دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام می شود. در این مطلب شما عزیزان را روش تولید جوجه کباب صنعتی بطور کامل آشنا می کنیم. تولید جوجه کباب صنعتی در دهه های اخیر، با گسترش صنعت غذایی، تولیدات غذایی نیز به صورت صنعتی و نیمه آماده رو […]
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و بسیاری سوال های دیگر که ذهن بیشترمان را به خود مشغول کرده است. وقتی اولین بار نام سوسیس گیاهی را شنیدم، هیچ تصوری از آن نداشتم. ناخودآگاه به مخلوطی از سبزیجات چرخ شده فکر می کردم. صادقانه بگویم که نمی […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما بیان شده است. با مطالعه این آموزش، می توانید با نحوه انجام هر روش، مزایا و نکات هر کدام آشنا شوید. عمل آوری گوشت یک فرایند مهم در حفظ و نگهداری گوشت است که به طور گسترده در صنعت غذایی […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه است. راهاندازی یک کافه، یکی از مشاغل رویایی و محبوب بسیاری از افراد است؛ جایی که میتوانید با ارائه نوشیدنیها و خوراکیهای متنوع، تجربهای خاص و دلنشین برای مشتریانتان خلق کنید. کافهها به فضاهای دلپذیری برای گذراندن وقت و لذت […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال بیشتر مردم از محصولات گیاهی، این کسبوکار رونق گرفته است. راهاندازی یک عطاری موفق نیازمند توجه به دو جنبه اساسی است؛ یکی داشتن تجهیزات راه اندازی عطاری مناسب و دیگری مهارتهای لازم در تهیه و عرضه محصولات گیاهی. در این […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین میکنند بلکه به بهرهوری و سرعت کار کمک میکنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا میشوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسبوکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی نان (روش های نوین برای افزایش ماندگاری و جلب توجه مشتریان)
اهمیت بسته بندی نان برای تمامی افراد مشغول به کسب و کار نانوایی مشخص است. بسته بندی مناسب می تواند نقشی تعیین کننده برای محصولات نانوایی شما داشته باشد. بسته بندی نه تنها از محصولات شما محافظت می کند بلکه به تبلیغ برند شما و افزایش فروش نیز کمک می کند. اولین باری که در […]

لیست کامل تجهیزات راه اندازی کارگاه بسته بندی قند
بستهبندی قند بهعنوان یکی از نیازهای اساسی در بازار مواد غذایی، پتانسیل بالایی برای سودآوری دارد. تجهیزات راه اندازی کارگاه بسته بندی قند، در موفقیت کسبوکارتان نقش بسیار مهمی دارند. همچنین که برنامهریزی دقیق از اهمیت زیادی برخوردار است. در این مقاله، به بررسی تجهیزات راهاندازی کارگاه بستهبندی قند با جزئیات کامل پرداخته و به […]

چاپگر صنعتی؛ کاربردها و مزایای استفاده
چاپگر صنعتی یکی از دستاوردهای مدرن تکنولوژی بوده که امروزه در صنایع مختلف و خطوط تولید کارخانجات به طور گسترده مورد استفاده قرار میگیرد. با استفاده از این ابزار میتوان اطلاعات مورد نیاز را بر روی محصولات و بستهبندی آنها درج کرد. این دستگاه پرکاربرد در افزایش سرعت تولید تأثیر بهسزایی دارد. علاوه بر این، […]

آشنایی با انواع دستگاه جت پرینتر
انواع دستگاه جت پرینتر کدامند؟ هنگامی که خریداران به یک فروشگاه به منظور خرید محصولات موردنیاز خود مراجعه میکنند، میخواهند که اطلاعات هر محصول ازجمله تاریخ تولید و انقضاء، برند تولیدکننده محصول و مواردی از این قبیل را بدانند تا بتوانند نسبت به خرید کالا و اعتبار و کیفیت آن اطمینان حاصل کنند. حتماً برای […]
دستگاه های صنایع غذایی

رازهای خشک کردن میوه همراه با حفظ کامل ارزش غذایی
خشک کردن مواد غذایی یکی از قدیمیترین روشهای نگهداری غذا برای استفاده در آینده است. این روش میتواند جایگزینی برای کنسرو کردن یا منجمد کردن باشد یا حتی مکمل این روشها به حساب آید. خشک کردن مواد غذایی روشی ساده، ایمن و آسان برای یادگیری است. با استفاده از انواع مدرن دستگاه خشک کن مواد […]

معرفی اسلایسر میوه صنعتی و ویژگیهای آن
آیا میدانید اسلایسر میوه صنعتی چیست؟ تاکنون با این دستگاه کار کردهاید؟ یکی از پرکاربردترین و بهترین دستگاههای طراحی و تولید شده در زمره ماشین آلات صنایع غذایی که علاوه بر آشپزخانههای صنعتی در منازل نیز کاربرد گستردهای دارد، اسلایسر است. این دستگاه در انواع مختلف با کاربریهای متفاوت در بازار موجود میباشد. اصل کار […]

