ماشین آلات خط تولید میوه خشک و تازه

امروزه مصرف میوه های خشک هم مثل میوه ی تازه طرفداران زیادی پیدا کرده است و خشک کردن یکی از روش‌های حفظ و نگهداری طولانی ‌مدت محصولات به حساب می آید.

باید توجه داشت که دیگر فریز کردن تنها راه نگه داری نیست مخصوصا برای میوه جات که با فریز کردنشان ویتامین  و شکل ظاهری خود را از دست می دهند در نتیجه برای نگه داری میوه جات بهترین روش خشک کردن می باشد.

این خط تولید را می توان بصورت نیمه صنعتی و صنعتی و خانگی با توجه به ظرفیت های گوناگون و همچنین برق مصرفی ( تک فاز و سه فاز) راه انداری کرد.

برای راه اندازی خط تولید میوه خشک و تازه به ماشین آلات زیر نیاز داریم که با توجه به توان دستگاه و نیاز خود باید آن ها را خریداری کنیم.

دستگاه شستشوی میوه:

 اولین دستگاه خط تولید میوه خشک و تازه دستگاه شستشو می باشد که به آن بلانچر نیز گفته می شود که وظیفه آن شستشوی میوه جات و آنزیم زدایی و … به صورت اتوماتیک می باشد و محصولات را برای مرحله بعد که آب کشی میوه می باشد آماده می کند.

با توجه به اینکه میوه جات در تماس با این دستگاه می باشد باید جنس آن از استنلس استیل و تمامی استاندارهای بهداشتی در آن رعایت شده باشد.

این دستگاه در شستشوی میوه جات، سبزیجات و صیفی جات و … کاربرد  دارد.

ضمنا باید توجه داشت که بعضی میوه ها که بافت حساس و نرمی دارند برای جلوگیری از آسیب دیدنشان مستقیم به مرحله آبکشی انتقال داده می شوند مانند هلو و …

دستگاه شستشوی میوه در مدل ها و با ظرفیت های مختلفی به فروش می باشد که از نظر قیمت کیفیت و … با هم تفاوت دارند که برای خرید این دستگاه باید در نظر داشت که :

  • شستشو در زمان کمتر با کیفیتی بالا انجام گیرد
  • صرفه جویی در زمان و هزینه هایی مانند نیروی انسانی و مصرف آب

 

دستگا نوار استیل آبکشی :

دستگاه نوار استیل آبکشی در خط تولید میوه خشک و تازه بعد از دستگاه بلانچر قرار می گیر که باعث سرعت بخشیدن درتولید می شود .

این دستگاه دارای یک تسمه نقاله ای مشبک شکل است که در بالای آن دوش آب به صورت ثابت قرار داده شده تا در انتهای عملیات شستشو، روی میوه و سبزی ها آ.پاشی کند. سرعت نوار نقاله قابل تنظیم می باشد.

جنس این دستگاه باید ازاستنلس استیل باشد و تمامی استاندارهای بهداشتی در آن رعایت شده باشد و همچنین این دستگاه باید در مقابل خوردگی مقاوم باشد.

این دستگاه در آبکشی میوه جات، سبزیجات و صیفی جات و … کاربرد  دارد.

دستگاه پوست گیر میوه :

این دستگاه ها وظیفه پوست گیری میوه ها با کمترین تلفات را دارد.

دستگاه پوست کن صنعتی قابلیت تنظیم کردن میزان قدرت خودرا بر اساس میزان سختی پوست میوه ها دارد تا به بهترین نحو پوست گیری (کمترین تلفات )  را انجام دهد و همچنین دارای سرعت قابل توجهی می باشد.

دستگاه پوست کن صنعتی می تواند در وقت و هزینه و نیروی انسانی صرفه جویی زیادی داشته باشد.

دستگاه هسته گیر میوه :

وظیفه این دستگاه جدا کردن هسته از میوه می باشد.استفاده از ان دستگاهبرای بالا بردن سرعت و راندمان کار خود، بسیار کاربردی و مفید می باشد.

کاربرد این دستگاه برای تولید میوه خشک و کمپوت میوه و مربا می باشد.

برای خرید دستگاه هسته گیر باید به نکات زیر توجه داشتع باشیم:

  • شستشوی آسان دستگاه: زیرا این دستگاه به طور مستقیم با مواد غذایی در تماس است و با باقی ماندن مقدار اندکی از مواد غذایی در آن محلی برای تجمع میکروب هاست.
  • داشتن محفظه برای جمع آوری میوه‌ها
  • توجه به استحکام و قدرت دستگاه: زیرا هسته ی بعضی از میوه ها سفت و محکم ( مانند: زرد آلو زیتون و .. )می باشند و لازم است دستگاه ظرفیت و مقاومت بالایی داشته باشد.

