دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و بسیاری سوال های دیگر که ذهن بیشترمان را به خود مشغول کرده است. وقتی اولین بار نام سوسیس گیاهی را شنیدم، هیچ تصوری از آن نداشتم. ناخودآگاه به مخلوطی از سبزیجات چرخ شده فکر می کردم. صادقانه بگویم که نمی […]
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام می شود. در این مطلب شما عزیزان را روش تولید جوجه کباب صنعتی بطور کامل آشنا می کنیم. تولید جوجه کباب صنعتی در دهه های اخیر، با گسترش صنعت غذایی، تولیدات غذایی نیز به صورت صنعتی و نیمه آماده رو […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما بیان شده است. با مطالعه این آموزش، می توانید با نحوه انجام هر روش، مزایا و نکات هر کدام آشنا شوید. عمل آوری گوشت یک فرایند مهم در حفظ و نگهداری گوشت است که به طور گسترده در صنعت غذایی […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه است. راهاندازی یک کافه، یکی از مشاغل رویایی و محبوب بسیاری از افراد است؛ جایی که میتوانید با ارائه نوشیدنیها و خوراکیهای متنوع، تجربهای خاص و دلنشین برای مشتریانتان خلق کنید. کافهها به فضاهای دلپذیری برای گذراندن وقت و لذت […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال بیشتر مردم از محصولات گیاهی، این کسبوکار رونق گرفته است. راهاندازی یک عطاری موفق نیازمند توجه به دو جنبه اساسی است؛ یکی داشتن تجهیزات راه اندازی عطاری مناسب و دیگری مهارتهای لازم در تهیه و عرضه محصولات گیاهی. در این […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین میکنند بلکه به بهرهوری و سرعت کار کمک میکنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا میشوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسبوکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

خط تولید و بسته بندی ادویه و مواد پودری
ادویه یکی از چاشنی های اصلی غذا محسوب می شود که برای خوش طعم و عطر شدن غذا کاربرد دارد و همچنین بعضی از ادویه ها خواص دارویی و درمانی دارند. ادویه ها به صورت فله و بسته بندی در بازار موجود می باشد که امروزه با توجه به اهمیت بهداشت خرید ادویه به صورت […]

5 مزیت استفاده از دستگاه بسته بندی وکیوم آجیل و خشکبار
دستگاه بسته بندی وکیوم آجیل و خشکبار فناوری نوینی در صنعت بسته بندی مواد غذایی است. استفاده از این دستگاه، مزایای بسیاری دارد که در این مقاله شما را با آن ها آشنا می کنیم. آجیل و خشکبار، از جمله مواد غذایی محبوب و پرمصرف در سرتاسر جهان هستند. این مواد غذایی دارای پروتئین، چربی […]

مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
عطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال بیشتر مردم از محصولات گیاهی، این کسبوکار رونق گرفته است. راهاندازی یک عطاری موفق نیازمند توجه به دو جنبه اساسی است؛ یکی داشتن تجهیزات راه اندازی عطاری مناسب و دیگری مهارتهای لازم در تهیه و عرضه محصولات گیاهی. در این […]

راهنمای انتخاب بهترین تجهیزات بسته بندی قند در منزل
بستهبندی قند در منزل یک فرصت عالی برای شروع یک کسب و کار خانگی با سرمایه اولیه کم است. در این کسب و کار میتوانید با استفاده از تجهیزات بسته بندی قند در منزل ساده و قابل دسترسی به سودآوری برسید. بستهبندی قند در منزل یک فرصت عالی برای شروع یک کسب و کار خانگی […]
دستگاه های صنایع غذایی

آشنایی با فر پیتزا نوژن
فر پیتزا یکی از مهمترین و اصلیترین تجهیزاتی است که در رستورانها، هتلها، آشپزخانههای صنعتی و نیمه صنعتی و کلیه اماکن تهیه پیتزا مورد استفاده قرار میگیرد. این تجهیزات در انواع مختلف توسط برندهای متنوع طراحی، تولید و روانه بازار میشوند. یکی از برترین برندهای تولیدکننده انواع فر پیتزا، نوژن بوده که در این بازار […]

معرفی انواع دستگاه کره گیر و مشخصات آنها
یکی از پرکاربردترین دستگاهها در کارگاههای تولید محصولات لبنی، دستگاه کره گیر میباشد. این دستگاه به کمک نیروی گریز از مرکز ایجاد شده به وسیله تیغههای نصب شده روی درب در مدلهای بالازن و یا تیغههای نصب شده در پایین مخزن در مدلهای پایین زن، عملیات کره گیری را به انجام میرساند. این دستگاهها علاوه […]

