صفحه اصلی > صنعت گوشت و غذاهای آماده و کسب و کارهای خانگی : راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر خانگی

راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر خانگی

آنچه خواهید خواند:

امروزه شاهد رشد روز افزون کسب و کار های خانگی در کشور هستیم. یکی از این کسب و کار ها، تولید همبرگر خانگی است. تولید همبرگر خانگی میتواند شروع یک کسب و کار مستقل و یا توسعه کار فست و فود ها باشد. همچنین همبرگر دستی خام نیز در مغازه ها و قصابی ها فروش دارد. از مزایای اصلی این کسب و کار، سرمایه اولیه اندک است. در واقع تجهیزات مورد نیاز شما برای راه اندازی تولید همبرگر خانگی ، یک دستگاه چرخ گوشت و یک دستگاه همبرگر زن دستی است. در این مقاله همه چیز درباره راه اندازی این کسب و کار آورده شده است. پس تا انتهای این مقاله با ما باشید.

چه دستگاه هایی برای راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر نیاز است؟

چرخ گوشت

اولین دستگاه مورد نیاز در تولید همبرگر خانگی، چرخ گوشت است. برای تهیه همبرگر، گوشت گوساله تازه با چربی کمتر از بیست درصد تهیه کرده. و با چرخ گوشت چرخ کنید. اگر میزان تولید روزانه شما کم باشد، چرخ گوشت های خانگی میتوانند پاسخگوی نیاز شما باشند. اما درصورتی که بیشتر از روزی سه کیلو گوشت چرخی نیاز دارید، چرخ گوشت های صنعتی رومیزی مناسب شما هستند. چرخ گوشت های صنعتی رومیزی با اندازه کوچک در مکان های بسیاری استفاده میشوند. کسب ‌و کار هایی که به چرخ کردن و آماده‌سازی گوشت در حجم کم نیاز دارند از چرخ گوشت رومیزی استفاده میکنند. استفاده از چرخ گوشت مناسب و دارای استاندارد های لازم، سرعت عمل اپراتور و راندمان کار را به شکل چشمگیری افزایش میدهد.

مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه های چرخ گوشت رومیزی

اگروفودز ؛ تنها پلتفرم تخصصی آگهی و نیازمندیهای صنایع غذایی

اگروفودز ؛ تنها پلتفرم تخصصی آگهی و نیازمندیهای صنایع غذایی

همبرگرزن دستی

دستگاه همبرگر زن برای شکل و قالب دادن به مواد اولیه همبرگر است. جنس این دستگاه ها اغلب از استیل بوده و دارای اهرمی هستند که برای فشردن گوشت به واسطه دو کفه استفاده میشود. این دستگاه ها میتواند انواع گوشت های چرخ شده گوسفند، گاو و مرغ را به شکل همبرگر درست کند. این دستگاه ها با توجه به ظرفیت میتوانند در آشپزخانه ‌های صنعتی، رستوران ‌ها، فست فود‌ ها ، ساندویچی ‌ها و خانه ها کاربرد داشته باشند. همبرگر زن های دستی در دو مدل همبرگر زن دستی نیمه اتوماتیک و خانگی تولید میشوند. با دستگاه های همبر زن دستی می توان برگرهایی با سایز و محتویات دلخواه تهیه کرد.

مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه های همبرگر زن دستی

همبرگر زن دستی

همبرگر زن دستی خانگی

همبرگر زن دستی از جمله وسیله هایی است که در آشپزخانه‌ منازل و یا ساندویچی‌ های کوچک استفاده میشود. کار با برگر زن دستی بسیار ساده است. برای تولید همبرگر با این وسیله کافیست مقدار مناسبی از گوشت چرخ و طعم دار شده را در قسمت درون محفظه آن قرار دهیم. سپس با فشردن اهرم دستگاه به وسیله دست، گوشت های چرخ شده به فرم همبرگر در می آیند. از مزیت های استفاده از این وسیله، تولید همبرگر های یکدست و یک اندازه است. که علاوه بر شکل زیبا ومناسب، در زمان سرخ کردن آن، همه قسمت‌های گوشت همبرگر به طور یکنواخت سرخ می‌شود. این وسیله در منازل به منظور تهیه کردن گوشت همبرگر خانگی به جای استفاده از همبرگر های آماده کاربرد زیادی دارد. عموما جنس بدنه برگر زن خانگی از فلز میباشد. اما مدل های پلاستیکی آن نیز در بازار وجود دارند که طول عمر و کیفیت کمی داشته و خرید آنها توصیه نمیشود.

همبرگر زن نیمه اتوماتیک

دستگاه همبرگر زن نیمه اتوماتیک از مدل خانگی آن پیشرفته ‌تر بوده. و میزان دخالت دست در این دستگاه کمتر از مدل خانگی است. به طوری که روند تولید کاملا بهداشتی طی میشود. این وسیله گوشت آماده شده را در زمان کوتاهی به شکل کاملا یکدست و گرد تولید میکند. جنس بدنه‌ ی این دستگاه ها اغلب از استیل بوده و عموما همبرگر را با قطر 13 سانتی‌ متر قالب گیری میکنند. از مزایای دستگاه همبرگر زن نیمه اتومات علاوه بر سرعت بالا و کیفیت محصول، کاربرد آسان و راحت آن است. از این دستگاه در رستوران ها و فست فود ها استفاده میشود.

مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه های همبرگر زن نیمه اتوماتیک

همبرگر زن دستی اهرمی

خمیرگیر

دستگاه خمیرگیر دارای دو بخش همزن و مخزن ( پاتیل ) است. در این دستگاه ها همزن به شکل اریب درون مخزن قرار می ‌گیرد. از این دستگاه به منظور آماده سازی مواد همبرگر استفاده میشود. البته استفاده از این دستگاه برای ظرفیت های کم لزومی ندارد. و اگر ظرفیت تولید شما بیشتر از سه کیلوگرم در روز باشد، میتوانید از دستگاه خمیرگیر برای مخلوط کردن و آماده سازی مواد استفاده نمایید.

مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه های خمیرگیر

برای بسته بندی همبرگر خانگی چه چیزهایی نیاز است؟

برای اینکه همبرگر های شما پس از تولید به یکدیگر نچسبند، لازم است یک لایه پلاستیک یا کاغذ در بین همبرگرها قرار گیرد. این لایه های کاغذی یا پلاستیکی در بازار، به نام سلفون همبرگر شناخته شده هستند. درواقع سلفون همبرگر، برای تولید و بسته بندی همبرگر الزامی است. اما موارد دیگری نیز مانند پاکت های زیپ دار، جعبه و ظروف یکبار مصرف مناسب نیز وجود دارند که در صورت دلخواه میتوانید از آنها برای بسته بندی ثانویه برگر ها استفاده کنید.

مشاهده کنید : لیست قیمت سلفون همبرگر

بسته بندی همبرگر

طرز تهیه همبرگر خانگی

اغلب همبرگر را از گوشت گوساله تهیه میکنند. اما می توان از گوشت گوسفند، ترکیب گوشت با سویا و یا حتی گوشت مرغ نیز برای تهیه برگر استفاده کرد. در ادامه به توضیح دستور العملی برای تهیه همبرگر خانگی بسیار خوشمزه پرداخته اییم.

مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی

  • نیم کیلو گوشت چرخ کرده
  • به مقدار لازم ادویه همبرگر (فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک ، پودر سیر، زردچوبه، پودر زنجبیل و …)
  • چند حبه سیر
  • 2 عدد پیاز

مشاهده کنید : لیست قیمت ادویه آماده همبرگر 

ادویه همبرگر

طرز تهیه همبرگر خانگی

مرحله اول : آماده سازی مواد

در شروع کار گوشت تازه ایی که آماده کردیم را خوب چرخ میکنیم. و ادویه های دلخواه را با آن مخلوط میکنیم. سپس سیر و پیاز را ریز رنده میکنیم و به مواد اضافه میکنیم. نیازی نیست که آب پیاز را بگیرید. ماندن آب پیاز درون مواد برگر باعث می‌شود که در زمان حرارت دیدن، گوشت همبرگر کاملا مغز پخت شود. سپس مواد را به خوبی ورز میدهیم تا کاملا باهم مخلوط شوند. در این مرحله، اگر مقدار مواد زیاد باشد میتوانید از دستگاه خمیرگیر برای مخلوط کردن استفاده کنید.

مرحله دوم : شکل دادن

پس از اینکه مواد را به خوبی ورز داده و مخلوط کردیم، آن را در محفظه همبرگر زن میریزیم. این دستگاه مواد را به طور یک اندازه و یکدست به شکل همبرگر در می آورند. در این مرحله لازم است روی همبرگر ها از سلفون همبرگر استفاده کنید تا محصولاتتان به یکدیگر نچسبند.

مرحله سوم : طبخ

پس از تهیه همبرگر های خام، میتوانید آنها را سرخ ، گریل یا کباب کنید. همچنین می‌توانید همبرگرها را در فریزر نگهداری کرده و هر زمان که خواستید از آنها استفاده کنید. و در آخر، موقع سرو نیز میتوانید به سلیقه خود از سس، قارچ پخته شده، پنیر پارمزان، گوجه فرنگی، کاهو، سبزی و … استفاده کنید.

طرز تهیه همبرگر خانگی را میتوانید در ویدیو زیر مشاهده کنید.

سوالات متداول :

برای راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر خانگی به چه دستگاه هایی نیاز است؟

تجهیزات مورد نیاز شما برای راه اندازی تولید همبرگر خانگی ، یک دستگاه چرخ گوشت ، یک دستگاه همبرگر زن دستی و در صورت نیاز یک دستگاه خمیرگیر است.

برای بسته بندی همبرگر خانگی چکار کنم؟

برای اینکه همبرگر های شما پس از تولید به یکدیگر نچسبند، لازم است یک لایه پلاستیک یا کاغذ مرسوم به سلفون همبرگر در بین برگرها قرار گیرد. موارد دیگری نیز مانند پاکت های زیپ دار، جعبه و ظروف یکبار مصرف مناسب نیز وجود دارند که در صورت دلخواه میتوانید از آنها برای بسته بندی ثانویه برگر ها استفاده کنید.

هزینه راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر خانگی چقدر است؟

بطور کلی این کسب و کار به سرمایه اولیه کمی احتیاج دارد.

برای راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر از کجا مشاوره بگیرم؟

برای مشاوره جهت تولید انواع محصولات گوشتی با شمار تلفن 09919003511 تماس بگیرید.

دستگاه های مورد نیاز برای تولید همبرگر خانگی را از کجا تهیه کنم؟

مشاوره رایگان و خرید مطمعن در وبسایت آی فودز به شما کمک میکند که دستگاه مناسب خود را یافته و آن را با بهترین قیمت خریداری کنید.

مقالات مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز دهید
guest
2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مجید علیها

سلام و عرض ادب
سوالی دارم ایا اداره غذا دارو مجوز مشاعل خانگی منجمله همبرگر خانگی رو صادر میکنه؟
چون من یکبار درصدد ایجاد یک مجموعه بودم انقدر اذیتم کردن که منصرف شدم

مهندس محمد مکابر

سلام. مشاغل خانگی نیاز به مجوز غذا و دارو ندارند