فر پیتزا

تفاوت انواع فر پیتزا (ریلی، صندوقی و تنوری)

آیا می‌دانید فر پیتزا تا چه اندازه می‌تواند در کسب و کار شما نقش به‌سزایی را ایفا کند؟ فرهای پیتزا ازجمله مهم‌ترین و تأثیرگذارترین لوازم و دستگاه‌های صنعتی بوده که می‌توانند سبب جذب مشتریان بیشتر، رونق کسب و کار، تأثیر مثبت در برندسازی و… شوند.

با خرید یک فر خوب، می‌توان غذاهای فست فودی مختلفی هم‌چون پیتزا، سیب‌زمینی تنوری، هات داگ تنوری و… را با بهترین کیفیت، خوشمزه‌ترین طعم و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مشتریان ارائه داد. حتماً برای شما هم پیش آمده که برای نوش جان کردن پیتزا به رستوران‌های مختلفی رفته باشید و از بین آن‌ها تنها تعداد انگشت شماری با ذائقه شما سازگاری داشته باشد. دلیل اصلی کیفیت بالای پیتزای سرو شده توسط این رستوران‌های انگشت‌ شمار، در اختیار داشتن یک فر مجهز و باکیفیت است.

در این راهنمای “تفاوت انواع فر پیتزا (ریلی، صندوقی و تنوری)” قصد داریم به طور مفصل تفاوت انواع فر پیتزا و این که چه ضرورتی بر خرید بهترین فر وجود دارد آشنا شویم. چنانچه قصد راه‌اندازی یک فست فود، رستوران، آشپزخانه صنعتی یا نیمه صنعتی دارید و کیفیت غذای سرو شده برایتان اهمیت دارد، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این راهنما با ما همراه باشید!

تفاوت انواع فر پیتزا
تفاوت انواع فر پیتزا

پیتزا؛ محبوب‌ترین فست فود دنیا!

کمتر کسی پیدا می‌شود که پیتزا را دوست نداشته باشد! پیتزا یکی از محبوب‌ترین و خوش‌طعم‌ترین فست فودهای جهان بوده که برای اولین بار این گرد خوشمزه در ایتالیا پخته شد! پیتزا متشکل از نان گرد صاف، پنیر، سس گوجه فرنگی و سایر ترکیبات دلخواه بوده که در انواع مختلف با طعم‌های لذیذ و متنوع در رستوران‌ها پخته می‌شود. پیتزا را می‌توان با در اختیار داشتن فر پیتزا در کمترین زمان ممکن تهیه کرد.

مهم‌ترین مواد تشکیل‌دهنده این غذای خوشمزه، خمیر پیتزا بوده که به صورت نان صاف گرد تهیه می‌شود. عموماً ترکیبات استفاده شده روی سطح این فست فود خوش‌طعم ژامبون، قارچ، زیتون، گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل سبز، فلفل دلمه، ذرت و پنیر پیتزا است. علاوه بر این‌ها می‌توان مواد دیگری به دلخواه به طوری که با ذائقه فرد سازگار باشد به پیتزا اضافه کرد.

در ادامه شما را با تفاوت انواع فر پیتزا و مزایا و معایب هرکدام آشنا می کنیم تا بهترین انتخاب و خرید را داشته باشید.

با فر پیتزا چه نوع پیتزاهایی را می‌توان تهیه کرد؟

بسته به نوع فر و قابلیت‌هایی که ارائه می‌دهد، می‌توان هر نوع پیتزایی که تا به حال در دنیا تهیه شده است را پخت! پیتزا ایتالیایی، آمریکایی، پیتزا با مرغ و گوشت، مارگاریتا، مانزو، پپرونی، مخلوط، مخصوص، گوشت و قارچ، مرغ و قارچ، پیتزا پوره سیب‎زمینی، هاوایی، سیسلی، ناپلی، شیکاگو یا دیم دیش، پیتزا نیویورکی و دیترویت ازجمله پیتزاهایی هستند که امکان پخت آن‌ها با انواع فر پیتزا فراهم است.

