دانشنامه آی فودز

دانشنامه تخصصی صنایع غذایی

جستجو
[wpstory id=""]

فرآیندهای صنایع غذایی

مشاغل صنایع غذایی

  • نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفه‌ای کسب‌وکار
    نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفه‌ای کسب‌وکار
    بدون دیدگاه

    اگر قصد دارید که یک کافه راه‌اندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلی‌ترین وسایل کافه است. راه‌اندازی یک کافه، یکی از مشاغل رویایی و محبوب بسیاری از افراد است؛ جایی که می‌توانید با ارائه نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های متنوع، تجربه‌ای خاص و دلنشین برای مشتریانتان خلق کنید. کافه‌ها به فضاهای دلپذیری برای گذراندن وقت و لذت […]

  • مهم‌ترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
    مهم‌ترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
    بدون دیدگاه

    عطاری‌ها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بوده‌اند و امروزه با استقبال بیشتر مردم از محصولات گیاهی، این کسب‌وکار رونق گرفته است. راه‌اندازی یک عطاری موفق نیازمند توجه به دو جنبه اساسی است؛ یکی داشتن تجهیزات راه اندازی عطاری مناسب و دیگری مهارت‌های لازم در تهیه و عرضه محصولات گیاهی. در این […]

  • همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راه‌اندازی
    همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راه‌اندازی
    بدون دیدگاه

    در راه‌اندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهم‌ترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین می‌کنند بلکه به بهره‌وری و سرعت کار کمک می‌کنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا می‌شوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسب‌وکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]

تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

دستگاه های صنایع غذایی

مواد اولیه صنایع غذایی

کسب و کار خانگی

  • همه چیز درباره تولید میوه خشک
    همه چیز درباره تولید میوه خشک
    1 دیدگاه

    دستگاه میوه خشک کن یکی از دستگاه های فراوری مواد اولیه صنایع غذایی است. از آنجایی که حفظ و نگهداري محصولات غذايي بسيار مورد توجه قرار گرفته است. و روز به روز اهميت جلوگيري از اتلاف مواد غذايي و طولاني نمودن زمان ماند آنها برای رشد صادرات و بدست آوردن بازارهاي پايدار بيشتر نمايان ميگردد. […]

  • همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
    همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
    بدون دیدگاه

    سوسیس و کالباس خانگی از جمله محبوب ترین مواد غذایی هستند که اگر بتوانید آنها را در منزل تهیه کنید افراد خانواده را سوپرایز خواهید کرد. البته تعداد زیادی از مردم بخاطر اینکه از سلامت و روش تهیه سوسیس و کالباسهای صنعتی مطمئن نیستند از مصرف این غذاهای خوشمزه پرهیز میکنند. شما می توانید با […]

  • آشنایی با ویژگی‌های دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
    آشنایی با ویژگی‌های دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
    بدون دیدگاه

    تهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های خانواده‌هایی محسوب می‌شود که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند. عموماً مواد لبنی تهیه شده توسط کارخانجات بزرگ نمی‌تواند رضایت چنین افرادی را جلب کند و اگر بخواهیم واقع بین باشیم مواد لبنی ارگانیک با آن چه که در بسته‌بندی‌های شرکتی وجود دارد قابل قیاس نیست! از این […]

  • معرفی انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی
    معرفی انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی
    بدون دیدگاه

    انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل تجهیزاتی است که بتوان با استفاده از آن ها در منزل کار تولید سوسیس و کالباس را انجام داد. البته به شرطی که تولید در حجمی انجام شود که بتوان یک کسب و کار خانگی خوب را با آن راه اندازی کرد. در این مطلب به معرفی […]