دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و بسیاری سوال های دیگر که ذهن بیشترمان را به خود مشغول کرده است. وقتی اولین بار نام سوسیس گیاهی را شنیدم، هیچ تصوری از آن نداشتم. ناخودآگاه به مخلوطی از سبزیجات چرخ شده فکر می کردم. صادقانه بگویم که نمی […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما بیان شده است. با مطالعه این آموزش، می توانید با نحوه انجام هر روش، مزایا و نکات هر کدام آشنا شوید. عمل آوری گوشت یک فرایند مهم در حفظ و نگهداری گوشت است که به طور گسترده در صنعت غذایی […]
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام می شود. در این مطلب شما عزیزان را روش تولید جوجه کباب صنعتی بطور کامل آشنا می کنیم. تولید جوجه کباب صنعتی در دهه های اخیر، با گسترش صنعت غذایی، تولیدات غذایی نیز به صورت صنعتی و نیمه آماده رو […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه است. راهاندازی یک کافه، یکی از مشاغل رویایی و محبوب بسیاری از افراد است؛ جایی که میتوانید با ارائه نوشیدنیها و خوراکیهای متنوع، تجربهای خاص و دلنشین برای مشتریانتان خلق کنید. کافهها به فضاهای دلپذیری برای گذراندن وقت و لذت […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال بیشتر مردم از محصولات گیاهی، این کسبوکار رونق گرفته است. راهاندازی یک عطاری موفق نیازمند توجه به دو جنبه اساسی است؛ یکی داشتن تجهیزات راه اندازی عطاری مناسب و دیگری مهارتهای لازم در تهیه و عرضه محصولات گیاهی. در این […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین میکنند بلکه به بهرهوری و سرعت کار کمک میکنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا میشوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسبوکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

لیست کامل تجهیزات راه اندازی کارگاه بسته بندی قند
بستهبندی قند بهعنوان یکی از نیازهای اساسی در بازار مواد غذایی، پتانسیل بالایی برای سودآوری دارد. تجهیزات راه اندازی کارگاه بسته بندی قند، در موفقیت کسبوکارتان نقش بسیار مهمی دارند. همچنین که برنامهریزی دقیق از اهمیت زیادی برخوردار است. در این مقاله، به بررسی تجهیزات راهاندازی کارگاه بستهبندی قند با جزئیات کامل پرداخته و به […]

نکات خرید و طرز استفاده بهترین جت پرینتر دستی
جت پرینترهای دستی یکی از ابزارهای کارآمد و ضروری در صنایع مختلف، بهویژه در چاپ اطلاعات مهم مانند تاریخ انقضا، بارکدها و سایر اطلاعات بر روی محصولات هستند. انتخاب بهترین جت پرینتر دستی برای کسبوکار شما میتواند تأثیر زیادی بر بهرهوری و کیفیت کار داشته باشد. برای انتخاب بهترین جت پرینتر دستی برای کسب و […]

راهنمای کامل خرید و استفاده از لیبل زن صنعتی
در دنیای امروز، استفاده از لیبل زن صنعتی یکی از نیازهای اساسی بسیاری از صنایع به شمار میآید. دستگاههای لیبل زن به منظور درج اطلاعات مهمی مانند بارکد، تاریخ تولید و انقضا و اطلاعات محصول بر روی بستهبندیها استفاده میشوند. این اطلاعات نه تنها به مشتریان کمک میکنند تا از مشخصات محصول آگاه شوند بلکه […]

مواد اولیه بسته بندی سوسیس و کالباس (0 تا 100 هرآنچه لازم دارید)
حتما بارها درباره انواع مختلف پوشش ها و مواد اولیه بسته بندی سوسیس و کالباس شنیده اید؛ پوشش های طبیعی و مصنوعی، توری های بسته بندی و … . اما واقعا استفاده از این مواد ضرورت دارد؟ اولین بار هنگام راه اندازی فروشگاه تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری خود بود که با تنوع […]
دستگاه های صنایع غذایی

نگاهی بر دستگاه فلافل زن رومیزی و مشخصات آن
آیا میدانید تفاوت دستگاه فلافل زن رومیزی با مدلهای اتوماتیک و صنعتی در چیست؟ فلافل یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین انواع غذاهای فست فودی بوده که در وعدههای مختلف و در شهرهای گوناگون ایران مورد استفاده قرار میگیرد. طریقه پخت و تهیه فلافل با محصولاتی نظیر کتلت، ناگت، شامی و… شباهت زیادی دارد؛ از این […]

هر آن چه که باید در مورد کتلت زن صنعتی بدانید!
آیا میدانید دستگاه کتلت زن صنعتی چیست و چه کاربردی دارد؟ دستگاه کتلت زن یک نوع وسیله اتوماتیک بوده که دارای کاربری صنعتی است و میتوان با استفاده از آن اقدام به تهیه مقدار زیادی کتلت نمود. این وسیله که یکی از انواع ماشین آلات صنایع غذایی بوده در شمار تجهیزات آشپزخانه صنعتی محسوب شده […]