تفاوت انواع فر پیتزا
تفاوت انواع فر پیتزا

تاریخچه پیتزا

همان‌طور که گفته شد، این غذای خوشمزه برای اولین بار در کشور ایتالیا و شهر ناپل طبخ شد. جالب است بدانید که در گذشته فر پیتزا به این صورت که اکنون در دسترس است وجود نداشت و آشپزها این غذا را با نان، سیر، نمک، گوشت، ریحان و پنیر در کوره می‌پختند. نخستین پیتزایی که در دنیا پخته شد مارگاریتا بود که در سال ۱۸۸۹ طبخ شد. تاریخچه پخت پیتزا در ایران به اوایل دهه ۴۰ برمی‌گردد. برای اولین بار این غذای بی‌نظیر در مغازه‌ای در تهران در خیابان نوفل لوشاتو طبخ شد و به مرور زمان در تمامی نقاط تهران و ایران رواج پیدا کرد. امروزه اکثر رستوران‌ها و آشپزخانه‌های صنعتی و نیمه صنعتی در منوی خود انواع پیتزا را سرو می‌کنند.

چگونه می‌توان یک پیتزای باکیفیت طبخ کرد؟

احتمالاً می‌دانید که پخت پیتزا کار ساده‌ای است و برای طبخ این غذا فقط کافی بوده که مواد لازم و موردعلاقه خود را روی سطح نان پیتزا ترکیب کنید و به میزان کافی پنیر اضافه نمائيد! البته نه به طوری که مواد ترکیب شده هیچ‌گونه ربطی به هم‌دیگر نداشته باشند و در نهایت باعث بدطعم شدن پیتزای شما شوند!

به غیر از مواد اولیه و تجربه آشپز در پخت پیتزا، یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین فاکتورهایی که باعث می‌شود پیتزای سرو شده از کیفیت و طعم بی‌نظیری برخوردار باشد، فر پیتزا است. اما آیا هر فر پیتزایی را انتخاب کنید؟ خیر! شما لازم است تفاوت انواع فر پیتزا با هم را بشناسید؛ کاربردها، مزایا و معایب هرکدام را بشناسید و سپس بهترین فر متناسب با نیازتان را انتخاب کنید.

اآشنایی با تفاوت انواع فر پیتزا و نتخاب بهترین فر می‌تواند کیفیت پیتزای حاضر شده را از این رو به آن رو کند! تصور کنید شما از بهترین و باکیفیت‌ترین مواد اولیه برای پخت یپتزا استفاده می‌کنید و انتطار دارید که نتیجه کار بسیار عالی باشد. اما به دلیل عدم وجود فر مناسب نتیجه عکس حاصل می‌شود که این موضوع نه‌تنها سبب دلسردی، بلکه باعث اتلاف زمان و هزینه و نارضایتی مشتریان می‌شود. با توجه به این موضوع بهتر است برای رستوران خود و تعداد مشتریانی که دارید اقدام به خرید بهترین فر پیتزا کنید.

این دستگاه همانند سایر تجهیزات آشپزخانه صنعتی در انواع متنوع طراحی، تولید و به بازار عرضه می‌شود. بسیاری از افراد نمی‌دانند که از میان انبوه مدل‌های متنوع فر پیتزا باید کدام یک را خریداری کنند؛ از این رو قصد داریم در بخش بعد شما را با تفاوت انواع فر پیتزا آشنا کنیم.

با خرید فر پیتزا ریلی می توانید از آن برای پخت بهتر، سریعتر و آسانتر پیتزا استفاده کنید. همچنین با خرید فر پیتزا ریلی سه ردیفه می توانید تعداد پیتزای پخته شده در روز را افزایش چشم گیری بدهید.

ویژگی ها و تفاوت انواع فر پیتزا

فر ریلی

فر ریلی یکی از انواع فر پیتزا بوده که زیرمجموعه تجهیزات فست فود به حساب می‌آید. این فر یکی از پرکاربردترین فرهایی است که می‌توان از آن برای پخت انواع مختلف پیتزا استفاده کرد. شایان ذکر است که نحوه کار با این دستگاه بسیار ساده بوده و احتمال سوختن پیتزا در آن وجود ندارد. با استفاده از فر ریلی می‌توان علاوه بر پیتزا غذاهای محبوب دیگری هم‌چون سیب‌زمینی، لازانیا و… را نیز طبخ کرد. این فرها تحت عنوان فر تونلی نیز در بازار شناخته می‌شوند.

