سبد خرید شما خالی است.
خط تولید میوه خشک و تازه، بسیار پررونق و رو به پیشرفت است؛ به ویژه با توجه به نوع زندگی های امروزه و تمایل افراد به خرید محصولات آماده مصرف. سوال بیشتر شما عزیزان درباره تجهیزات، سرمایه و نحوه راه اندازی خط تولید میوه خشک و تازه است. در این مطلب پاسخ این سوال را برایتان بیان می کنیم.
امروزه مصرف میوه های خشک هم مثل میوه ی تازه طرفداران زیادی پیدا کرده است و خشک کردن یکی از روش های حفظ و نگهداری طولانی مدت محصولات به حساب می آید. باید توجه داشت که دیگر فریز کردن تنها راه نگهداری نیست؛ مخصوصا برای میوه جات که با فریز کردنشان ویتامین و شکل ظاهری خود را از دست می دهند. در نتیجه برای نگه داری میوه جات بهترین روش خشک کردن می باشد.
این خط تولید را می توان بصورت نیمه صنعتی، صنعتی و خانگی با توجه به ظرفیت های گوناگون و همچنین برق مصرفی ( تک فاز و سه فاز) راه انداری کرد.
برای راه اندازی خط تولید میوه خشک و تازه به ماشین آلات زیر نیاز داریم که با توجه به توان دستگاه و نیاز خود باید آن ها را خریداری کنیم.
اولین دستگاه خط تولید میوه خشک و تازه دستگاه شستشو می باشد که به آن بلانچر نیز گفته می شود. بلانچر وظیفه شستشوی میوه جات و آنزیم زدایی و … به صورت اتوماتیک را دارد و محصولات را برای مرحله بعد که آب کشی میوه می باشد آماده می کند.
با توجه به این که میوه جات در تماس با این دستگاه می باشد باید جنس آن از استنلس استیل و تمامی استاندارهای بهداشتی در آن رعایت شده باشد. این دستگاه در شستشوی میوه جات، سبزیجات و صیفی جات و … کاربرد دارد.
علاوه بر این، باید توجه داشت که بعضی میوه ها که بافت حساس و نرمی دارند برای جلوگیری از آسیب دیدنشان، مستقیم به مرحله آبکشی انتقال داده می شوند مانند هلو و …
دستگاه شستشوی میوه در مدل ها و با ظرفیت های مختلفی در بازار موجود می باشد که از نظر قیمت، کیفیت و … با هم تفاوت دارند. برای خرید این دستگاه بهتر است نکات زیر را در نظر داشته باشید:
با مشاهده فیلم زیر می توانید با خط تولید میوه خشک و تجهیزات آن آشنا شوید:
دستگاه نوار استیل آبکشی در خط تولید میوه خشک و تازه بعد از دستگاه بلانچر قرار می گیرد که باعث سرعت بخشیدن به خط تولید می شود .
این دستگاه دارای یک تسمه نقاله ی مشبک شکل است که در بالای آن دوش آب به صورت ثابت قرار داده شده تا در انتهای عملیات شستشو، روی میوه و سبزی ها آب پاشی کند. سرعت نوار نقاله قابل تنظیم می باشد. جنس این دستگاه باید از استنلس استیل باشد و تمامی استاندارهای بهداشتی در آن رعایت شده باشد و همچنین این دستگاه باید در مقابل خوردگی مقاوم باشد.
این دستگاه در آبکشی میوه جات، سبزیجات و صیفی جات و … کاربرد دارد.
این دستگاه ها وظیفه پوست گیری میوه ها، با کمترین تلفات را دارد.
دستگاه پوست کن صنعتی قابلیت تنظیم کردن میزان قدرت خودرا بر اساس میزان سختی پوست میوه ها دارد تا به بهترین نحو (با کمترین تلفات)، پوست گیری را انجام دهد؛ همچنین دارای سرعت قابل توجهی می باشد.
دستگاه پوست کن صنعتی می تواند در وقت، هزینه و نیروی انسانی صرفه جویی زیادی داشته باشد.
وظیفه این دستگاه جدا کردن هسته از میوه می باشد. استفاده از این دستگاه برای بالا بردن سرعت و راندمان کار خود، بسیار کاربردی و مفید می باشد. کاربرد این دستگاه در خط تولید میوه خشک و تازه، برای تولید میوه خشک و کمپوت میوه و مربا می باشد.
