دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام می شود. در این مطلب شما عزیزان را روش تولید جوجه کباب صنعتی بطور کامل آشنا می کنیم. تولید جوجه کباب صنعتی در دهه های اخیر، با گسترش صنعت غذایی، تولیدات غذایی نیز به صورت صنعتی و نیمه آماده رو […]
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و بسیاری سوال های دیگر که ذهن بیشترمان را به خود مشغول کرده است. وقتی اولین بار نام سوسیس گیاهی را شنیدم، هیچ تصوری از آن نداشتم. ناخودآگاه به مخلوطی از سبزیجات چرخ شده فکر می کردم. صادقانه بگویم که نمی […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما بیان شده است. با مطالعه این آموزش، می توانید با نحوه انجام هر روش، مزایا و نکات هر کدام آشنا شوید. عمل آوری گوشت یک فرایند مهم در حفظ و نگهداری گوشت است که به طور گسترده در صنعت غذایی […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه است. راهاندازی یک کافه، یکی از مشاغل رویایی و محبوب بسیاری از افراد است؛ جایی که میتوانید با ارائه نوشیدنیها و خوراکیهای متنوع، تجربهای خاص و دلنشین برای مشتریانتان خلق کنید. کافهها به فضاهای دلپذیری برای گذراندن وقت و لذت […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال بیشتر مردم از محصولات گیاهی، این کسبوکار رونق گرفته است. راهاندازی یک عطاری موفق نیازمند توجه به دو جنبه اساسی است؛ یکی داشتن تجهیزات راه اندازی عطاری مناسب و دیگری مهارتهای لازم در تهیه و عرضه محصولات گیاهی. در این […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین میکنند بلکه به بهرهوری و سرعت کار کمک میکنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا میشوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسبوکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

جت پرینترهای اتوماتیک (کاربرد + لیست قیمت و خرید)
جت پرینترهای اتوماتیک یا جت پرینترهای صنعتی تقریبا در تمامی کارخانجات تولیدی کاربرد دارند. خطوط تولید محصولات مختلف به منظور ارائه محصولات باکیفیت در مدت زمان مشخص سعی دارند از بهترین تجهیزات و ماشینآلات استفاده نمایند. همانطور که میدانید یک محصول برای رسیدن به مرحله عرضه میبایست مراحل مختلفی را پشت سر بگذارد. آخرین مرحله […]

بررسی انواع دستگاه بسته بندی قهوه برای مشاغل خانگی و صنعتی
صنعت قهوه یکی از پررونقترین صنایع در سطح جهان است. مصرف روزافزون قهوه باعث شده تا کسبوکارهای مرتبط با تولید، فرآوری و بسته بندی قهوه رشد چشمگیری داشته باشند. بسته بندی قهوه از مهمترین بخشهای این فرآیند است، زیرا تاثیر زیادی بر حفظ کیفیت محصول و جذب مشتری دارد. در این مقاله قصد داریم به […]

راهنمای کامل خرید و استفاده از لیبل زن صنعتی
در دنیای امروز، استفاده از لیبل زن صنعتی یکی از نیازهای اساسی بسیاری از صنایع به شمار میآید. دستگاههای لیبل زن به منظور درج اطلاعات مهمی مانند بارکد، تاریخ تولید و انقضا و اطلاعات محصول بر روی بستهبندیها استفاده میشوند. این اطلاعات نه تنها به مشتریان کمک میکنند تا از مشخصات محصول آگاه شوند بلکه […]

نکات خرید و طرز استفاده بهترین جت پرینتر دستی
جت پرینترهای دستی یکی از ابزارهای کارآمد و ضروری در صنایع مختلف، بهویژه در چاپ اطلاعات مهم مانند تاریخ انقضا، بارکدها و سایر اطلاعات بر روی محصولات هستند. انتخاب بهترین جت پرینتر دستی برای کسبوکار شما میتواند تأثیر زیادی بر بهرهوری و کیفیت کار داشته باشد. برای انتخاب بهترین جت پرینتر دستی برای کسب و […]
دستگاه های صنایع غذایی

طرز کار دستگاه ارده گیر به چه صورت است؟
آیا میدانید دستگاه ارده گیر چیست و چه کاربردی دارد؟ با طرز کار دستگاه ارده گیر آشنا هستید؟ دستگاههای اردهگیری که تحت عنوان دستگاههای کرهساز نیز در بازار مشهور هستند یکی از پرمصرفترین انواع ماشین آلات در صنایع غذایی بوده که برای تولید ارده چه به صورت خانگی و چه به صورت صنعتی مورد استفاده […]

