دانشنامه آی فودز

دانشنامه تخصصی صنایع غذایی

جستجو
[wpstory id=""]

فرآیندهای صنایع غذایی

مشاغل صنایع غذایی

  • نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفه‌ای کسب‌وکار
    نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفه‌ای کسب‌وکار
    بدون دیدگاه

    اگر قصد دارید که یک کافه راه‌اندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلی‌ترین وسایل کافه است. راه‌اندازی یک کافه، یکی از مشاغل رویایی و محبوب بسیاری از افراد است؛ جایی که می‌توانید با ارائه نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های متنوع، تجربه‌ای خاص و دلنشین برای مشتریانتان خلق کنید. کافه‌ها به فضاهای دلپذیری برای گذراندن وقت و لذت […]

  • مهم‌ترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
    مهم‌ترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
    بدون دیدگاه

    عطاری‌ها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بوده‌اند و امروزه با استقبال بیشتر مردم از محصولات گیاهی، این کسب‌وکار رونق گرفته است. راه‌اندازی یک عطاری موفق نیازمند توجه به دو جنبه اساسی است؛ یکی داشتن تجهیزات راه اندازی عطاری مناسب و دیگری مهارت‌های لازم در تهیه و عرضه محصولات گیاهی. در این […]

  • همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راه‌اندازی
    همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راه‌اندازی
    بدون دیدگاه

    در راه‌اندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهم‌ترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین می‌کنند بلکه به بهره‌وری و سرعت کار کمک می‌کنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا می‌شوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسب‌وکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]

تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

دستگاه های صنایع غذایی

مواد اولیه صنایع غذایی

  • صمغ کاراگینان و کاربرد های آن در صنایع غذایی
    صمغ کاراگینان و کاربرد های آن در صنایع غذایی
    بدون دیدگاه

    صمغ کاراگینان چیست؟ کاراگینان صمغی است که از جلبک قرمز دریایی استخراج و بعنوان افزودنی در مواد غذایی استفاده میشود. برخلاف ژلاتین، که از محصولات حیوانی تهیه شده است کاراگینان کاملا گیاهی است. و از آن به عنوان جایگزین ژلاتین در گیاه‌خواری و وگنیسم استفاده می‌شود. انواع مختلفی از کاراگینان ها وجود دارند که دارای […]

  • گلوتن گندم و کابرد های آن
    گلوتن گندم و کابرد های آن
    1 دیدگاه

    پودر گلوتن گندم یکی از پودر های خوراکی کاربردی در صنایع مختلفی به ویژه صنایع غذایی است. عملکرد گلوتن در گندم است که موجب بیشتر شدن حجم قرص نان و ایجاد بافت مناسب میشود. و به طور کلی عامل مشخص کننده کیفیت آرد گلوتن است. در ادامه این مقاله شما را بیشتر با این ماده آشنا […]

  • انواع پوشش سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی
    انواع پوشش سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی
    1 دیدگاه

    پوشش سوسیس و کالباس یکی از موارد مهم در تولید اینگونه محصولات است. این پوشش ها که با نام کاور سوسیس و کالباس نیز در بازار شناخته می شوند، برگردان وطنی واژه sausages casing در زبان انگلیسی هستند. پوشش سوسیس و کالباس یک عامل بسیار حیاتی در تولید این نوع محصولات است. این پوشش ها […]

  • رنگ های خوراکی و کاربرد های آنها
    رنگ های خوراکی و کاربرد های آنها
    بدون دیدگاه

    رنگ یکی از مشخصات اصلی غذاها است. رنگ و طعم یک خوراکی دو پارامتر تعیین کننده کیفیت و مرغوبیت غذا است. و در بسیاری از موارد تغییرات رنگ و طعم به یکدیگر مربوط می باشند . از نظر صنایع غذایی بهره گیری از رنگ ها جهت ایجاد فراورده های جدید و یا بهبود محصول امری […]

کسب و کار خانگی

  • راهنمای انتخاب بهترین تجهیزات بسته بندی قند در منزل
    راهنمای انتخاب بهترین تجهیزات بسته بندی قند در منزل
    بدون دیدگاه

    بسته‌بندی قند در منزل یک فرصت عالی برای شروع یک کسب و کار خانگی با سرمایه اولیه کم است. در این کسب و کار می‌توانید با استفاده از تجهیزات بسته بندی قند در منزل ساده و قابل دسترسی به سودآوری برسید. بسته‌بندی قند در منزل یک فرصت عالی برای شروع یک کسب و کار خانگی […]

  • دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
    دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
    بدون دیدگاه

    یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین دستگاه‌هایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده قرار می‌گیرد، دستگاه روغن گیری است. دستگاه روغن گیری پرس سرد یکی از انواع دستگاه‌های روغن‌گیری بوده که وظیفه اصلی آن روغن‌کشی یا همان روغن‌گیری است. از آن‌جایی که دانه‌های روغنی به عنوان منبع غنی و مهم دریافت پروتئین و […]

  • همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
    همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
    بدون دیدگاه

    سوسیس و کالباس خانگی از جمله محبوب ترین مواد غذایی هستند که اگر بتوانید آنها را در منزل تهیه کنید افراد خانواده را سوپرایز خواهید کرد. البته تعداد زیادی از مردم بخاطر اینکه از سلامت و روش تهیه سوسیس و کالباسهای صنعتی مطمئن نیستند از مصرف این غذاهای خوشمزه پرهیز میکنند. شما می توانید با […]

  • کارآفرینی در خانه: گام به گام با شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی
    کارآفرینی در خانه: گام به گام با شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی
    بدون دیدگاه

    شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل دستگاه هایی است که بتوانید با استفاده از آن ها در منزل، کار تولید سوسیس و کالباس را انجام دهید. البته به شرطی که تولید در حجمی انجام شود که بتوانید یک کسب و کار خانگی خوب را با آن راه اندازی کنید. راه اندازی خط تولید سوسیس و […]