پیشنهاد می کنیم هنگام خرید دستگاه هسته گیر به نکات زیر توجه داشته باشید:
دیگر نکته قابل توجه این است که باید دستگاه هسته گیری را انتخاب کنید که به منظور رعایت نکات بهداشتی، کم ترین میزان دخالت دست را داشته باشد.
دستگاه اسلایسر یکی از پرکابرد ترین ماشین آلات صنایع غذایی می باشد. این دستگاه به طور مداوم مورد استفاده قرار می گیرد و در آشپزخانه های صنعتی، کارخانه، کارگاه های صنعتی و در منازل بسیار پر کاربرد می باشد. از این دستگاه برای اسلایس یا تکه تکه کردن انواع میوه ها و صیفیجات و سبزیجات استفاده می شود.
اسلایسر صنعتی برای ظرفیت های زیاد در خط تولید میوه خشک و تازه در کارگاه های بزرگ و کارخانه ها کاربرد دارد. استفاده از این دستگاه باعث می شود تا میوه ها برشی دقیق و هم اندازه داشته باشند؛ همچنین باعث له شدن بافت میوه ها نمی شوند!
انواع دستگاه اسلایسر با ظرفیت، ابعاد، قیمت و کیفیت های متفاوتی در بازار هستند و اصلی ترین تفاوت آن ها در قدرت موتورشان می باشد.
علاوه بر این ها، در خط تولید میوه خشک و تازه برای خشک کردن میوه ها به دستگاه خشک کن احتیاج داریم. این دستگاه ها بر اساس نحوه عملکرد، ابعاد، ظرفیت ها و … در انواع مختلفی در بازار هستند که با توجه به نیاز مشتری باید انتخاب شوند.
بالابر، دستگاهی است که در صنایع غذایی و صنایع بسته بندی برای منتقل کردن محصولات اولیه غذایی به کار می رود. این دستگاه جزء ادوات بسته بندی محسوب می شود که با توجه به نیاز مشتری و خط تولید طراحی و ساخته می شود.
دستگاه بالابر شامل انواع زیر می شود:
در خط تولید میوه خشک و تازه از بالابر برای انتقال محصولات از دستگاه خشک کن به دستگاه بسته بندی استفاده می شود.
بالابر Z نسبت به بالابر های دیگر اغلب قیمت بیشتری دارد به این دلیل که عمر مفید طولانی تر و کیفیت و تکنولوژی بالاتری دارد.
دستگاه بالابر Z یکی از دستگاههای مهم در خط بستهبندی و خط تولید میوه خشک است. این دستگاه برای انتقال محصول به مخزن دستگاه بسته بندی کاربرد دارد. محصول از طریق مخزن استیل بالابر و با استفاده از کاسه هایی که بر روی زنجیر انتقالدهنده قرار دارند، به داخل دستگاه بستهبندی منتقل می شود.
دستگاه بسته بندی توزین دار یکی از دستگاه های بسته بندی صنعتی می باشد که شامل انواع یک تا چند توزینه می باشد (12توزین، 6 توزین، 4 توزین و… ). سرعت بسته بندی با توجه به تعداد توزین متفاوت است، شما باید با توجه به نیاز خود این دستگاه را خریداری نمایید.
این دستگاه قابلیت بسته بندی محصولات مختلف بصورت همزمان را دارد و همچنین مجهز به سیستم PLC و عیب یاب می باشند. این دستگاه جهت بسته بندی محصولات در لفاف های مختلفی (لفاف پلی استر، سلفونی و …. ) که بیشتر به صورت رولی عرضه می شود کاربرد دارد.
در هنگام استفاده از دستگاه بسته بندی توزین دار به دلیل تماس مستقیم با محصولات غذایی، باید از تمیز بودن دستگاه کاملا اطمینان داشته باشیم. در نتیجه لازم است به جنس بدنه دستگاه دقت کنید که قابلیت شستشو و تمیز کردن را داشته باشد.
در خط تولید میوه خشک، برای بسته بندی نهایی محصولاتتان می توانید از انواع دستگاه های سیل وکیوم، تری سیلر و اسکین پک نیز استفاده کنید. در ادامه این دستگاه ها و ویژگی هایشان را به شما معرفی می کنیم تا بتوانید براساس نیاز خط تولید میوه خشک خود، بهترین انتخاب را داشته باشید.
به صورت سه فاز و تک فاز
بله
با توجه به انتخاب نوع دستگاه ها و همچنین صنعتی و خانگی بودن خط تولید تعداد نیروهای انسانی متغیر می باشد.
برای خرید تجهیزات خط تولید میوه خشک و تازه به وبسایت آی فودز مراجعه کنید.
سبد خرید شما خالی است.