دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما […]
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی
چاپگر لیزری صنعتی (کاربرد + قیمت)
آیا میدانید چاپگر لیزری صنعتی چه مزیتهایی برای خطوط تولید دارند؟ به نظر شما از […]
چاپگر لیزری دستی چیست + لیست قیمت
چاپگر لیزری دستی یک محصول جدید در صنعت چاپ بوده که فرآیند درج اطلاعات بر […]
چاپگر صنعتی؛ کاربردها و مزایای استفاده
چاپگر صنعتی یکی از دستاوردهای مدرن تکنولوژی بوده که امروزه در صنایع مختلف و خطوط […]
آشنایی با انواع دستگاه جت پرینتر
انواع دستگاه جت پرینتر کدامند؟ هنگامی که خریداران به یک فروشگاه به منظور خرید محصولات […]
دستگاه های صنایع غذایی
بهترین فر پیتزا؛ راهنمای انتخاب تجهیزات برای فستفودتان
در راهاندازی یک فست فود موفق، انتخاب تجهیزات مناسب نقش بسیار مهمی دارد و یکی […]
راهنمای کامل تجهیزات کله پزی؛ کارتان را رونق دهید
کله پزی یکی از مشاغل سنتی و محبوب در بسیاری از کشورها، به ویژه در […]
مهمترین تجهیزات راه اندازی بستنی فروشی و راههای صرفهجویی در هزینهها
تهیه تجهیزات راه اندازی بستنی فروشی، برنامهریزی دقیق و انتخاب مکان مناسب برای راهاندازی یک […]
لیست کامل اصلیترین تجهیزات کارگاه تولید لبنیات
صنعت لبنیات یکی از صنایع پرسود و پرطرفدار در سراسر جهان است. تولید محصولات لبنی […]
مواد اولیه صنایع غذایی
-
رنگ های خوراکی و کاربرد های آنها
بدون دیدگاهرنگ یکی از مشخصات اصلی غذاها است. رنگ و طعم یک خوراکی دو پارامتر تعیین […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما […]
-
انواع اسانس های خوراکی و کاربرد آنها در صنایع غذایی
بدون دیدگاهاسانس خوراکی از جمله پر استفاده ترین افزودنی های خوراکی است. در اغلب محصولات صنایع […]
-
انواع پوشش سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی
1 دیدگاهپوشش سوسیس و کالباس یکی از موارد مهم در تولید اینگونه محصولات است. این پوشش […]
کسب و کار خانگی
-
کارآفرینی در خانه: گام به گام با شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهشغل تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل دستگاه هایی است که بتوانید با استفاده از آن […]
-
دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
بدون دیدگاهیکی از مهمترین و پرکاربردترین دستگاههایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده […]
-
آشنایی با ویژگیهای دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
بدون دیدگاهتهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادههایی محسوب میشود که به سلامتی خود […]
-
راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر خانگی
بدون دیدگاهامروزه شاهد رشد روز افزون کسب و کار های خانگی در کشور هستیم. یکی […]