری است. دستگاه روغن گیری پرس سرد یکی از انواع دستگاه‌های روغن‌گیری بوده که وظیفه اصلی آن روغن‌کشی یا همان روغن‌گیری است. از آن‌جایی که دانه‌های روغنی به عنوان منبع غنی و مهم دریافت پروتئین و […]

  • کارآفرینی در خانه: گام به گام با شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی
    کارآفرینی در خانه: گام به گام با شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی
    بدون دیدگاه

    شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل دستگاه هایی است که بتوانید با استفاده از آن ها در منزل، کار تولید سوسیس و کالباس را انجام دهید. البته به شرطی که تولید در حجمی انجام شود که بتوانید یک کسب و کار خانگی خوب را با آن راه اندازی کنید. راه اندازی خط تولید سوسیس و […]