برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!
مشاهده محصولات فروشگاهنانوکپسولاسیون پتانسیل بهبود سلامت انسان را از طریق ظرفیت خود برای محافظت از ترکیبات زیست فعال و انتشار آن ها در زمان و مکان خاص در مواد مختلف از جمله غذا دارد. فناوریهای نانوکپسولهسازی متعددی در سالهای اخیر ظهور کردهاند...
امولسیون های آرایشی امروزه در اشکال مختلف برای کاربردهای مختلف، از جمله کرم های صورت و دست برای پوست های معمولی، خشک یا چرب، شیرها و لوسیون های بدن و همچنین محصولات ضد آفتاب وجود دارند. ردیابی آن ها و...
این کتاب مقدمه ای بر رئولوژی سیال با تمرکز غالب بر غذا و مواد بیولوژیکی مرتبط ارائه می دهد. توضیحات خلاصه ای از موضوعات کلیدی در رئولوژی، مانند مفاهیم اساسی تنش و کرنش، جامدات الاستیک و غیره ارائه می دهد....
با فرض اینکه چاقی و دیابت ابعاد اپیدمی نگران کننده ای دارند، رژیم غذایی و تغذیه بیش از هر زمان دیگری در کانون توجه قرار گرفته است. این امر برای متخصصان مراقبت های بهداشتی، نه تنها در مورد آخرین پیشرفت...
پروفسور پیتر بلتون بر اساس این اصل که علم مواد غذایی به همان سختگیری علوم فیزیکی سنتی تر نیاز دارد، تیمی بین المللی از نویسندگان را برای نشان دادن رویکرد فیزیک شیمیایی به غذا گرد هم آورده است. کتاب فیزیک...
نانوتکنولوژی مواد غذایی یک حوزه در حال گسترش است. این گسترش مبتنی بر ظهور فناوریهای جدید برای توصیف، تجسم و ساخت نانوساختار است. کتاب "روشهای تحقیق نانوتکنولوژی برای مواد غذایی و محصولات زیستی"، خواننده را با مجموعهای از پرکاربردترین تکنیکها...
نانوتکنولوژی پتانسیل تاثیرگذاری قابل توجهی بر فرآوری مواد غذایی دارد. این کتاب مهم، تحقیقات جاری در این زمینه را خلاصه می کند و مروری بر کاربردهای فعلی و احتمالی آینده فناوری نانو در صنایع غذایی ارائه می دهد. مسائلی مانند...
دانشمندان مواد غذایی به این مرجع قوی در مورد قارچ ها می پردازند. کتاب "قارچ ها به عنوان مواد غذایی عملگرا" خلاصه ای از تحقیقات فعلی در مورد شیمی و بیولوژی، ارزش غذایی و دارویی، و استفاده از قارچ در...
formulation
فرمول نویسی مثل نت نویسی در موسیقی است. کسی که بتواند نت های خوبی بنویسد می تواند موسیقی خوبی را تولید کند، حتی اگر خودش نخواهد نوازندگی کند! شما هم میتوانید با یادگیری فرمول نویسی، رهبر تولید خود باشید؛ بدون...
این محصول آکادمی آی فودز شامل فرمولاسیون های تخصصی صنعتی برای تولید صنعتی یا نیمه صنعتی سوسیس هات داگ است. با خرید این محصول شما می توانید از بروزرسانی های محصول بصورت رایگان استفاده کنید. بروزرسانی های محصول شامل فرمولاسیون...
دوره آموزشی آنلاین فرمولاسیون پودرهای نوشیدنی فوری شامل: ۱) آموزش کامل پودرهای نوشیدنی شامل کافی میکس، کاپوچینو، قهوه فوری علی کافه، هات چاکلت، وایت چاکلت، دارک چاکلت ۲) آموزش فرمولاسیون چای ماسالا، چای لته، چای ثعلب ۳) آموزش میکس دانه...
آچار فرانسه پلاس فرمول نویسی محصولات غذایی ابزاری بر پایه نرم افزار پر کاربرد اکسل است. کاربران این ابزار به وسیله آن می توانند به راحتی اقدام به طراحی انواع فرمولاسیون محصولات غذایی کنند. این ابزار قابلیت این را دارد...
آچار فرانسه فرمول نویسی ابزاری بر پایه نرم افزار اکسل است. شما به وسیله آن می توانید به راحتی فرمولاسیون تولید انواع محصولات را در آن وارد کرده و قیمت تمام شده محصول خود را بدست آورید آچار فرانسه فرمول...
همه روزه در ساعات اداری پاسخگوی شما هستیم.
آدرس ایمیل :info@ifoods.com
شماره تماس : 07191300350
پایگاه تخصصی صنایع غذایی آی فودز با هدف معرفی و ارائه انواع محصولات و خدمات تخصصی در حوزه صنایع غذایی راه اندازی گردید. رسالت این پایگاه ارائه اطلاعات صحیح به مصرف کنندگان مواد اولیه و ماشین آلات مورد استفاده در صنعت غذای ایران است.
بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.
جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید:
پس از ثبت نام در سایت، کیف پول شما شارژ خواهد شد و میتوانید جهت خرید محصولات از شارژ کیف پول خود استفاده کنید.
[dm-login-page]
[dm-signup-page]