صفحه نخست امپراطور – [کپی شده]

به آکادمی آی فودز خوش آمدید!

منبع بهترین آموزش های صنایع غذایی

دوره های آموزشی

دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما

کتاب های الکترونیک

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

فرمولاسیون غذایی

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

دوره های جدید

آخرین دوره های آموزشی اختصاصی آپلود شده در سایت برای شما
با بروزترین و جدیدترین محتوای آموزشی در حوزه صنایع غذایی که به شما در مسیر راه اندازی کسب و کار خود کمک میکند

دوره ویژه آنلاین دکتر برگر

طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

BURGER

تخفیف های ویژه

  • 20%
    کتاب الکترونیک "ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی" کتاب الکترونیک “ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی”
  • 20%
    کتاب الکترونیک "بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی" کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی”
  • 39%
    کتاب الکترونیک "کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی" کتاب الکترونیک “کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی”

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک "ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی"
20%
تخفیف

کتاب الکترونیک “ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
قیمت اصلی 49,000 تومان بود.قیمت فعلی 39,000 تومان است.

پیشگیری از سرطان از طریق رژیم غذایی بر پایه دانش دقیق از خواص سرطان‌زایی و ضدسرطانی اجزای غذا بنا شده…

قیمت اصلی 49,000 تومان بود.قیمت فعلی 39,000 تومان است.
کتاب الکترونیک "بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی"
20%
تخفیف

کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
قیمت اصلی 49,000 تومان بود.قیمت فعلی 39,000 تومان است.

کتاب «بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی» توسط متخصصان در زمینه بیوتروریسم غذایی و آمادگی صنعت نوشته شده است و بر توسعه…

قیمت اصلی 49,000 تومان بود.قیمت فعلی 39,000 تومان است.
کتاب الکترونیک "کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی"
39%
تخفیف

کتاب الکترونیک “کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی”

بدون امتیاز 0 رای
قیمت اصلی 49,000 تومان بود.قیمت فعلی 30,000 تومان است.

“کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی” به مدت بیش از 35 سال، “استاندارد طلایی” راهنماهای آزمایشگاهی میکروبیولوژی بوده است.…

قیمت اصلی 49,000 تومان بود.قیمت فعلی 30,000 تومان است.

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “فرآوری لبنیات: بهبود کیفیت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

صنعت لبنیات همواره در خط مقدم نوآوری در فرآوری مواد غذایی قرار دارد. کتاب «فرآوری لبنیات: بهبود کیفیت» با سردبیری…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “چربی‌های لبنی و محصولات مرتبط”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در حالی که چربی شیر همیشه به دلیل طعم آن مورد قدردانی قرار گرفته است، بازار تحت تأثیر نگرانی‌هایی در…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای فرآوری لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب راهنمای پردازش لبنیات دانش گسترده ما را متمرکز کرده و اطلاعات عمیق و در عین حال قابل درک را…

49,000 تومان

صنعت گوشت

کتاب الکترونیک “فرآوری گوشت: ارتقای کیفیت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

گوشت به تنهایی یک وعده غذای اصلی و همچنین ماده اولیه بسیاری از فرآورده‌های غذایی است. این کتاب با سردبیران…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تغذیه ماهی، ویرایش سوم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

    اطلاعات کتاب الکترونیک: فرمت فایل: zip حجم فایل:  31.8 MB زبان: انگلیسی تعداد صفحات: 500 نویسنده: Ronald W.…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تولید سوسیس: اصول و روش ها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

شیوع اخیر بیماری‌های E.coli و جنون گاوی باعث شده است که مسئله ایمنی گوشت هرگز به اندازه امروز مورد توجه…

49,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “راهنمای گام به گام “Coffee Boys” برای راه اندازی و مدیریت کافی شاپ خودتان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب راهنمای سرگرم‌کننده و در عین حال بسیار کاربردی از نویسندگان موفق «پسران قهوه» است که به شما امکان…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علم و هنر قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

“علم و هنر قهوه” مسیر گیاه قهوه را از خاستگاهش در شرق آفریقا تا نقش فعلی آن به عنوان محصولی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “آنچه من در مورد اداره کافی شاپ ها می دانم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کالین هارمون، صاحب یکی از نوآورانه‌ترین و پیشروترین کافی‌شاپ‌های تخصصی قهوه در جهان، یعنی “3fe Coffee” در دوبلین، است. او…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

دوره دکتر برگر: طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

بدون امتیاز 0 رای
16,970,000 تومان

دوره جامع دکتربرگر، تنها دوره تخصصی طراحی فرمولاسیون و فرآیند تولید انواع برگر – مدرس مهندس محمد مکابر

16,970,000 تومان

سوسیس مَستر: دوره جامع فرمول نویسی و تولید سوسیس و کالباس های امولسیونی

بدون امتیاز 0 رای
25,900,000 تومان

دوره سوسیس مَستر (sausages master) دوره ای است که در آن تمامی فوت و فن فرمول نویسی انواع سوسیس و کالباس های امولسیونی گفته می شود.

25,900,000 تومان

فرمولاسیون هات داگ

بدون امتیاز 0 رای
1,500,000 تومان

این محصول آکادمی آی فودز شامل فرمولاسیون های تخصصی صنعتی برای تولید صنعتی یا نیمه صنعتی سوسیس هات داگ است.…

1,500,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید:

پس از ثبت نام در سایت، کیف پول شما شارژ خواهد شد و میتوانید جهت خرید محصولات از شارژ کیف پول خود استفاده کنید.

[dm-login-page]

[dm-signup-page]