دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما […]
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی
نقش بهترین انواع لیبل بسته بندی در افزایش فروش
در دنیای پر رقابت امروز، جلب توجه مشتریان و متمایز شدن از رقبا نیازمند استفاده […]
جت پرینترهای اتوماتیک (کاربرد + لیست قیمت و خرید)
جت پرینترهای اتوماتیک یا جت پرینترهای صنعتی تقریبا در تمامی کارخانجات تولیدی کاربرد دارند. خطوط […]
خط تولید و بسته بندی ادویه و مواد پودری
ادویه یکی از چاشنی های اصلی غذا محسوب می شود که برای خوش طعم و […]
بسته بندی نان (روش های نوین برای افزایش ماندگاری و جلب توجه مشتریان)
اهمیت بسته بندی نان برای تمامی افراد مشغول به کسب و کار نانوایی مشخص است. […]
دستگاه های صنایع غذایی
کسبوکار پررونق با بهترین تجهیزات آش فروشی
آش و حلیم از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی هستند که در مناسبتهای مختلف و […]
مقایسه و بررسی انواع تنور نان تافتون
در نانواییهای تافتون، تنور نان تافتون یکی از اصلیترین تجهیزات است که کیفیت نهایی نان […]
انواع تنور نان لواش نانوایی؛ کدام تنور مناسب نانوایی شماست؟
انتخاب تنور نان لواش نانوایی مناسب برای هر نانوایی یکی از تصمیمات حیاتی است که […]
چگونه بهترین تنور رستورانی نان سنگک را برای کسبوکار خود انتخاب کنیم؟
اگر به دنبال ارتقاء کیفیت نان و جذب مشتریان بیشتر به رستوران خود هستید، نان […]
مواد اولیه صنایع غذایی
-
رنگ های خوراکی و کاربرد های آنها
بدون دیدگاهرنگ یکی از مشخصات اصلی غذاها است. رنگ و طعم یک خوراکی دو پارامتر تعیین […]
-
مرینیت جوجه کباب رستورانی
بدون دیدگاهمرینیت جوجه کباب رستورانی از روش های محبوب پخت جوجه کباب درمیان بیشتر ماست. در […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما […]
-
فیبر گندم و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهپودر فیبر گندم یکی از پودر های پر کاربرد صنایع غذایی است. فیبر یکی از […]
کسب و کار خانگی
-
راهنمای انتخاب بهترین تجهیزات بسته بندی قند در منزل
بدون دیدگاهبستهبندی قند در منزل یک فرصت عالی برای شروع یک کسب و کار خانگی با […]
-
دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
بدون دیدگاهیکی از مهمترین و پرکاربردترین دستگاههایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده […]
-
همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس خانگی از جمله محبوب ترین مواد غذایی هستند که اگر بتوانید آنها […]
-
راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر خانگی
بدون دیدگاهامروزه شاهد رشد روز افزون کسب و کار های خانگی در کشور هستیم. یکی […]