دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما بیان شده است. با مطالعه این آموزش، می توانید با نحوه انجام هر روش، مزایا و نکات هر کدام آشنا شوید. عمل آوری گوشت یک فرایند مهم در حفظ و نگهداری گوشت است که به طور گسترده در صنعت غذایی […]
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و بسیاری سوال های دیگر که ذهن بیشترمان را به خود مشغول کرده است. وقتی اولین بار نام سوسیس گیاهی را شنیدم، هیچ تصوری از آن نداشتم. ناخودآگاه به مخلوطی از سبزیجات چرخ شده فکر می کردم. صادقانه بگویم که نمی […]
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام می شود. در این مطلب شما عزیزان را روش تولید جوجه کباب صنعتی بطور کامل آشنا می کنیم. تولید جوجه کباب صنعتی در دهه های اخیر، با گسترش صنعت غذایی، تولیدات غذایی نیز به صورت صنعتی و نیمه آماده رو […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه است. راهاندازی یک کافه، یکی از مشاغل رویایی و محبوب بسیاری از افراد است؛ جایی که میتوانید با ارائه نوشیدنیها و خوراکیهای متنوع، تجربهای خاص و دلنشین برای مشتریانتان خلق کنید. کافهها به فضاهای دلپذیری برای گذراندن وقت و لذت […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال بیشتر مردم از محصولات گیاهی، این کسبوکار رونق گرفته است. راهاندازی یک عطاری موفق نیازمند توجه به دو جنبه اساسی است؛ یکی داشتن تجهیزات راه اندازی عطاری مناسب و دیگری مهارتهای لازم در تهیه و عرضه محصولات گیاهی. در این […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین میکنند بلکه به بهرهوری و سرعت کار کمک میکنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا میشوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسبوکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

چگونه یک خط بسته بندی همبرگر کارآمد راهاندازی کنیم؟
در صنعت تولید محصولات غذایی آماده (نیمه آماده) و فست فود، خط بسته بندی همبرگر یکی از عوامل حیاتی در حفظ کیفیت و افزایش بهرهوری تولید است. بسته بندی مناسب نه تنها به نگهداری همبرگر در شرایط بهینه کمک میکند بلکه نقش مهمی در جلب توجه مشتریان دارد. با استفاده از تجهیزات مدرن و بهینهسازی […]

چاپگر صنعتی؛ کاربردها و مزایای استفاده
چاپگر صنعتی یکی از دستاوردهای مدرن تکنولوژی بوده که امروزه در صنایع مختلف و خطوط تولید کارخانجات به طور گسترده مورد استفاده قرار میگیرد. با استفاده از این ابزار میتوان اطلاعات مورد نیاز را بر روی محصولات و بستهبندی آنها درج کرد. این دستگاه پرکاربرد در افزایش سرعت تولید تأثیر بهسزایی دارد. علاوه بر این، […]

نقش بهترین انواع لیبل بسته بندی در افزایش فروش
در دنیای پر رقابت امروز، جلب توجه مشتریان و متمایز شدن از رقبا نیازمند استفاده از ابزارهای مؤثر و هوشمندانه است. یکی از این ابزارها که میتواند به طور مستقیم بر تصمیمگیری خرید مشتریان تأثیر بگذارد، لیبل محصولات است. بهترین انواع لیبل بسته بندی نه تنها اطلاعات ضروری را به مشتریان منتقل میکنند، بلکه با […]

راهنمای کامل خرید و استفاده از لیبل زن صنعتی
در دنیای امروز، استفاده از لیبل زن صنعتی یکی از نیازهای اساسی بسیاری از صنایع به شمار میآید. دستگاههای لیبل زن به منظور درج اطلاعات مهمی مانند بارکد، تاریخ تولید و انقضا و اطلاعات محصول بر روی بستهبندیها استفاده میشوند. این اطلاعات نه تنها به مشتریان کمک میکنند تا از مشخصات محصول آگاه شوند بلکه […]
دستگاه های صنایع غذایی

آشنایی با انواع دستگاه روغن گیری و مشخصات آنها
روغن یکی از مادههای غذایی پرکاربرد در دنیا است که به ویژه در ایران به دلیل تنوع غذایی بالا بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. تولید انواع روغن از روغن زیتون برای غذا و سالاد گرفته تا روغنهایی نظیر روغن بادام و آرگان که برای درمان آسیبهای مو تجویز میشوند، سبب شده است که روغنگیری به […]

آب هویج گیری صنعتی چیست و چه کاربردی دارد؟
آیا تاکنون از دستگاه آب هویج گیری صنعتی استفاده کردهاید؟ هویج یکی از پر فایدهترین و خوش طعمترین میوههایی بوده که آبمیوه آن نیز بسیار پر فایده و مقوی است. این میوه و آبمیوه آن از جمله پرطرفدارترین نوشیدنیها به ویژه در فصول گرم سال به حساب میآید. از آنجایی که تقاضای مردم در این […]

