• 49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “فناوری‌های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی”

    کتاب الکترونیک “فناوری‌های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی”
  • 49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “روغن‌های گیاهی در تکنولوژی مواد غذایی: ترکیب، خواص و کاربردها”

    کتاب الکترونیک “روغن‌های گیاهی در تکنولوژی مواد غذایی: ترکیب، خواص و کاربردها”
  • 49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “لیپیدهای ساختاریافته و اصلاح‌شده”

    کتاب الکترونیک “لیپیدهای ساختاریافته و اصلاح‌شده”
  • 49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “روغن کلزا و کانولا: تولید، فرآوری، خواص و کاربردها”

    کتاب الکترونیک “روغن کلزا و کانولا: تولید، فرآوری، خواص و کاربردها”
  • 49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “اصلاح لیپیدها برای استفاده در غذا”

    کتاب الکترونیک “اصلاح لیپیدها برای استفاده در غذا”
  • 49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی لیپید”

    کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی لیپید”
  • 49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “لیپیدهای غذایی: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی (ویرایش دوم)”

    کتاب الکترونیک “لیپیدهای غذایی: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی (ویرایش دوم)”
  • 49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “چربی ها و اسیدهای چرب در تغذیه انسان: گزارش یک کنفرانس تخصصی”

    کتاب الکترونیک “چربی ها و اسیدهای چرب در تغذیه انسان: گزارش یک کنفرانس تخصصی”
  • 49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی”

    کتاب الکترونیک “خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی”
  • 49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “امولسیون های غذایی (ویرایش چهارم)”

    کتاب الکترونیک “امولسیون های غذایی (ویرایش چهارم)”

آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “فناوری‌های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

“فناوری‌های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی” مروری جامع بر نوآوری‌های صنعت فرآوری غذا ارائه می‌کند، بر موضوعات حیاتی برای صنعت…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “لیپیدهای ساختاریافته و اصلاح‌شده”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب به موضوعات مهم در بازار رو به رشد و تولید لیپیدها می‌پردازد. این کتاب با ترکیب روش‌های نوین…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “روغن کلزا و کانولا: تولید، فرآوری، خواص و کاربردها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کلزا اکنون پس از سویا، دومین محصول بزرگ دانه‌های روغنی و بعد از روغن سویا و روغن پالم، سومین روغن…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “فرآوری لبنیات: بهبود کیفیت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

صنعت لبنیات همواره در خط مقدم نوآوری در فرآوری مواد غذایی قرار دارد. کتاب «فرآوری لبنیات: بهبود کیفیت» با سردبیری…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “چربی‌های لبنی و محصولات مرتبط”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در حالی که چربی شیر همیشه به دلیل طعم آن مورد قدردانی قرار گرفته است، بازار تحت تأثیر نگرانی‌هایی در…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای فرآوری لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب راهنمای پردازش لبنیات دانش گسترده ما را متمرکز کرده و اطلاعات عمیق و در عین حال قابل درک را…

49,000 تومان

صنعت گوشت

کتاب الکترونیک “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف” اطلاعات فنی حیاتی در مورد تمام جنبه‌های فرآوری حرارتی این محصولات ارائه…

49,000 تومان

دوره دکتر برگر: طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

بدون امتیاز 0 رای
16,970,000 تومان

دوره جامع دکتربرگر، تنها دوره تخصصی طراحی فرمولاسیون و فرآیند تولید انواع برگر – مدرس مهندس محمد مکابر

16,970,000 تومان

کتاب الکترونیک “علوم گوشت Lawrie”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Lawrie’s Meat Science”

49,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “راهنمای گام به گام “Coffee Boys” برای راه اندازی و مدیریت کافی شاپ خودتان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب راهنمای سرگرم‌کننده و در عین حال بسیار کاربردی از نویسندگان موفق «پسران قهوه» است که به شما امکان…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علم و هنر قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

“علم و هنر قهوه” مسیر گیاه قهوه را از خاستگاهش در شرق آفریقا تا نقش فعلی آن به عنوان محصولی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “آنچه من در مورد اداره کافی شاپ ها می دانم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کالین هارمون، صاحب یکی از نوآورانه‌ترین و پیشروترین کافی‌شاپ‌های تخصصی قهوه در جهان، یعنی “3fe Coffee” در دوبلین، است. او…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

دوره دکتر برگر: طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

بدون امتیاز 0 رای
16,970,000 تومان

دوره جامع دکتربرگر، تنها دوره تخصصی طراحی فرمولاسیون و فرآیند تولید انواع برگر – مدرس مهندس محمد مکابر

16,970,000 تومان

سوسیس مَستر: دوره جامع فرمول نویسی و تولید سوسیس و کالباس های امولسیونی

بدون امتیاز 0 رای
25,900,000 تومان

دوره سوسیس مَستر (sausages master) دوره ای است که در آن تمامی فوت و فن فرمول نویسی انواع سوسیس و کالباس های امولسیونی گفته می شود.

25,900,000 تومان

فرمولاسیون هات داگ

بدون امتیاز 0 رای
1,500,000 تومان

این محصول آکادمی آی فودز شامل فرمولاسیون های تخصصی صنعتی برای تولید صنعتی یا نیمه صنعتی سوسیس هات داگ است.…

1,500,000 تومان