دانشنامه آی فودز
دانشنامه تخصصی صنایع غذایی
جدیدترین مقاله ها
ifoods.irفرآیندهای صنایع غذایی
-
صفر تا 100 تولید سوسیس و کالباس گیاهی
بدون دیدگاهسوسیس و کالباس گیاهی چیست؟ اصلا چگونه تولید می شود؟ چه مزه ای دارد؟ و بسیاری سوال های دیگر که ذهن بیشترمان را به خود مشغول کرده است. وقتی اولین بار نام سوسیس گیاهی را شنیدم، هیچ تصوری از آن نداشتم. ناخودآگاه به مخلوطی از سبزیجات چرخ شده فکر می کردم. صادقانه بگویم که نمی […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما بیان شده است. با مطالعه این آموزش، می توانید با نحوه انجام هر روش، مزایا و نکات هر کدام آشنا شوید. عمل آوری گوشت یک فرایند مهم در حفظ و نگهداری گوشت است که به طور گسترده در صنعت غذایی […]
-
روش تولید جوجه کباب صنعتی (جوجه کباب زعفرانی، جوجه کباب با ماست و…)
بدون دیدگاهتولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام می شود. در این مطلب شما عزیزان را روش تولید جوجه کباب صنعتی بطور کامل آشنا می کنیم. تولید جوجه کباب صنعتی در دهه های اخیر، با گسترش صنعت غذایی، تولیدات غذایی نیز به صورت صنعتی و نیمه آماده رو […]
مشاغل صنایع غذایی
-
نکات کلیدی انتخاب وسایل کافه؛ آغاز حرفهای کسبوکار
بدون دیدگاهاگر قصد دارید که یک کافه راهاندازی کنید، اولین قدم، آشنایی با اصلیترین وسایل کافه است. راهاندازی یک کافه، یکی از مشاغل رویایی و محبوب بسیاری از افراد است؛ جایی که میتوانید با ارائه نوشیدنیها و خوراکیهای متنوع، تجربهای خاص و دلنشین برای مشتریانتان خلق کنید. کافهها به فضاهای دلپذیری برای گذراندن وقت و لذت […]
-
مهمترین تجهیزات راه اندازی عطاری برای شروع موفق
بدون دیدگاهعطاریها از دیرباز جزء مهمی از فرهنگ طب سنتی ایران بودهاند و امروزه با استقبال بیشتر مردم از محصولات گیاهی، این کسبوکار رونق گرفته است. راهاندازی یک عطاری موفق نیازمند توجه به دو جنبه اساسی است؛ یکی داشتن تجهیزات راه اندازی عطاری مناسب و دیگری مهارتهای لازم در تهیه و عرضه محصولات گیاهی. در این […]
-
همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
بدون دیدگاهدر راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین میکنند بلکه به بهرهوری و سرعت کار کمک میکنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا میشوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسبوکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

چاپگر لیزری صنعتی (کاربرد + قیمت)
آیا میدانید چاپگر لیزری صنعتی چه مزیتهایی برای خطوط تولید دارند؟ به نظر شما از این دستگاه در کدام صنایع میتوان استفاده کرد؟ پرینترهای لیزری صنعتی ازجمله ابزار مهم و پرکاربرد در صنایع گوناگون هستند که امروزه به طور گسترده در راستای افزایش سرعت فرآیند تولید و کاهش هزینهها مورد استفاده قرار میگیرند. پرینتر صنعتی […]

راهنمای انتخاب بهترین تجهیزات بسته بندی قند در منزل
بستهبندی قند در منزل یک فرصت عالی برای شروع یک کسب و کار خانگی با سرمایه اولیه کم است. در این کسب و کار میتوانید با استفاده از تجهیزات بسته بندی قند در منزل ساده و قابل دسترسی به سودآوری برسید. بستهبندی قند در منزل یک فرصت عالی برای شروع یک کسب و کار خانگی […]

آشنایی با انواع دستگاه جت پرینتر
انواع دستگاه جت پرینتر کدامند؟ هنگامی که خریداران به یک فروشگاه به منظور خرید محصولات موردنیاز خود مراجعه میکنند، میخواهند که اطلاعات هر محصول ازجمله تاریخ تولید و انقضاء، برند تولیدکننده محصول و مواردی از این قبیل را بدانند تا بتوانند نسبت به خرید کالا و اعتبار و کیفیت آن اطمینان حاصل کنند. حتماً برای […]

خط تولید و بسته بندی ادویه و مواد پودری
ادویه یکی از چاشنی های اصلی غذا محسوب می شود که برای خوش طعم و عطر شدن غذا کاربرد دارد و همچنین بعضی از ادویه ها خواص دارویی و درمانی دارند. ادویه ها به صورت فله و بسته بندی در بازار موجود می باشد که امروزه با توجه به اهمیت بهداشت خرید ادویه به صورت […]
دستگاه های صنایع غذایی

معرفی دستگاه های صنعتی تولید جوجه کباب رستورانی
جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب رستورانی است. تهیه جوجه کباب در رستوران ها با دستگاه های مختلفی صورت میگیرد. تهیه ی یک جوجه کباب خوب علاوه بر مواد اولیه و مهارت آشپزی، به بهره گیری از تجهیزات مناسب نیز بستگی دارد. در ادامه این مقاله به توضیحات جامعی درباره دستگاه های صنعتی تولید جوجه […]

