دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و بسیاری سوال های دیگر که ذهن بیشترمان را به خود مشغول کرده است. وقتی اولین بار نام سوسیس گیاهی را شنیدم، هیچ تصوری از آن نداشتم. ناخودآگاه به مخلوطی از سبزیجات چرخ شده فکر می کردم. صادقانه بگویم که نمی […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما بیان شده است. با مطالعه این آموزش، می توانید با نحوه انجام هر روش، مزایا و نکات هر کدام آشنا شوید. عمل آوری گوشت یک فرایند مهم در حفظ و نگهداری گوشت است که به طور گسترده در صنعت غذایی […]
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام می شود. در این مطلب شما عزیزان را روش تولید جوجه کباب صنعتی بطور کامل آشنا می کنیم. تولید جوجه کباب صنعتی در دهه های اخیر، با گسترش صنعت غذایی، تولیدات غذایی نیز به صورت صنعتی و نیمه آماده رو […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه است. راهاندازی یک کافه، یکی از مشاغل رویایی و محبوب بسیاری از افراد است؛ جایی که میتوانید با ارائه نوشیدنیها و خوراکیهای متنوع، تجربهای خاص و دلنشین برای مشتریانتان خلق کنید. کافهها به فضاهای دلپذیری برای گذراندن وقت و لذت […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال بیشتر مردم از محصولات گیاهی، این کسبوکار رونق گرفته است. راهاندازی یک عطاری موفق نیازمند توجه به دو جنبه اساسی است؛ یکی داشتن تجهیزات راه اندازی عطاری مناسب و دیگری مهارتهای لازم در تهیه و عرضه محصولات گیاهی. در این […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین میکنند بلکه به بهرهوری و سرعت کار کمک میکنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا میشوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسبوکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی نان (روش های نوین برای افزایش ماندگاری و جلب توجه مشتریان)
اهمیت بسته بندی نان برای تمامی افراد مشغول به کسب و کار نانوایی مشخص است. بسته بندی مناسب می تواند نقشی تعیین کننده برای محصولات نانوایی شما داشته باشد. بسته بندی نه تنها از محصولات شما محافظت می کند بلکه به تبلیغ برند شما و افزایش فروش نیز کمک می کند. اولین باری که در […]

چگونه یک خط بسته بندی همبرگر کارآمد راهاندازی کنیم؟
در صنعت تولید محصولات غذایی آماده (نیمه آماده) و فست فود، خط بسته بندی همبرگر یکی از عوامل حیاتی در حفظ کیفیت و افزایش بهرهوری تولید است. بسته بندی مناسب نه تنها به نگهداری همبرگر در شرایط بهینه کمک میکند بلکه نقش مهمی در جلب توجه مشتریان دارد. با استفاده از تجهیزات مدرن و بهینهسازی […]
دستگاه های صنایع غذایی

فر پیتزا تنوری چیست و چه ویژگیهایی دارد؟
پیتزا یکی از فست فودهای فوقالعاده خوشمزه و پرطرفدار بوده که کمتر کسی پیدا میشود این غذای خوش طعم و عطر را دوست نداشته باشد! پیتزا در میان جوانان و نوجوانان از محبوبیت بسیار بیشتری برخودار میباشد. از آن جایی که طرز تهیه پیتزا بسیار راحت بوده، اکثر فروشگاههایی که در حوزه فست فود فعال […]

لیست کامل اصلیترین تجهیزات کارگاه تولید لبنیات
صنعت لبنیات یکی از صنایع پرسود و پرطرفدار در سراسر جهان است. تولید محصولات لبنی با کیفیت نیازمند تجهیزاتی است که به فرآوری بهینه شیر و تولید محصولات مختلف کمک کند. کارگاههای تولید لبنیات محلی هستند که در آنها شیر خام به محصولات متنوعی مانند ماست، پنیر، کره و خامه تبدیل میشود. با پیشرفت تکنولوژی، […]

هر آن چه که باید در مورد خلال کن برقی صنعتی بدانید!
آیا میدانید خلال کن برقی صنعتی چیست؟ تاکنون از این دستگاه برای خلال کردن مواد غذایی استفاده کردهاید؟ دستگاه خلال کن سیب زمینی یکی از تجهیزات کاربردی در آشپزخانههای صنعتی بوده که امروزه کاربرد گستردهای در آشپزخانهها و رستورانها دارد. مرتب بودن ظاهر خوراکیهای مختلف، تمایل فرد به میل کردن آن را افزایش میدهد. تصور […]