فرهای ریلی در ابعاد مختلف به دو شکل موتور پایین و موتور بغل در بازار موجود بوده و قادر هستند با سیرکوله کردن گرما از طریق فن، پیتزا را به صورت یکنواخت و با بهترین کیفیت بپزند. فر پیتزا ریلی از قابلیت افزایش دما تا ۴۵۰ درجه سانتی‌گراد برخوردار بوده و می‌تواند حداقل تعداد ۱۰۰ عدد پیتزای آمریکایی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن بپزد. استیل بودن شاسی، بدنه و سایر قطعات و برخورداری از امکان شست‌وشو از جمله ویژگی‌های فرهای ریلی محسوب می‌شود.

برای آشنایی بیشتر با فر پیتزا ریلی، پیشنهاد می کنم مقاله “آشنایی با فر ریلی پیتزا و مشخصات آن” از دانشنامه تخصصی آی فودز را مطالعه کنید.

مزایای استفاده از فر پیتزا ریلی

این فرها در مقایسه با سایر فرهای موجود در بازار فضای بسیار محدودتری را اشغال می‌کنند؛ در نتیجه اگر آشپزخانه شما با محدودیت فضا مواجه است، خرید فر ریلی گزینه مناسبی برای شما خواهد بود. از دیگر مزایای استفاده از فر ریلی می‌توان به راندمان بالا و تولید بیشتر در ساعت اشاره کرد. این موضوع سبب می‌شود که رستوران بتواند در مدت زمان کوتاه پاسخگوی سفارش‌های مشتریان تعداد بالا باشد.

علاوه بر این‌ها، فرهای ریلی یا فرهای تونلی از مزیت کاهش یا حذف مراقبت از پیتزا در حین پخت برخوردار هستند؛ به این معنا که احتیاجی به نگرانی بابت پخت پیتزا یا سوختن آن نخواهد بود. در نتیجه با خرید فر پیتزا ریلی می‌توان یک پرسنل متخصص را حذف یا او را مشغول به انجام فعالیت دیگری کرد.

هنگام استفاده از فر ریلی به چه نکاتی باید توجه داشته باشیم؟

دانستن نکات ایمنی و رعایت آن‌ها سبب می‌شود که پخت پیتزا با کیفیت بهتر و امنیت بالاتر انجام پذیرد. در ادامه با نکاتی که لازم است هنگام استفاده از فر ریلی آن‌ها را رعایت کنید آشنا خواهیم شد:

  • فضایی که فر ریلی در آن قرار گرفته می‌شود می‌بایست از هر سمت حدوداً ۵ سانتی‌متر با دیوار فاصله داشته باشد.
  • توجه داشته باشید که فاصله فر از منبع ورودی گاز نباید زیاد باشد. علاوه بر این، شلنگ استاندارد فر می‌بایست در محلی قرار گیرد که زیر پا نماند یا هیچ‌گونه آسیبی به آن وارد نشود.
  • برای اتصال فر به گاز بهتر است از یک شلنگ استاندارد استفاده شود و با کمک کف صابون از هرگونه نشتی گاز اطمینان حاصل گردد.
  • سیم اتصال به زمین یا ارت بایستی در محل مناسب و استاندارد قرار گیرد.
  • به منظور از بین بردن بوی ایجاد شده حاصل از پخت بهتر است که در بالای فر پیتزا ریلی یک هود صنعتی باکیفیت بالا و قدرتمند نصب شود.
  • برق مصرفی این دستگاه ۲۲۰ ولت تک فاز بوده و سیم‌ها و اتصالات آن نباید در محل عبور و مرور قرار گرفته شود.
  • برای دسترسی راحت‌تر به قسمت الکتریکی فر توصیه می‌شود که تا حد امکان در مقابل آن وسیله‌ای دیگری قرار نگیرد.

بهترین مارک فر پیتزا ریلی

برندهای مختلفی در حوزه تولید انواع مختلف فرهای پیتزا در حال فعالیت هستند که یکی از محبوب‌ترین و معتبرترین آن‌ها، شرکت ماشین‌های پخت نوژن است. نوژن اولین تولیدکننده فر و سرخ‌کن ریلی در ایران بوده که این تجهیزات را با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت به همراه ضمانت اصالت کالا به مشتریان ارائه می‌دهد.

