دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما […]
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی
بررسی انواع دستگاه بسته بندی قهوه برای مشاغل خانگی و صنعتی
صنعت قهوه یکی از پررونقترین صنایع در سطح جهان است. مصرف روزافزون قهوه باعث شده […]
راهنمای کامل خرید و استفاده از لیبل زن صنعتی
در دنیای امروز، استفاده از لیبل زن صنعتی یکی از نیازهای اساسی بسیاری از صنایع […]
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
عطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال […]
لیست کامل تجهیزات راه اندازی کارگاه بسته بندی قند
بستهبندی قند بهعنوان یکی از نیازهای اساسی در بازار مواد غذایی، پتانسیل بالایی برای سودآوری […]
دستگاه های صنایع غذایی
معرفی بهترین برند دستگاه سیخ شور؛ مقایسه مزایا و قیمت
چرا به فکر خریدن بهترین برند دستگاه سیخ شور باشیم؟ ممکن است با خود فکر […]
تجهیزات نانوایی؛ از صفر تا صد راهاندازی یک نانوایی موفق
در دنیای نانوایی، داشتن تجهیزات نانوایی مناسب به معنای تولید نان باکیفیت و افزایش بهرهوری […]
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
اگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه […]
راهنمای تجهیز رستوران و فست فود با بودجه کم؛ راهکارهای عملی
شروع یک رستوران یا فست فود با بودجه محدود شاید به نظر سخت بیاید اما […]
مواد اولیه صنایع غذایی
-
نحوه تولید و مصرف و فواید قارچ یال شیر (هریسیوم) + ویدیو
بدون دیدگاهقارچ یال شیر دارای خواص بیشماری است و مصرف آن روز به روز در حال […]
-
پودر نشاسته سیب زمینی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهنشاسته سیب زمینی یکی از نشاسته های رایج در صنایع غذایی و مصرف خانگی است. […]
-
صمغ کاراگینان و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهصمغ کاراگینان چیست؟ کاراگینان صمغی است که از جلبک قرمز دریایی استخراج و بعنوان افزودنی […]
-
رنگ های خوراکی و کاربرد های آنها
بدون دیدگاهرنگ یکی از مشخصات اصلی غذاها است. رنگ و طعم یک خوراکی دو پارامتر تعیین […]
کسب و کار خانگی
-
همه چیز درباره تولید میوه خشک
1 دیدگاهدستگاه میوه خشک کن یکی از دستگاه های فراوری مواد اولیه صنایع غذایی است. از […]
-
دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
بدون دیدگاهیکی از مهمترین و پرکاربردترین دستگاههایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده […]
-
معرفی انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهانواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل تجهیزاتی است که بتوان با استفاده از […]
-
آشنایی با ویژگیهای دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
بدون دیدگاهتهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادههایی محسوب میشود که به سلامتی خود […]