آشنایی با نحوه عملکرد دستگاه روغن کشی زیتون
دستگاه روغن کشی زیتون برای گرفتن روغن از دانه های زیتون استفاده می شود. یکی از محبوبترین و پرکاربردترین روغنهای گیاهی، روغن زیتون بوده و طعم لذیذ و خواص مفید آن بر هیچکس پوشیده نیست. جالب است بدانید که مصرف روغن زیتون به بیش از ۴ هزار سال پیش برمیگردد؛ زمانی که مصریان باستان از […]

همه چیز درباره تجهیزات سوپر پروتئینی و نکات راهاندازی
در راهاندازی یک مغازه پروتئینی موفق، انتخاب صحیح تجهیزات سوپر پروتئینی از مهمترین عوامل است. این تجهیزات نه تنها کیفیت مواد غذایی را تضمین میکنند بلکه به بهرهوری و سرعت کار کمک میکنند. در این مقاله، با معرفی کامل تجهیزات سوپر پروتئینی آشنا میشوید و راهکارهایی برای مدیریت بهتر کسبوکار پروتئینی خود خواهید یافت. آموزش […]

دستگاه ارده گیر سنتی؛ نمونهای از محبوبترین تجهیزات در صنایع غذایی
کمتر کسی در ایران پیدا میشود که ارده را دوست نداشته باشد و ترجیح ندهد که صبح خود را با یک صبحانه خوشمزه و کامل به همراه ارده شروع کند! ارده از جمله فرآوردههای غذایی فوقالعاده مقوی و پر طرفدار نه تنها در ایران بلکه در دنیا بوده که امکان تولید آن با استفاده از […]






مواد اولیه صنایع غذایی
-
انواع اسانس های خوراکی و کاربرد آنها در صنایع غذایی
بدون دیدگاهاسانس خوراکی از جمله پر استفاده ترین افزودنی های خوراکی است. در اغلب محصولات صنایع غذایی و دارویی از اسانس خوراکی مایع استفاده می شود. اسانس ها را اغلب از انواع گیاهان و میوه ها و خشکبار تولید میکنند. اسانس های میوه ای بسیار متنوع هستند. از جمله این اسانس ها میتوان به اسانس لیمو، […]
-
انواع پوشش سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی
1 دیدگاهپوشش سوسیس و کالباس یکی از موارد مهم در تولید اینگونه محصولات است. این پوشش ها که با نام کاور سوسیس و کالباس نیز در بازار شناخته می شوند، برگردان وطنی واژه sausages casing در زبان انگلیسی هستند. پوشش سوسیس و کالباس یک عامل بسیار حیاتی در تولید این نوع محصولات است. این پوشش ها […]
-
پودر نشاسته سیب زمینی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
بدون دیدگاهنشاسته سیب زمینی یکی از نشاسته های رایج در صنایع غذایی و مصرف خانگی است. بهره گیری از غلات و نشاسته زمانی اوج گرفت که صنعت خوراکی های بدون گلوتن توجه مردم را به خود جلب کرد. از نشاسته به عنوان جایگزین آرد استفاده میشود. نشاسته چیست؟ نشاسته پلی ساکاریدی از ملکلول های گلوکز در […]
-
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
بدون دیدگاهآموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما بیان شده است. با مطالعه این آموزش، می توانید با نحوه انجام هر روش، مزایا و نکات هر کدام آشنا شوید. عمل آوری گوشت یک فرایند مهم در حفظ و نگهداری گوشت است که به طور گسترده در صنعت غذایی […]
کسب و کار خانگی
-
معرفی انواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی
بدون دیدگاهانواع دستگاه تولید سوسیس و کالباس خانگی شامل تجهیزاتی است که بتوان با استفاده از آن ها در منزل کار تولید سوسیس و کالباس را انجام داد. البته به شرطی که تولید در حجمی انجام شود که بتوان یک کسب و کار خانگی خوب را با آن راه اندازی کرد. در این مطلب به معرفی […]
-
دستگاه روغن گیری پرس سرد چیست؟
بدون دیدگاهیکی از مهمترین و پرکاربردترین دستگاههایی که در تهیه محصولات طبیعی و سالم مورد استفاده قرار میگیرد، دستگاه روغن گیری است. دستگاه روغن گیری پرس سرد یکی از انواع دستگاههای روغنگیری بوده که وظیفه اصلی آن روغنکشی یا همان روغنگیری است. از آنجایی که دانههای روغنی به عنوان منبع غنی و مهم دریافت پروتئین و […]
-
راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر خانگی
بدون دیدگاهامروزه شاهد رشد روز افزون کسب و کار های خانگی در کشور هستیم. یکی از این کسب و کار ها، تولید همبرگر خانگی است. تولید همبرگر خانگی میتواند شروع یک کسب و کار مستقل و یا توسعه کار فست و فود ها باشد. همچنین همبرگر دستی خام نیز در مغازه ها و قصابی ها […]
-
آشنایی با ویژگیهای دستگاه کره گیر خانگی (لبنی)
بدون دیدگاهتهیه مواد لبنی سالم یکی از اصلیترین دغدغههای خانوادههایی محسوب میشود که به سلامتی خود اهمیت میدهند. عموماً مواد لبنی تهیه شده توسط کارخانجات بزرگ نمیتواند رضایت چنین افرادی را جلب کند و اگر بخواهیم واقع بین باشیم مواد لبنی ارگانیک با آن چه که در بستهبندیهای شرکتی وجود دارد قابل قیاس نیست! از این […]