فرهای ریلی ساخته شده توسط نوژن بر اساس استانداردهای جهانی تولید شده‌اند و می‌توانند انواع مختلف پیتزاها را با بهترین کیفیت به طوری که طعم و خواص مواد اولیه پیتزا حفظ شود طبخ کنند. ممکن است بپرسید که نحوه کار این فر به چه صورت است؟ در ادامه با شیوه پخت پیتزا توسط این فر آشنا می‌شویم.

نحوه عملکرد فر پیتزا ریلی

برای استفاده از فر ریلی تنها کافی است که دوشاخه فر را به پریز متصل کرده و سیم ارت را به لوله گاز متصل کنید تا فر آماده به کار شود. در مرحله بعدی شیر اصلی گاز را به منظور ورود آن به سوئیچ مشعل روشن کرده و کلیدهای فن، مشعل و نقاله را نیز روشن کنید. در قسمت تنظیمات این فر یک کلید گردان وجود دارد که با تعیین عددی یبین ۰ تا ۶۰ برای آن می‌توان سرعت کارکرد نقاله را تنظیم کرد. عموماً بهترین عدد برای تنظیم سرعت نقاله ۱۰ است.

نحوه نظافت فر ریلی به چه صورت است؟

یکی از مهم‌ترین نکاتی که در استفاده از فرهای ریلی باید در نظر داشته باشید، نظافت درست و اصولی آن است. توجه فرمائيد که تمیز بودن اجزای مختلف فر باعث پخت پیتزاهایی خوشمزه‌تر و باکیفیت بهتر خواهد شد. برای نظافت این فرها در ابتدا باید با اجزای مختلف آن آشنا شوید تا بدانید که برای شست‌وشو و نظافت هر قطعه چه کاری باید انجام دهید.

با مشاهده فیلم زیر می توانید با طرز کار فر پیتزا ریلی آشنا شوید:

نقاله فر ریلی

نقاله یکی از مهم‌ترین بخش‌های فر ریلی است که پیتزا برای پخت بر روی آن قرار می‌گیرد. بهتر است که این بخش از دستگاه به صورت هفتگی تمیز شود. برای از بین بردن چربی‌های نقاله می‌توانید از اسپری چند منظوره، برس سیمی و دستمال نخی استفاده کنید. در ابتدا سینی‌های دو طرف نقاله را جدا کرده و سرعت آن را روی عدد ۲۰ تنظیم کنید. سپس می‌توانید با کمک مایع ظرفشویی و اسفنج بخش‌هایی که دارای چربی است را تمیز نمائید.

کانال‌های پایین و بالا

برای نظافت کانال‌های پایین در ابتدا باید با استفاده از آچار آلن پیچ‌های جلو فر را باز کرده و آن‌ها را از فر خارج کنید. در مرحله بعد با استفاده از اسپری چند منظوره و دستمال نخی کانال‌ها را تمیز کرده و بعد در محل خود قرار دهید. کانال‌های بالا در فر پیتزا ریلی حداقل ۲ عدد هستند و بهتر است که به صورت ماهیانه نظافت شوند.

بخش داخلی دستگاه

برای تمیز کردن قسمت داخلی دستگاه نیز می‌توانید به سادگی از اسپری چند منظوره و دستمال نخی استفاده نمائيد.

تا به اینجا با فر پیتزا ریلی آشنا شدید. در ادامه شما را با دیگر فرهای پیتزا و تفاوت انواع فر پیتزا باهم آشنا می کنیم.

فر صندوقی

فر پیتزا صندوقی یکی دیگر از تجهیزات فست فود بوده که در مقایسه با فرهای ریلی فضای کمتری را اشغال می‌کند؛ از این رو برای آشپزخانه‌هایی با ابعاد متوسط گزینه بسیار خوبی است. این فرها به صورت یک طبقه، دو طبقه و سه طبقه در بازار موجود هستند. فضای داخلی فرهای صندوقی به گونه‌ای طراحی شده است که گنجایش ۶، ۹، ۱۲، ۱۸ و ۲۴ بشقاب را داشته باشد. دلیل اصلی نام‌گذاری این فر شکل ظاهری آن است.