و نکته قابل توجه اینکه باید دستگاه هسته گیری را انتخاب کنید که به منظور رعایت نکات بهداشتی، کم ترین میزان دخالت دست را داشته باشد.

دستگاه اسلایسر :

دستگاه اسلایسر یکی از پرکابرد ترین ماشین آلات صنایع غذایی می باشد. که به طور مداوم مورد استفاده  قرار می گیرد و در آشپزخانه های صنعتی و کارخانه و کارگاههای صنعتی و در منازل بسیار پر کاربرد می باشد.

از این دستگاه برای اسلایس یا تکه تکه کردن انواع میوه ها و صیفی‌جات و سبزیجات استفاده می‌شود.

اسلایسر صنعتی برای ظرفیت های زیاد در کارگاه های بزرگ و کارخانجه ها کاربرد دارد، استفاده از این دستگاه باعث می شود تا میوه ها برشی دقیق و هم اندازه داشته باشند وهمچنین باعث له شدن بافت میوه ها نشوند.

دستگاه اسلایسر با ظرفیت و ابعاد و قیمت و کیفیت های متفاوتی در بازار هستند و اصلی ترین تفاوت آنها در قدرت موتورشان می باشد.

دستگاه خشک کن کابین دار :

در این خط تولید برای خشک کردن میوه ها به دستگاه خشک کن احتیاج داریم این دستگاه ها بر اساس نحوه عملکرد و ابعاد و ظرفیت ها و …  در انواع مختلفی در بازار هستند که با توجه به نیاز مشتری باید انتخاب شوند.

انواع دستگاه میوه خشک کن :

  • دستگاه های خشك كن ميوه صنعتي و نیمه صنعتی
  • دستگاه  خشک کن میوه تک کابین
  • دستگاه خشك كن ميوه دو کابین
  • دستگاه های میوه خشک کنی خانگی
  • دستگاه خشك كن ميوه و سبزیجات کانتینیوس
  • دستگاه سبزی و ميوه خشك كن تونلی

بالابرZ :

بالابر، دستگاهی است که در صنایع غذایی و صنایع بسته بندی برای منتقل کردن محصولات اولیه غذایی به کار می رود که جزء ادوات بسته بندی محسوب می‌شود که با توجه به نیاز مشتری و خط تولید طراحی  و ساخته می شود.

دستگاه بالابر شامل انواع زیر می شون:

بالا بر کاسه ای – بالابر Z   – بالابر پودری – بالابر میوه جات

در خط تولید میوه خشک و تازه از بالابر برای انتقال محصولات از دستگاه خشک کن به دستگاه بسته بندی استفاده می شود.

بالابر Z نسبت به بالابر های دیگر اغلب  قیمت بیشتری دارد به این دلیل که عمر مفید طولانی تر و کیفیت و تکنولوژی بالاتری دارد.

دستگاه بسته بندی توزین دار:

دستگاه بسته بندی توزین دار یکی از دستگاه های بسته بندی صنعتی می باشد که شامل انواع یک تا چند توزینه می باشد ( مانند:  12توزین، 6 توزین، 4 توزین  و… ) که سرعت بسته بندی با توجه به تعداد توزین متفاوت است، مشتری با توجه به نیاز خود این دستگاه را خریداری می نماید.

این دستگاه قابلیت بسته بندی محصولات مختلف بصورت همزمان را دارد و همچنین مجهز به سیستم PLC وعیب یاب می باشند.این دستگاه جهت بسته بندی محصولات در لفاف های مختلفی ( مانند :لفاف پلی استر،  سلفونی و …. ) که بیشتر به صورت رولی عرضه می شود کاربرد دارد.

در دستگاه بسته بندی توزین دار به دلیل تماس مستقیم با محصولات غذایی باید از تمیز بودن دستگاه کاملا اطمینان داشته باشیم .

خط تولید میوه تازه و خشک را با چه برق مصرفی می توان راه اندازی کرد ؟

به صورت سه فاز و تک فاز

آیا راه اندازی خط تولید میوه تازه و خشک به صورت خانگی امکان پذیر است ؟

بله

برای راه اندازی خط تولید میوه تازه و خشک به چند نیروی انسانی نیاز داریم؟

با توجه به انتخاب نوع دستگاه ها و همچنین صنعتی و خانگی بودن خط تولید تعداد نیروهای انسانی متغیر می باشد.

آخرین پست ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0
شما این محصولات را انتخاب کرده اید  0

سبد خرید شما خالی است.