چگونه تنور سنگک اتوماتیک کیفیت نان شما را افزایش میدهد؟
با پیشرفت تکنولوژی در صنعت نانوایی، دستگاهها و تجهیزات جدیدی معرفی شدهاند که به نانواییها کمک میکنند تا بهرهوری بالاتری داشته باشند و کیفیت محصولات خود را ارتقا دهند. یکی از این نوآوریها تنور سنگک اتوماتیک است. این دستگاهها با حذف نیاز به شاطر و بهبود فرآیند پخت، نه تنها باعث افزایش سرعت تولید نان […]






مواد اولیه صنایع غذایی
-
نحوه تولید و مصرف و فواید قارچ یال شیر (هریسیوم) + ویدیو
بدون دیدگاهقارچ یال شیر دارای خواص بیشماری است و مصرف آن روز به روز در حال افزایش است. با مطالعه این مطلب می توانید با خواص، ویژگی ها، روش مصرف و تولید قارچ یال شیر آشنا شوید. سال ها است که قارچ یال شیر “Hericium erinaceus” به طور گسترده در سراسر آسیا به عنوان یک ماده […]
-
پودر نشاسته سیب زمینی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهنشاسته سیب زمینی یکی از نشاسته های رایج در صنایع غذایی و مصرف خانگی است. بهره گیری از غلات و نشاسته زمانی اوج گرفت که صنعت خوراکی های بدون گلوتن توجه مردم را به خود جلب کرد. از نشاسته به عنوان جایگزین آرد استفاده میشود. نشاسته چیست؟ نشاسته پلی ساکاریدی از ملکلول های گلوکز در […]
-
ضربه هایی که کپی کردن فرمولاسیون غذایی رقبا به شما خواهد زد!
بدون دیدگاهکپی کردن فرمولاسیون غذایی : فرمولاسیون غذایی هر محصول شرکت یکی از پایه های اساسی در موفقیت یا شکست آن محصول در بازار است. در صنعت مشاهده می کنیم که بعضی شرکت ها به دنبال بدست آوردن فرمولاسیون غذایی رقبایشان هستند و برای بدست آوردن آن از هیچ حرکت ناجوانمردانه ای دریغ نمی کنند! در […]
-
انواع اسانس های خوراکی و کاربرد آنها در صنایع غذایی
بدون دیدگاهاسانس خوراکی از جمله پر استفاده ترین افزودنی های خوراکی است. در اغلب محصولات صنایع غذایی و دارویی از اسانس خوراکی مایع استفاده می شود. اسانس ها را اغلب از انواع گیاهان و میوه ها و خشکبار تولید میکنند. اسانس های میوه ای بسیار متنوع هستند. از جمله این اسانس ها میتوان به اسانس لیمو، […]
کسب و کار خانگی
-
آشنایی با ویژگیهای دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
بدون دیدگاهتهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادههایی محسوب میشود که به سلامتی خود اهمیت میدهند. عموماً مواد لبنی تهیه شده توسط کارخانجات بزرگ نمیتواند رضایت چنین افرادی را جلب کند و اگر بخواهیم واقع بین باشیم مواد لبنی ارگانیک با آن چه که در بستهبندیهای شرکتی وجود دارد قابل قیاس نیست! از این […]
-
راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر خانگی
بدون دیدگاهامروزه شاهد رشد روز افزون کسب و کار های خانگی در کشور هستیم. یکی از این کسب و کار ها، تولید همبرگر خانگی است. تولید همبرگر خانگی میتواند شروع یک کسب و کار مستقل و یا توسعه کار فست و فود ها باشد. همچنین همبرگر دستی خام نیز در مغازه ها و قصابی ها […]
-
کارآفرینی در خانه: گام به گام با شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهشغل تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل دستگاه هایی است که بتوانید با استفاده از آن ها در منزل، کار تولید سوسیس و کالباس را انجام دهید. البته به شرطی که تولید در حجمی انجام شود که بتوانید یک کسب و کار خانگی خوب را با آن راه اندازی کنید. راه اندازی خط تولید سوسیس و […]
-
معرفی انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهانواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل تجهیزاتی است که بتوان با استفاده از آن ها در منزل کار تولید سوسیس و کالباس را انجام داد. البته به شرطی که تولید در حجمی انجام شود که بتوان یک کسب و کار خانگی خوب را با آن راه اندازی کرد. در این مطلب به معرفی […]