فر صندوقی همانند یک صندوق از جنس استیل بوده که عموماً دیواره‌های داخلی آن از جنس سنگ یا سرامیک است. قابلیت تنظیم حرارت فر سبب کنترل نحوه و تنوع بالای پخت خواهد شد. بدنه این فر از جنس استنلس استیل بوده و درون آن از شاسی پروفیل فولادی و ورق گالوانیزه ۱ میلی‌متری عایق شده با پشم شیشه و پشم سنگ استفاده شده است. مصرف‌کننده می‌تواند از طریق نمایشگر این نوع فر پیتزا دمای داخل فر و وضعیت پخت را مورد بررسی قرار دهد. شایان ذکر است که فرهای صندوقی نیز از قابلیت پخت انواع مختلف پیتزا برخوردار می‌باشند. یکی دیگر از ویژگی‌های این دستگاه برخورداری از ترموکوپل و شمعک برای تأمین سیستم ایمنی دستگاه و همچنین امکان نظافت راحت و سریع آن است.

برای آشنایی بیشتر با فر پیتزا ریلی، پیشنهاد می کنم مقاله “فر پیتزا صندوقی چیست و چه قابلیت‌هایی دارد؟” از دانشنامه تخصصی آی فودز را مطالعه کنید.

فر صندوقی دو طبقه چیست؟

همان‌طور که گفته شد فرهای صندوقی در انواع مختلف یک طبقه و چند طبقه طراحی و تولید می‌شوند و بسته به نیاز رستوران و تعداد مشتریان مورد استفاده قرار می‌گیرند. فرهایی که دارای ظرفیت دوطبقه هستند در مقایسه با مدل‌های یک طبقه گنجایش بیشتری داشته و برای رستوران‌های بزرگ‌تر که مشتریان بیشتری دارند گزینه مناسبی محسوب می‌شوند. سرعت طبخ پیتزا در این نوع فرها بسیار بالا بوده و بعد از فرهای تنوری که در ادامه به توضیح ساز و کار آن خواهیم پرداخت، دومین فر با کیفیت عالی از نظر کارکرد در بازار به حساب می‌آید.

این فرها از ویژگی‌ها و مشخصات فنی مختلفی برخوردار هستند و کسانی که قصد راه‌اندازی یک آشپزخانه بزرگ را دارند خوب است که با این موارد آشنا باشند تا بتوانند آگاهانه‌تر اقدام به خرید فر پیتزا کنند. توجه فرمائيد که فرهای صندوقی دو طبقه کارایی بسیار راحتی داشته و برای استفاده از آن‌ها به آموزش اولیه نیازی نخواهید داشت. سرعت عمل این دستگاه بسیار بالا بوده که می‌تواند بر سوددهی کسب و کار تأثیر به‌سزایی داشته باشد. همچنین، جدار داخلی این دستگاه از جنس گالوانیزه تولید شده و بسیار مستحکم است. علاوه بر این، از خروج گرما جلوگیری خواهد کرد.

آیا پیتزا در فر صندوقی با کیفیت بالا می‌پزد؟

همان‌طور که گفته شد، کیفیت پخت پیتزا توسط فرهای صندوقی پس از فرهای تنوری در مقام دوم قرار می‌گیرد؛ از این رو نگران بی‌کیفیت بودن پیتزای آماده شده توسط این فرها نباشید. برای پخت پیتزا به کمک فرهای صندوقی تنها کافی است که ترکیبات موردنظر خود را روی سطح خمیر پیتزا قرار داده و بعد آن را درون فر بگذارید. پس از تنظیم دما و زمان، پیتزا با بهترین کیفیت پخته خواهد شد.