هر آن چه که لازم است درباره دستگاه کره گیر بدانید!
آیا میدانید دستگاه کره گیر چیست و به چه صورت کار میکند؟ با ویژگیهای بهترین دستگاههای کرهگیری آشنا هستید؟ دستگاههای کرهگیر ازجمله پرطرفدارترین و پرکاربردترین ماشین آلات در صنایع غذایی هستند که برای تولید کره در ظرفیت و حجمهای مختلف با کیفیت عالی مورد استفاده قرار میگیرند. این تجهیزات از ویژگیهای منحصربهفردی برخوردار هستند که […]

دستگاه ارده گیر؛ مشخصات + انواع + کاربردها
آیا میدانید دستگاه ارده گیر چیست و چه نقشی در صنایع غذایی ایفا میکند؟ این دستگاه از جمله پرکاربردترین و بهترین ماشین آلاتی بوده که تا به امروز با هدف تولید ارده طراحی و روانه بازار شده است. دستگاههای ارده گیر که تحت عنوان تجهیزات ارده ساز نیز مشهور هستند، در انواع مختلف با شکل […]






مواد اولیه صنایع غذایی
-
مرینیت جوجه کباب رستورانی
بدون دیدگاهمرینیت جوجه کباب رستورانی از روش های محبوب پخت جوجه کباب درمیان بیشتر ماست. در این مقاله می توانید با روش ها، مواد لازم و نکات مرینیت جوجه کباب رستورانی آشنا شوید. با ما همراه باشید! جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب و معروف در سراسر جهان است. این غذا که اصالتاً از کشورهای خاورمیانه […]
-
انواع پوشش سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی
1 دیدگاهپوشش سوسیس و کالباس یکی از موارد مهم در تولید اینگونه محصولات است. این پوشش ها که با نام کاور سوسیس و کالباس نیز در بازار شناخته می شوند، برگردان وطنی واژه sausages casing در زبان انگلیسی هستند. پوشش سوسیس و کالباس یک عامل بسیار حیاتی در تولید این نوع محصولات است. این پوشش ها […]
-
پودر نشاسته سیب زمینی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهنشاسته سیب زمینی یکی از نشاسته های رایج در صنایع غذایی و مصرف خانگی است. بهره گیری از غلات و نشاسته زمانی اوج گرفت که صنعت خوراکی های بدون گلوتن توجه مردم را به خود جلب کرد. از نشاسته به عنوان جایگزین آرد استفاده میشود. نشاسته چیست؟ نشاسته پلی ساکاریدی از ملکلول های گلوکز در […]
-
صمغ کاراگینان و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهصمغ کاراگینان چیست؟ کاراگینان صمغی است که از جلبک قرمز دریایی استخراج و بعنوان افزودنی در مواد غذایی استفاده میشود. برخلاف ژلاتین، که از محصولات حیوانی تهیه شده است کاراگینان کاملا گیاهی است. و از آن به عنوان جایگزین ژلاتین در گیاهخواری و وگنیسم استفاده میشود. انواع مختلفی از کاراگینان ها وجود دارند که دارای […]
کسب و کار خانگی
-
دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
بدون دیدگاهیکی از مهمترین و پرکاربردترین دستگاههایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده قرار میگیرد، دستگاه روغن گیری است. دستگاه روغن گیری پرس سرد یکی از انواع دستگاههای روغنگیری بوده که وظیفه اصلی آن روغنکشی یا همان روغنگیری است. از آنجایی که دانههای روغنی به عنوان منبع غنی و مهم دریافت پروتئین و […]
-
همه چیز درباره تولید میوه خشک
1 دیدگاهدستگاه میوه خشک کن یکی از دستگاه های فراوری مواد اولیه صنایع غذایی است. از آنجایی که حفظ و نگهداري محصولات غذايي بسيار مورد توجه قرار گرفته است. و روز به روز اهميت جلوگيري از اتلاف مواد غذايي و طولاني نمودن زمان ماند آنها برای رشد صادرات و بدست آوردن بازارهاي پايدار بيشتر نمايان ميگردد. […]
-
کارآفرینی در خانه: گام به گام با شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهشغل تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل دستگاه هایی است که بتوانید با استفاده از آن ها در منزل، کار تولید سوسیس و کالباس را انجام دهید. البته به شرطی که تولید در حجمی انجام شود که بتوانید یک کسب و کار خانگی خوب را با آن راه اندازی کنید. راه اندازی خط تولید سوسیس و […]
-
راهنمای انتخاب بهترین تجهیزات بسته بندی قند در منزل
بدون دیدگاهبستهبندی قند در منزل یک فرصت عالی برای شروع یک کسب و کار خانگی با سرمایه اولیه کم است. در این کسب و کار میتوانید با استفاده از تجهیزات بسته بندی قند در منزل ساده و قابل دسترسی به سودآوری برسید. بستهبندی قند در منزل یک فرصت عالی برای شروع یک کسب و کار خانگی […]