دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما […]
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و […]
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام […]
مشاغل صنایع غذایی
-
لیست جامع و راهنمای خرید تجهیزات رستوران و فست فود
بدون دیدگاهراهنمای خرید تجهیزات رستوران و فست فود از جمله دغدغه های زمان راه اندازی یک […]
-
دستگاه روغن گیری کارگاهی چیست و چه کاربردی دارد؟
بدون دیدگاهدستگاه روغنگیری یکی از پرکاربردترین و اصلیترین ماشین آلات مصرفی در صنایع غذایی بوده که […]
-
تجهیزات تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری
بدون دیدگاهتولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری در ایران تولید سوسیس و کالباس در حضور […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی
دستگاه های صنایع غذایی
![](https://ifoods.ir/wp-content/themes/bakala/vendor/images/product-placeholder.png)
آشنایی با فر ریلی پیتزا و مشخصات آن
فر پیتزا یکی از اصلیترین و پرکاربردترین تجهیزات فست فود بوده که در مدلهای متنوع […]
![](https://ifoods.ir/wp-content/themes/bakala/vendor/images/product-placeholder.png)
نکات مهم خرید فر پیتزا صنعتی
فر پیتزا یکی از مهمترین و اصلیترین تجهیزات فست فود بوده که در پخت یک […]
![فر پیتزا صندوقی](https://ifoods.ir/wp-content/uploads/box-pizza-oven-00-250x125.jpg)
فر پیتزا صندوقی چیست و چه قابلیتهایی دارد؟
فر پیتزا صندوقی با استفاده از فناوری های پیشرفته و منابع انرژی موثر، به سرعت […]
![فر تنوری پیتزا](https://ifoods.ir/wp-content/uploads/pizza-oven-00-250x125.jpg)
فر پیتزا تنوری چیست و چه ویژگیهایی دارد؟
پیتزا یکی از فست فودهای فوقالعاده خوشمزه و پرطرفدار بوده که کمتر کسی پیدا میشود […]
![خط تولید سالاد و سبزی: از مزرعه تا بسته بندی](https://ifoods.ir/wp-content/uploads/Salad-and-Vegetable-Production-Line-00.jpg)
![صفر تا 100 خط تولید چیپس سیب زمینی](https://ifoods.ir/wp-content/uploads/potato-chips-production-line-00.jpg)
![صفر تا 100 راه اندازی خط تولید پنیر پیتزا](https://ifoods.ir/wp-content/uploads/pizza-cheese-production-line-00.jpg)
![صفر تا 100 خط تولید غذای آماده کارخانه ای (با سوخاری و بدون سوخاری)](https://ifoods.ir/wp-content/uploads/ready-to-eat-meal-production-lines-00.jpg)
![ماشین آلات خط تولید آجیل و خشکبار](https://ifoods.ir/wp-content/themes/bakala/vendor/images/product-placeholder.png)
![ماشین آلات خط تولید چیپس سیب زمینی](https://ifoods.ir/wp-content/themes/bakala/vendor/images/product-placeholder.png)
مواد اولیه صنایع غذایی
-
نحوه تولید و مصرف و فواید قارچ یال شیر (هریسیوم) + ویدیو
بدون دیدگاهقارچ یال شیر دارای خواص بیشماری است و مصرف آن روز به روز در حال […]
-
انواع پوشش سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی
1 دیدگاهپوشش سوسیس و کالباس یکی از موارد مهم در تولید اینگونه محصولات است. این پوشش […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما […]
-
مرینیت جوجه کباب رستورانی
بدون دیدگاهمرینیت جوجه کباب رستورانی از روش های محبوب پخت جوجه کباب درمیان بیشتر ماست. در […]
کسب و کار خانگی
-
دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
بدون دیدگاهیکی از مهمترین و پرکاربردترین دستگاههایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده […]
-
معرفی انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهانواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل تجهیزاتی است که بتوان با استفاده از […]
-
صفر تا 100 شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهخط تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل دستگاه هایی است که بتوانید با استفاده از آن […]
-
آشنایی با ویژگیهای دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
بدون دیدگاهتهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادههایی محسوب میشود که به سلامتی خود […]