دانشنامه آی فودز

دانشنامه تخصصی صنایع غذایی

جستجو
[wpstory id=""]

فرآیندهای صنایع غذایی

مشاغل صنایع غذایی

  • نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفه‌ای کسب‌وکار
    نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفه‌ای کسب‌وکار
    بدون دیدگاه

    اگر قصد دارید که یک کافه راه‌اندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلی‌ترین وسایل کافه است. راه‌اندازی یک کافه، یکی از مشاغل رویایی و محبوب بسیاری از افراد است؛ جایی که می‌توانید با ارائه نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های متنوع، تجربه‌ای خاص و دلنشین برای مشتریانتان خلق کنید. کافه‌ها به فضاهای دلپذیری برای گذراندن وقت و لذت […]

  • مهم‌ترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
    مهم‌ترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
    بدون دیدگاه

    عطاری‌ها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بوده‌اند و امروزه با استقبال بیشتر مردم از محصولات گیاهی، این کسب‌وکار رونق گرفته است. راه‌اندازی یک عطاری موفق نیازمند توجه به دو جنبه اساسی است؛ یکی داشتن تجهیزات راه اندازی عطاری مناسب و دیگری مهارت‌های لازم در تهیه و عرضه محصولات گیاهی. در این […]

  • همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راه‌اندازی
    همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راه‌اندازی
    بدون دیدگاه

    در راه‌اندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهم‌ترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین می‌کنند بلکه به بهره‌وری و سرعت کار کمک می‌کنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا می‌شوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسب‌وکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]

تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

دستگاه های صنایع غذایی

مواد اولیه صنایع غذایی

  • انواع اسانس های خوراکی و کاربرد آنها در صنایع غذایی
    انواع اسانس های خوراکی و کاربرد آنها در صنایع غذایی
    بدون دیدگاه

    اسانس خوراکی از جمله پر استفاده ترین افزودنی های خوراکی است. در اغلب محصولات صنایع غذایی و دارویی از اسانس خوراکی مایع استفاده می شود. اسانس ها را اغلب از انواع گیاهان و میوه ها و خشکبار تولید میکنند. اسانس های میوه ای بسیار متنوع هستند. از جمله این اسانس ها میتوان به اسانس لیمو، […]

  • پودر نشاسته سیب زمینی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
    پودر نشاسته سیب زمینی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
    بدون دیدگاه

    نشاسته سیب زمینی یکی از نشاسته های رایج در صنایع غذایی و مصرف خانگی است. بهره گیری از غلات و نشاسته زمانی اوج گرفت که صنعت خوراکی های بدون گلوتن توجه مردم را به خود جلب کرد. از نشاسته به عنوان جایگزین آرد استفاده میشود. نشاسته چیست؟ نشاسته پلی ساکاریدی از ملکلول های گلوکز در […]

  • رنگ های خوراکی و کاربرد های آنها
    رنگ های خوراکی و کاربرد های آنها
    بدون دیدگاه

    رنگ یکی از مشخصات اصلی غذاها است. رنگ و طعم یک خوراکی دو پارامتر تعیین کننده کیفیت و مرغوبیت غذا است. و در بسیاری از موارد تغییرات رنگ و طعم به یکدیگر مربوط می باشند . از نظر صنایع غذایی بهره گیری از رنگ ها جهت ایجاد فراورده های جدید و یا بهبود محصول امری […]

  • آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
    آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
    بدون دیدگاه

    آموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما بیان شده است. با مطالعه این آموزش، می توانید با نحوه انجام هر روش، مزایا و نکات هر کدام آشنا شوید. عمل آوری گوشت یک فرایند مهم در حفظ و نگهداری گوشت است که به طور گسترده در صنعت غذایی […]

کسب و کار خانگی

  • آشنایی با ویژگی‌های دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
    آشنایی با ویژگی‌های دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
    بدون دیدگاه

    تهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های خانواده‌هایی محسوب می‌شود که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند. عموماً مواد لبنی تهیه شده توسط کارخانجات بزرگ نمی‌تواند رضایت چنین افرادی را جلب کند و اگر بخواهیم واقع بین باشیم مواد لبنی ارگانیک با آن چه که در بسته‌بندی‌های شرکتی وجود دارد قابل قیاس نیست! از این […]

  • همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
    همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
    بدون دیدگاه

    سوسیس و کالباس خانگی از جمله محبوب ترین مواد غذایی هستند که اگر بتوانید آنها را در منزل تهیه کنید افراد خانواده را سوپرایز خواهید کرد. البته تعداد زیادی از مردم بخاطر اینکه از سلامت و روش تهیه سوسیس و کالباسهای صنعتی مطمئن نیستند از مصرف این غذاهای خوشمزه پرهیز میکنند. شما می توانید با […]

  • کارآفرینی در خانه: گام به گام با شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی
    کارآفرینی در خانه: گام به گام با شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی
    بدون دیدگاه

    شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل دستگاه هایی است که بتوانید با استفاده از آن ها در منزل، کار تولید سوسیس و کالباس را انجام دهید. البته به شرطی که تولید در حجمی انجام شود که بتوانید یک کسب و کار خانگی خوب را با آن راه اندازی کنید. راه اندازی خط تولید سوسیس و […]

  • دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
    دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
    بدون دیدگاه

    یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین دستگاه‌هایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده قرار می‌گیرد، دستگاه روغن گیری است. دستگاه روغن گیری پرس سرد یکی از انواع دستگاه‌های روغن‌گیری بوده که وظیفه اصلی آن روغن‌کشی یا همان روغن‌گیری است. از آن‌جایی که دانه‌های روغنی به عنوان منبع غنی و مهم دریافت پروتئین و […]