آشنایی با فر پیتزا نوژن
فر پیتزا یکی از مهمترین و اصلیترین تجهیزاتی است که در رستورانها، هتلها، آشپزخانههای صنعتی و نیمه صنعتی و کلیه اماکن تهیه پیتزا مورد استفاده قرار میگیرد. این تجهیزات در انواع مختلف توسط برندهای متنوع طراحی، تولید و روانه بازار میشوند. یکی از برترین برندهای تولیدکننده انواع فر پیتزا، نوژن بوده که در این بازار […]

ضروریترین تجهیزات کارگاه تولید سوسیس و کالباس
راهاندازی یک کارگاه تولید سوسیس و کالباس میتواند یک فرصت سودآور باشد، به شرطی که از تجهیزات کارگاه تولید سوسیس و کالباس با کیفیت استفاده شود. استفاده از تجهیزات مناسب، نه تنها کیفیت محصول نهایی را بهبود میبخشد، بلکه بهرهوری کارگاه را افزایش داده و هزینههای اضافی را کاهش میدهد. انتخاب صحیح این تجهیزات برای […]






مواد اولیه صنایع غذایی
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما بیان شده است. با مطالعه این آموزش، می توانید با نحوه انجام هر روش، مزایا و نکات هر کدام آشنا شوید. عمل آوری گوشت یک فرایند مهم در حفظ و نگهداری گوشت است که به طور گسترده در صنعت غذایی […]
-
گلوتن گندم و کابرد های آن
1 دیدگاهپودر گلوتن گندم یکی از پودر های خوراکی کاربردی در صنایع مختلفی به ویژه صنایع غذایی است. عملکرد گلوتن در گندم است که موجب بیشتر شدن حجم قرص نان و ایجاد بافت مناسب میشود. و به طور کلی عامل مشخص کننده کیفیت آرد گلوتن است. در ادامه این مقاله شما را بیشتر با این ماده آشنا […]
-
نحوه تولید و مصرف و فواید قارچ یال شیر (هریسیوم) + ویدیو
بدون دیدگاهقارچ یال شیر دارای خواص بیشماری است و مصرف آن روز به روز در حال افزایش است. با مطالعه این مطلب می توانید با خواص، ویژگی ها، روش مصرف و تولید قارچ یال شیر آشنا شوید. سال ها است که قارچ یال شیر “Hericium erinaceus” به طور گسترده در سراسر آسیا به عنوان یک ماده […]
-
رنگ های خوراکی و کاربرد های آنها
بدون دیدگاهرنگ یکی از مشخصات اصلی غذاها است. رنگ و طعم یک خوراکی دو پارامتر تعیین کننده کیفیت و مرغوبیت غذا است. و در بسیاری از موارد تغییرات رنگ و طعم به یکدیگر مربوط می باشند . از نظر صنایع غذایی بهره گیری از رنگ ها جهت ایجاد فراورده های جدید و یا بهبود محصول امری […]
کسب و کار خانگی
-
همه چیز درباره تولید میوه خشک
1 دیدگاهدستگاه میوه خشک کن یکی از دستگاه های فراوری مواد اولیه صنایع غذایی است. از آنجایی که حفظ و نگهداري محصولات غذايي بسيار مورد توجه قرار گرفته است. و روز به روز اهميت جلوگيري از اتلاف مواد غذايي و طولاني نمودن زمان ماند آنها برای رشد صادرات و بدست آوردن بازارهاي پايدار بيشتر نمايان ميگردد. […]
-
آشنایی با ویژگیهای دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
بدون دیدگاهتهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادههایی محسوب میشود که به سلامتی خود اهمیت میدهند. عموماً مواد لبنی تهیه شده توسط کارخانجات بزرگ نمیتواند رضایت چنین افرادی را جلب کند و اگر بخواهیم واقع بین باشیم مواد لبنی ارگانیک با آن چه که در بستهبندیهای شرکتی وجود دارد قابل قیاس نیست! از این […]
-
همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس خانگی از جمله محبوب ترین مواد غذایی هستند که اگر بتوانید آنها را در منزل تهیه کنید افراد خانواده را سوپرایز خواهید کرد. البته تعداد زیادی از مردم بخاطر اینکه از سلامت و روش تهیه سوسیس و کالباسهای صنعتی مطمئن نیستند از مصرف این غذاهای خوشمزه پرهیز میکنند. شما می توانید با […]
-
دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
بدون دیدگاهیکی از مهمترین و پرکاربردترین دستگاههایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده قرار میگیرد، دستگاه روغن گیری است. دستگاه روغن گیری پرس سرد یکی از انواع دستگاههای روغنگیری بوده که وظیفه اصلی آن روغنکشی یا همان روغنگیری است. از آنجایی که دانههای روغنی به عنوان منبع غنی و مهم دریافت پروتئین و […]