لیست کامل تجهیزات کترینگ؛ هر آنچه برای شروع نیاز دارید
صنعت کترینگ یکی از موفقترین و رو به رشدترین کسب و کارها در ایران و جهان است. در این مقاله به بررسی انواع کترینگ، مهمترین تجهیزات کترینگ و نکاتی که به موفقیت این کسب و کار کمک میکند، میپردازیم. صنعت کترینگ یکی از پرطرفدارترین و سودآورترین شاخههای کسب و کار در حوزه غذا است که […]

همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
در راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین میکنند بلکه به بهرهوری و سرعت کار کمک میکنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا میشوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسبوکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]

دستگاه ارده گیر؛ مشخصات + انواع + کاربردها
آیا میدانید دستگاه ارده گیر چیست و چه نقشی در صنایع غذایی ایفا میکند؟ این دستگاه از جمله پرکاربردترین و بهترین ماشین آلاتی بوده که تا به امروز با هدف تولید ارده طراحی و روانه بازار شده است. دستگاههای ارده گیر که تحت عنوان تجهیزات ارده ساز نیز مشهور هستند، در انواع مختلف با شکل […]






مواد اولیه صنایع غذایی
-
انواع اسانس های خوراکی و کاربرد آنها در صنایع غذایی
بدون دیدگاهاسانس خوراکی از جمله پر استفاده ترین افزودنی های خوراکی است. در اغلب محصولات صنایع غذایی و دارویی از اسانس خوراکی مایع استفاده می شود. اسانس ها را اغلب از انواع گیاهان و میوه ها و خشکبار تولید میکنند. اسانس های میوه ای بسیار متنوع هستند. از جمله این اسانس ها میتوان به اسانس لیمو، […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما بیان شده است. با مطالعه این آموزش، می توانید با نحوه انجام هر روش، مزایا و نکات هر کدام آشنا شوید. عمل آوری گوشت یک فرایند مهم در حفظ و نگهداری گوشت است که به طور گسترده در صنعت غذایی […]
-
پودر نشاسته سیب زمینی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهنشاسته سیب زمینی یکی از نشاسته های رایج در صنایع غذایی و مصرف خانگی است. بهره گیری از غلات و نشاسته زمانی اوج گرفت که صنعت خوراکی های بدون گلوتن توجه مردم را به خود جلب کرد. از نشاسته به عنوان جایگزین آرد استفاده میشود. نشاسته چیست؟ نشاسته پلی ساکاریدی از ملکلول های گلوکز در […]
-
ضربه هایی که کپی کردن فرمولاسیون غذایی رقبا به شما خواهد زد!
بدون دیدگاهکپی کردن فرمولاسیون غذایی : فرمولاسیون غذایی هر محصول شرکت یکی از پایه های اساسی در موفقیت یا شکست آن محصول در بازار است. در صنعت مشاهده می کنیم که بعضی شرکت ها به دنبال بدست آوردن فرمولاسیون غذایی رقبایشان هستند و برای بدست آوردن آن از هیچ حرکت ناجوانمردانه ای دریغ نمی کنند! در […]
کسب و کار خانگی
-
همه چیز درباره تولید میوه خشک
1 دیدگاهدستگاه میوه خشک کن یکی از دستگاه های فراوری مواد اولیه صنایع غذایی است. از آنجایی که حفظ و نگهداري محصولات غذايي بسيار مورد توجه قرار گرفته است. و روز به روز اهميت جلوگيري از اتلاف مواد غذايي و طولاني نمودن زمان ماند آنها برای رشد صادرات و بدست آوردن بازارهاي پايدار بيشتر نمايان ميگردد. […]
-
همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس خانگی از جمله محبوب ترین مواد غذایی هستند که اگر بتوانید آنها را در منزل تهیه کنید افراد خانواده را سوپرایز خواهید کرد. البته تعداد زیادی از مردم بخاطر اینکه از سلامت و روش تهیه سوسیس و کالباسهای صنعتی مطمئن نیستند از مصرف این غذاهای خوشمزه پرهیز میکنند. شما می توانید با […]
-
آشنایی با ویژگیهای دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
بدون دیدگاهتهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادههایی محسوب میشود که به سلامتی خود اهمیت میدهند. عموماً مواد لبنی تهیه شده توسط کارخانجات بزرگ نمیتواند رضایت چنین افرادی را جلب کند و اگر بخواهیم واقع بین باشیم مواد لبنی ارگانیک با آن چه که در بستهبندیهای شرکتی وجود دارد قابل قیاس نیست! از این […]
-
معرفی انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهانواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل تجهیزاتی است که بتوان با استفاده از آن ها در منزل کار تولید سوسیس و کالباس را انجام داد. البته به شرطی که تولید در حجمی انجام شود که بتوان یک کسب و کار خانگی خوب را با آن راه اندازی کرد. در این مطلب به معرفی […]