دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام […]
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی
مواد اولیه بسته بندی سوسیس و کالباس (0 تا 100 هرآنچه لازم دارید)
حتما بارها درباره انواع مختلف پوشش ها و مواد اولیه بسته بندی سوسیس و کالباس […]
5 مزیت استفاده از دستگاه بسته بندی وکیوم آجیل و خشکبار
دستگاه بسته بندی وکیوم آجیل و خشکبار فناوری نوینی در صنعت بسته بندی مواد غذایی […]
دستگاه بسته بندی دمنوش ها: 4 نکته که باید بدانید
دستگاه بسته بندی دمنوش ها در کارخانجات، کارگاه ها و کسب و کارهای خانگی کاربرد […]
جت پرینترهای دستی ارزان (کاربردها + لیست قیمت)
بسیاری از کارگاهها و کارخانجات برای خطوط تولید با تیراژ کم به دنبال جت پرینترهایی […]
دستگاه های صنایع غذایی
چگونه تنور سنگک اتوماتیک کیفیت نان شما را افزایش میدهد؟
با پیشرفت تکنولوژی در صنعت نانوایی، دستگاهها و تجهیزات جدیدی معرفی شدهاند که به نانواییها […]
بهترین دستگاه نان سنگک
نان سنگک، با قدمت تاریخی و طعم منحصر به فردش، جایگاه ویژهای در فرهنگ غذایی […]
فر پیتزا صندوقی برای فست فود؛ راهنمای خرید کامل
خرید تجهیزات فست فود مناسب یکی از مهمترین مراحل راهاندازی یک کسب و کار موفق […]
بهترین فر پیتزا؛ راهنمای انتخاب تجهیزات برای فستفودتان
در راهاندازی یک فست فود موفق، انتخاب تجهیزات مناسب نقش بسیار مهمی دارد و یکی […]
مواد اولیه صنایع غذایی
-
رنگ های خوراکی و کاربرد های آنها
بدون دیدگاهرنگ یکی از مشخصات اصلی غذاها است. رنگ و طعم یک خوراکی دو پارامتر تعیین […]
-
نحوه تولید و مصرف و فواید قارچ یال شیر (هریسیوم) + ویدیو
بدون دیدگاهقارچ یال شیر دارای خواص بیشماری است و مصرف آن روز به روز در حال […]
-
گلوتن گندم و کابرد های آن
1 دیدگاهپودر گلوتن گندم یکی از پودر های خوراکی کاربردی در صنایع مختلفی به ویژه صنایع غذایی […]
-
فیبر گندم و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهپودر فیبر گندم یکی از پودر های پر کاربرد صنایع غذایی است. فیبر یکی از […]
کسب و کار خانگی
-
همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس خانگی از جمله محبوب ترین مواد غذایی هستند که اگر بتوانید آنها […]
-
همه چیز درباره تولید میوه خشک
1 دیدگاهدستگاه میوه خشک کن یکی از دستگاه های فراوری مواد اولیه صنایع غذایی است. از […]
-
راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر خانگی
بدون دیدگاهامروزه شاهد رشد روز افزون کسب و کار های خانگی در کشور هستیم. یکی […]
-
راهنمای انتخاب بهترین تجهیزات بسته بندی قند در منزل
بدون دیدگاهبستهبندی قند در منزل یک فرصت عالی برای شروع یک کسب و کار خانگی با […]