دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما […]
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی
انواع دستگاه جت پرینتر و ویژگیهای کاربردی آنها
اگر یکی از فعالان در حوزه صنایع هستید، حتماً نام دستگاه جت پرینتر به گوشتان […]
معرفی خط تصفیه و بسته بندی حبوبات
حبوبات یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در سبد خانوارها هستند و اهمیت بسته بندی […]
دستگاه های صنایع غذایی
تجهیزات کبابی و جگرکی؛ راهنمای کامل راهاندازی این کسب و کار
یکی از پرسودترین کسبوکارهای حوزه غذا، راه اندازی کبابی و جگرکی است. این نوع کسبوکار […]
پرسودترین عرق های گیاهی و انتخاب دستگاه عرقگیری ایدهآل
عرقیات گیاهی از دیرباز در طب سنتی و فرهنگ ایرانی جایگاه ویژهای داشتهاند. این محصولات […]
رازهای خشک کردن میوه همراه با حفظ کامل ارزش غذایی
خشک کردن مواد غذایی یکی از قدیمیترین روشهای نگهداری غذا برای استفاده در آینده است. […]
بهترین دستگاه بسته بندی همبرگر (نکات مهم در انتخاب و خرید)
حتما می دانید بسته بندی همبرگر در حفظ کیفیت، حفظ ارزش غذایی، ماندگاری و افزایش […]
مواد اولیه صنایع غذایی
-
نحوه تولید و مصرف و فواید قارچ یال شیر (هریسیوم) + ویدیو
بدون دیدگاهقارچ یال شیر دارای خواص بیشماری است و مصرف آن روز به روز در حال […]
-
رنگ های خوراکی و کاربرد های آنها
بدون دیدگاهرنگ یکی از مشخصات اصلی غذاها است. رنگ و طعم یک خوراکی دو پارامتر تعیین […]
-
ضربه هایی که کپی کردن فرمولاسیون غذایی رقبا به شما خواهد زد!
بدون دیدگاهکپی کردن فرمولاسیون غذایی : فرمولاسیون غذایی هر محصول شرکت یکی از پایه های اساسی […]
-
صمغ کاراگینان و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهصمغ کاراگینان چیست؟ کاراگینان صمغی است که از جلبک قرمز دریایی استخراج و بعنوان افزودنی […]
کسب و کار خانگی
-
دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
بدون دیدگاهیکی از مهمترین و پرکاربردترین دستگاههایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده […]
-
همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس خانگی از جمله محبوب ترین مواد غذایی هستند که اگر بتوانید آنها […]
-
راهنمای انتخاب بهترین تجهیزات بسته بندی قند در منزل
بدون دیدگاهبستهبندی قند در منزل یک فرصت عالی برای شروع یک کسب و کار خانگی با […]
-
آشنایی با ویژگیهای دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
بدون دیدگاهتهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادههایی محسوب میشود که به سلامتی خود […]