دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما […]
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی
دستگاه های صنایع غذایی

دستگاه روغن گیری پرس گرم چیست و چه کاربردی دارد؟
روغن گیاهی یکی از مهمترین مواد غذایی در چرخه تغذیه به حساب میآید که نمیتوان […]

دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
یکی از مهمترین و پرکاربردترین دستگاههایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده […]

آشنایی با انواع فر پیتزا
یکی از مهمترین و اصلیترین فاکتورهایی که میتواند بر کیفیت و طعم پیتزا تأثیر بهسزایی […]

تفاوت انواع فر پیتزا (ریلی، صندوقی و تنوری)
آیا میدانید فر پیتزا تا چه اندازه میتواند در کسب و کار شما نقش بهسزایی […]






مواد اولیه صنایع غذایی
-
انواع پوشش سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی
1 دیدگاهپوشش سوسیس و کالباس یکی از موارد مهم در تولید اینگونه محصولات است. این پوشش […]
-
پودر نشاسته سیب زمینی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهنشاسته سیب زمینی یکی از نشاسته های رایج در صنایع غذایی و مصرف خانگی است. […]
-
نحوه تولید و مصرف و فواید قارچ یال شیر (هریسیوم) + ویدیو
بدون دیدگاهقارچ یال شیر دارای خواص بیشماری است و مصرف آن روز به روز در حال […]
-
فیبر گندم و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهپودر فیبر گندم یکی از پودر های پر کاربرد صنایع غذایی است. فیبر یکی از […]
کسب و کار خانگی
-
معرفی انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهانواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل تجهیزاتی است که بتوان با استفاده از […]
-
آشنایی با ویژگیهای دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
بدون دیدگاهتهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادههایی محسوب میشود که به سلامتی خود […]
-
همه چیز درباره تولید میوه خشک
1 دیدگاهدستگاه میوه خشک کن یکی از دستگاه های فراوری مواد اولیه صنایع غذایی است. از […]
-
راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر خانگی
بدون دیدگاهامروزه شاهد رشد روز افزون کسب و کار های خانگی در کشور هستیم. یکی […]