دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و بسیاری سوال های دیگر که ذهن بیشترمان را به خود مشغول کرده است. وقتی اولین بار نام سوسیس گیاهی را شنیدم، هیچ تصوری از آن نداشتم. ناخودآگاه به مخلوطی از سبزیجات چرخ شده فکر می کردم. صادقانه بگویم که نمی […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما بیان شده است. با مطالعه این آموزش، می توانید با نحوه انجام هر روش، مزایا و نکات هر کدام آشنا شوید. عمل آوری گوشت یک فرایند مهم در حفظ و نگهداری گوشت است که به طور گسترده در صنعت غذایی […]
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام می شود. در این مطلب شما عزیزان را روش تولید جوجه کباب صنعتی بطور کامل آشنا می کنیم. تولید جوجه کباب صنعتی در دهه های اخیر، با گسترش صنعت غذایی، تولیدات غذایی نیز به صورت صنعتی و نیمه آماده رو […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه است. راهاندازی یک کافه، یکی از مشاغل رویایی و محبوب بسیاری از افراد است؛ جایی که میتوانید با ارائه نوشیدنیها و خوراکیهای متنوع، تجربهای خاص و دلنشین برای مشتریانتان خلق کنید. کافهها به فضاهای دلپذیری برای گذراندن وقت و لذت […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال بیشتر مردم از محصولات گیاهی، این کسبوکار رونق گرفته است. راهاندازی یک عطاری موفق نیازمند توجه به دو جنبه اساسی است؛ یکی داشتن تجهیزات راه اندازی عطاری مناسب و دیگری مهارتهای لازم در تهیه و عرضه محصولات گیاهی. در این […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین میکنند بلکه به بهرهوری و سرعت کار کمک میکنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا میشوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسبوکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

دستگاه بسته بندی دمنوش ها: 4 نکته که باید بدانید
دستگاه بسته بندی دمنوش ها در کارخانجات، کارگاه ها و کسب و کارهای خانگی کاربرد زیادی دارد. در این مقاله راهنمای خرید انواع دستگاه بسته بندی دمنوش و نکات کلیدی آن را در اختیارتان می گذاریم. دمنوش ها از جمله محصولاتی هستند که در بازار به طور گسترده ای خرید و فروش می شوند. این […]

چاپگر صنعتی؛ کاربردها و مزایای استفاده
چاپگر صنعتی یکی از دستاوردهای مدرن تکنولوژی بوده که امروزه در صنایع مختلف و خطوط تولید کارخانجات به طور گسترده مورد استفاده قرار میگیرد. با استفاده از این ابزار میتوان اطلاعات مورد نیاز را بر روی محصولات و بستهبندی آنها درج کرد. این دستگاه پرکاربرد در افزایش سرعت تولید تأثیر بهسزایی دارد. علاوه بر این، […]

چاپگر لیزری صنعتی (کاربرد + قیمت)
آیا میدانید چاپگر لیزری صنعتی چه مزیتهایی برای خطوط تولید دارند؟ به نظر شما از این دستگاه در کدام صنایع میتوان استفاده کرد؟ پرینترهای لیزری صنعتی ازجمله ابزار مهم و پرکاربرد در صنایع گوناگون هستند که امروزه به طور گسترده در راستای افزایش سرعت فرآیند تولید و کاهش هزینهها مورد استفاده قرار میگیرند. پرینتر صنعتی […]

بسته بندی نان (روش های نوین برای افزایش ماندگاری و جلب توجه مشتریان)
اهمیت بسته بندی نان برای تمامی افراد مشغول به کسب و کار نانوایی مشخص است. بسته بندی مناسب می تواند نقشی تعیین کننده برای محصولات نانوایی شما داشته باشد. بسته بندی نه تنها از محصولات شما محافظت می کند بلکه به تبلیغ برند شما و افزایش فروش نیز کمک می کند. اولین باری که در […]
دستگاه های صنایع غذایی

0 تا 100 تجهیزات رستوران و فست فود
راهنمای خرید تجهیزات رستوران و فست فود از جمله دغدغه های زمان راه اندازی یک رستوران یا فست فود است. همچنین موقعیت مکانی یک رستوران خوب از اهمیت ویژه ای برخوردار است و موفقیت و یا شکست رستوران شما به آن بستگی دارد. شما باید در نظر داشته باشید که رستوران در مناطق پر تردد […]

معرفی دستگاه کره گیر برقی و مشخصات آن
کره یکی از مهمترین محصولات لبنی است که در سفره غذایی ما نقش بسیار مهمی را ایفا میکند. این فرآورده لبنی مفید منبع اصلی برای تأمین چربی مورد نیاز بدن، مس و ویتامین A محسوب میشود. امروزه کرههای پاستوریزه همانند بسیاری از محصولات دیگر به صورت انبوه توسط کارخانجات مختلف تولید و عرضه میشوند. گاهاً […]