راهنمایی خرید دستگاه آبگیری صنعتی
دستگاه آبگیری صنعتی ، دستگاهی کاربردی در زمینه فراوری مواد اولیه می باشد. دستگاه های آبگیری صنعتی با قدرت آبگیری زیاد و ظرفیت خوبی که دارند این امکان را فراهم می کنند تا بتوان حجم قابل ملاحظه ای از محصولات مختلف را در مدت زمان کمی آبگیری کرد. این دستگاه ها برای آبگیری محصولات متعددی […]

تجهیزات کبابی و جگرکی؛ راهنمای کامل راهاندازی این کسب و کار
یکی از پرسودترین کسبوکارهای حوزه غذا، راه اندازی کبابی و جگرکی است. این نوع کسبوکار به دلیل علاقه همیشگی مردم به غذاهای سنتی و محبوب مانند کباب، جگر، دل و قلوه، از رونق و پایداری بالایی برخوردار است. مردم به این نوع غذاها بهخاطر طعم خاص، روشهای پخت سنتی و همچنین استفاده از مواد اولیه […]






مواد اولیه صنایع غذایی
-
انواع اسانس های خوراکی و کاربرد آنها در صنایع غذایی
بدون دیدگاهاسانس خوراکی از جمله پر استفاده ترین افزودنی های خوراکی است. در اغلب محصولات صنایع غذایی و دارویی از اسانس خوراکی مایع استفاده می شود. اسانس ها را اغلب از انواع گیاهان و میوه ها و خشکبار تولید میکنند. اسانس های میوه ای بسیار متنوع هستند. از جمله این اسانس ها میتوان به اسانس لیمو، […]
-
پودر نشاسته سیب زمینی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهنشاسته سیب زمینی یکی از نشاسته های رایج در صنایع غذایی و مصرف خانگی است. بهره گیری از غلات و نشاسته زمانی اوج گرفت که صنعت خوراکی های بدون گلوتن توجه مردم را به خود جلب کرد. از نشاسته به عنوان جایگزین آرد استفاده میشود. نشاسته چیست؟ نشاسته پلی ساکاریدی از ملکلول های گلوکز در […]
-
رنگ های خوراکی و کاربرد های آنها
بدون دیدگاهرنگ یکی از مشخصات اصلی غذاها است. رنگ و طعم یک خوراکی دو پارامتر تعیین کننده کیفیت و مرغوبیت غذا است. و در بسیاری از موارد تغییرات رنگ و طعم به یکدیگر مربوط می باشند . از نظر صنایع غذایی بهره گیری از رنگ ها جهت ایجاد فراورده های جدید و یا بهبود محصول امری […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما بیان شده است. با مطالعه این آموزش، می توانید با نحوه انجام هر روش، مزایا و نکات هر کدام آشنا شوید. عمل آوری گوشت یک فرایند مهم در حفظ و نگهداری گوشت است که به طور گسترده در صنعت غذایی […]
کسب و کار خانگی
-
آشنایی با ویژگیهای دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
بدون دیدگاهتهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادههایی محسوب میشود که به سلامتی خود اهمیت میدهند. عموماً مواد لبنی تهیه شده توسط کارخانجات بزرگ نمیتواند رضایت چنین افرادی را جلب کند و اگر بخواهیم واقع بین باشیم مواد لبنی ارگانیک با آن چه که در بستهبندیهای شرکتی وجود دارد قابل قیاس نیست! از این […]
-
همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس خانگی از جمله محبوب ترین مواد غذایی هستند که اگر بتوانید آنها را در منزل تهیه کنید افراد خانواده را سوپرایز خواهید کرد. البته تعداد زیادی از مردم بخاطر اینکه از سلامت و روش تهیه سوسیس و کالباسهای صنعتی مطمئن نیستند از مصرف این غذاهای خوشمزه پرهیز میکنند. شما می توانید با […]
-
کارآفرینی در خانه: گام به گام با شغل تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهشغل تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل دستگاه هایی است که بتوانید با استفاده از آن ها در منزل، کار تولید سوسیس و کالباس را انجام دهید. البته به شرطی که تولید در حجمی انجام شود که بتوانید یک کسب و کار خانگی خوب را با آن راه اندازی کنید. راه اندازی خط تولید سوسیس و […]
-
دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
بدون دیدگاهیکی از مهمترین و پرکاربردترین دستگاههایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده قرار میگیرد، دستگاه روغن گیری است. دستگاه روغن گیری پرس سرد یکی از انواع دستگاههای روغنگیری بوده که وظیفه اصلی آن روغنکشی یا همان روغنگیری است. از آنجایی که دانههای روغنی به عنوان منبع غنی و مهم دریافت پروتئین و […]