دستگاه ارده گیر سنتی؛ نمونهای از محبوبترین تجهیزات در صنایع غذایی
کمتر کسی در ایران پیدا میشود که ارده را دوست نداشته باشد و ترجیح ندهد که صبح خود را با یک صبحانه خوشمزه و کامل به همراه ارده شروع کند! ارده از جمله فرآوردههای غذایی فوقالعاده مقوی و پر طرفدار نه تنها در ایران بلکه در دنیا بوده که امکان تولید آن با استفاده از […]

آشنایی با بهترین مارک آسیاب صنعتی
بهترین مارک آسیاب صنعتی: امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و علم، اکثر فعالیتهای دستی جای خود را به ماشینآلات و دستگاههای متنوع و مختلفی داده است تا انجام امور مختلف برای کاربران راحتتر شود. یکی از اموری که در گذشته به صورت دستی و مکانیکی انجام میگرفت، آسیاب انواع مواد مختلف مثل ادویهجات بود. […]






مواد اولیه صنایع غذایی
-
گلوتن گندم و کابرد های آن
1 دیدگاهپودر گلوتن گندم یکی از پودر های خوراکی کاربردی در صنایع مختلفی به ویژه صنایع غذایی است. عملکرد گلوتن در گندم است که موجب بیشتر شدن حجم قرص نان و ایجاد بافت مناسب میشود. و به طور کلی عامل مشخص کننده کیفیت آرد گلوتن است. در ادامه این مقاله شما را بیشتر با این ماده آشنا […]
-
انواع پوشش سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی
1 دیدگاهپوشش سوسیس و کالباس یکی از موارد مهم در تولید اینگونه محصولات است. این پوشش ها که با نام کاور سوسیس و کالباس نیز در بازار شناخته می شوند، برگردان وطنی واژه sausages casing در زبان انگلیسی هستند. پوشش سوسیس و کالباس یک عامل بسیار حیاتی در تولید این نوع محصولات است. این پوشش ها […]
-
ضربه هایی که کپی کردن فرمولاسیون غذایی رقبا به شما خواهد زد!
بدون دیدگاهکپی کردن فرمولاسیون غذایی : فرمولاسیون غذایی هر محصول شرکت یکی از پایه های اساسی در موفقیت یا شکست آن محصول در بازار است. در صنعت مشاهده می کنیم که بعضی شرکت ها به دنبال بدست آوردن فرمولاسیون غذایی رقبایشان هستند و برای بدست آوردن آن از هیچ حرکت ناجوانمردانه ای دریغ نمی کنند! در […]
-
پودر نشاسته سیب زمینی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهنشاسته سیب زمینی یکی از نشاسته های رایج در صنایع غذایی و مصرف خانگی است. بهره گیری از غلات و نشاسته زمانی اوج گرفت که صنعت خوراکی های بدون گلوتن توجه مردم را به خود جلب کرد. از نشاسته به عنوان جایگزین آرد استفاده میشود. نشاسته چیست؟ نشاسته پلی ساکاریدی از ملکلول های گلوکز در […]
کسب و کار خانگی
-
معرفی انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهانواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل تجهیزاتی است که بتوان با استفاده از آن ها در منزل کار تولید سوسیس و کالباس را انجام داد. البته به شرطی که تولید در حجمی انجام شود که بتوان یک کسب و کار خانگی خوب را با آن راه اندازی کرد. در این مطلب به معرفی […]
-
آشنایی با ویژگیهای دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
بدون دیدگاهتهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادههایی محسوب میشود که به سلامتی خود اهمیت میدهند. عموماً مواد لبنی تهیه شده توسط کارخانجات بزرگ نمیتواند رضایت چنین افرادی را جلب کند و اگر بخواهیم واقع بین باشیم مواد لبنی ارگانیک با آن چه که در بستهبندیهای شرکتی وجود دارد قابل قیاس نیست! از این […]
-
دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
بدون دیدگاهیکی از مهمترین و پرکاربردترین دستگاههایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده قرار میگیرد، دستگاه روغن گیری است. دستگاه روغن گیری پرس سرد یکی از انواع دستگاههای روغنگیری بوده که وظیفه اصلی آن روغنکشی یا همان روغنگیری است. از آنجایی که دانههای روغنی به عنوان منبع غنی و مهم دریافت پروتئین و […]
-
کارآفرینی در خانه: گام به گام با شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهشغل تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل دستگاه هایی است که بتوانید با استفاده از آن ها در منزل، کار تولید سوسیس و کالباس را انجام دهید. البته به شرطی که تولید در حجمی انجام شود که بتوانید یک کسب و کار خانگی خوب را با آن راه اندازی کنید. راه اندازی خط تولید سوسیس و […]