نگاهی بر دستگاه فلافل زن رومیزی و مشخصات آن
آیا میدانید تفاوت دستگاه فلافل زن رومیزی با مدلهای اتوماتیک و صنعتی در چیست؟ فلافل یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین انواع غذاهای فست فودی بوده که در وعدههای مختلف و در شهرهای گوناگون ایران مورد استفاده قرار میگیرد. طریقه پخت و تهیه فلافل با محصولاتی نظیر کتلت، ناگت، شامی و… شباهت زیادی دارد؛ از این […]

صفر تا صد اسلایسر سیب زمینی
آیا میدانید اسلایسر سیب زمینی چیست؟ تاکنون از این دستگاه برای خرد کردن سیب زمینی استفاده کردهاید؟ همانطور که میدانید سیب زمینی سرخ کرده یکی از خوشطعمترین و پرطرفدارترین نوع غذا بوده که وجود آن در کنار غذاهای فست فودی و سایر آیتمهای منو بسته به ذائقه مشتریان ضروری میباشد. یکی از اصلیترین دلایلی که […]






مواد اولیه صنایع غذایی
-
انواع پوشش سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی
1 دیدگاهپوشش سوسیس و کالباس یکی از موارد مهم در تولید اینگونه محصولات است. این پوشش ها که با نام کاور سوسیس و کالباس نیز در بازار شناخته می شوند، برگردان وطنی واژه sausages casing در زبان انگلیسی هستند. پوشش سوسیس و کالباس یک عامل بسیار حیاتی در تولید این نوع محصولات است. این پوشش ها […]
-
فیبر گندم و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهپودر فیبر گندم یکی از پودر های پر کاربرد صنایع غذایی است. فیبر یکی از انواع کربوهیدرات هاست. که در گیاهانی مانند سبزیجات و غلات به مقدار زیاد وجود دارد. اما بدن انسان قادر نیست همه آنها را به سادگی هضم کند. با اینکه فیبر در بدن هضم نمی شود اما در حفظ سلامتی بدن […]
-
نحوه تولید و مصرف و فواید قارچ یال شیر (هریسیوم) + ویدیو
بدون دیدگاهقارچ یال شیر دارای خواص بیشماری است و مصرف آن روز به روز در حال افزایش است. با مطالعه این مطلب می توانید با خواص، ویژگی ها، روش مصرف و تولید قارچ یال شیر آشنا شوید. سال ها است که قارچ یال شیر “Hericium erinaceus” به طور گسترده در سراسر آسیا به عنوان یک ماده […]
-
گلوتن گندم و کابرد های آن
1 دیدگاهپودر گلوتن گندم یکی از پودر های خوراکی کاربردی در صنایع مختلفی به ویژه صنایع غذایی است. عملکرد گلوتن در گندم است که موجب بیشتر شدن حجم قرص نان و ایجاد بافت مناسب میشود. و به طور کلی عامل مشخص کننده کیفیت آرد گلوتن است. در ادامه این مقاله شما را بیشتر با این ماده آشنا […]
کسب و کار خانگی
-
همه چیز درباره تولید میوه خشک
1 دیدگاهدستگاه میوه خشک کن یکی از دستگاه های فراوری مواد اولیه صنایع غذایی است. از آنجایی که حفظ و نگهداري محصولات غذايي بسيار مورد توجه قرار گرفته است. و روز به روز اهميت جلوگيري از اتلاف مواد غذايي و طولاني نمودن زمان ماند آنها برای رشد صادرات و بدست آوردن بازارهاي پايدار بيشتر نمايان ميگردد. […]
-
همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس خانگی از جمله محبوب ترین مواد غذایی هستند که اگر بتوانید آنها را در منزل تهیه کنید افراد خانواده را سوپرایز خواهید کرد. البته تعداد زیادی از مردم بخاطر اینکه از سلامت و روش تهیه سوسیس و کالباسهای صنعتی مطمئن نیستند از مصرف این غذاهای خوشمزه پرهیز میکنند. شما می توانید با […]
-
آشنایی با ویژگیهای دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
بدون دیدگاهتهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادههایی محسوب میشود که به سلامتی خود اهمیت میدهند. عموماً مواد لبنی تهیه شده توسط کارخانجات بزرگ نمیتواند رضایت چنین افرادی را جلب کند و اگر بخواهیم واقع بین باشیم مواد لبنی ارگانیک با آن چه که در بستهبندیهای شرکتی وجود دارد قابل قیاس نیست! از این […]
-
راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر خانگی
بدون دیدگاهامروزه شاهد رشد روز افزون کسب و کار های خانگی در کشور هستیم. یکی از این کسب و کار ها، تولید همبرگر خانگی است. تولید همبرگر خانگی میتواند شروع یک کسب و کار مستقل و یا توسعه کار فست و فود ها باشد. همچنین همبرگر دستی خام نیز در مغازه ها و قصابی ها […]