تفاوت انواع فر پیتزا: فر پیتزا صندوقی و فر ریلی

از آن‌جایی که انواع مختلفی از پیتزاها در سراسر دنیا طبخ می‌شود، طبیعتاً فرهای متفاوتی برای پخت هر نوع از آن‌ها وجود دارد. فرهای ریلی و صندوقی از جمله پرطرفدارترین فرهای بازار هستند که هردو برای پخت انواع مختلف پیتزا مورد استفاده قرار می‌گیرند اما با این حال از جهاتی با یک‌دیگر تفاوت دارند. از جمله مواردی که وجه تمایز بین این دو فر محسوب می‌شود می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نحوه پخت پیتزا
  • سرعت عمل دستگاه
  • نوع دستگاه و کیفیت پخت
  • قیمت خرید دستگاه
  • میزان مصرف برق و گاز

با تفاوت فر پیتزا صندوقی و ریلی آشنا شدید؛ در ادامه این راهنما “تفاوت انواع فر پیتزا (ریلی، صندوقی و تنوری)”، به بررسی فر تنوری پیتزا و تفاوت آن با دیگر انواع فر پیتزا می پردازیم.

فر پیتزا صندوقی دیجیتال دوترموستات یک دستگاه صنعتی است که برای پخت پیتزا در محیط های تجاری و صنعتی استفاده می شود. این فر دارای دو ترموستات است که دمای داخل فر و دمای سطح بشقاب ها را کنترل می کنند.

فر تنوری

فر تنوری یکی دیگر از انواع فر پیتزا بوده که جزو بهترین و باکیفیت‌ترین فرها برای طبخ این غذای خوش طعم به حساب می‌آید. این فر که تحت عنوان فر آجری نیز شناخته می‌شود نوعی فر گردان بوده که قادر است حرارت را در کل سطح تنور به خوبی پخش کند. این فر  به شکل گنبدی با تنور گرد و نمای آجری بوده و مصرف‌کننده به منظور پخت پیتزا لازم است آن را با استفاده از پاروی مخصوص درون فر قرار دهد. در واقع می‌توان گفت که این فرها تقریباً مشابه با تنورهای نانوایی می‌باشند.

فرهای تنوری دارای یک صفحه تخت مدور بوده که به دور یک محور چرخشی حرکت می‌کنند. از جمله امتیازات این فر می‌توان به مغزپخت شدن پیتزا و کنترل آشپز در هنگام پخت اشاره داشت. فرهای تنوری در قطرهای ۱۲۰، ۱۳۰، ۱۴۰، ۱۵۰، ۱۷۰، ۱۸۰ و ۲۰۰ سانتی‌متری طراحی و ساخته شده و حداقل قطر موردنظر برای آن‌ها ۱۶۰ سانتی‌متر است.

ویژگی‌های فر پیتزا تنوری چیست؟

  • دارای شعله آبی بدون ایجاد گاز کربن دی اکسید
  • برخورداری از قابلیت تنظیم دما از ۵۰ الی ۵۰۰ درجه سانتی‌گراد
  • برخورداری از سیستم ترموستات و ترموکوپل هوشمند
  • امکان تنظیم سرعت چرخش و زمان‌بندی
  • کلاهک عایق‌بندی شده به وسیله جداره ۵ لایه به منظور جلوگیری از هدر رفتن دما و گرما

هنگام استفاده از فر پیتزا تنوری چه نکاتی را باید بدانیم؟

در میان انواع مختلف فرهای صنعتی مخصوص پیتزا که در بازار موجود هستند، فر تنوری دارای حالتی نوستالژي است؛ چرا که این فر همانند یک تنور برای طبخ پیتزا عمل می‌کند. درون کلاهک تنور یک مشعل و در زیر آن دو شعله برای پخت یکنواخت پیتزا در نظر گرفته شده و برای تنظیم خروج هوا و دمای درون فر می‌توان از دمپر استفاده کرد.

از دیگر نکاتی که درباره این فر لازم است بدانید وجود پایه آهنی به صورت ثابت و یا چرخ‌دار بوده که سبب سهولت در جابه‌جایی آن می‌شود. درون این تنور به صورت ثابت و چرخان طراحی شده و شکل چیدمان کف فر پیتزا به دو صورت یا با استفاده از آجرهای ضد خش و یا به صورت یک تکه با مواد دیرگداز از جنس چدن به شکل یک‌دست استفاده می‌شود.

توجه داشته باشید که برای استفاده از این نوع فر پیتزا لازم است که آن را پیش از شروع پخت گرم کنید. به طور معمول گرم شدن فرهای تنوری حدود ۴۰ دقیقه الی ۱ ساعت زمان می‌برد. زمانی که کوره به اندازه کافی گرم و آماده پخت پیتزا شود، آجرهای درون آن به رنگ سفید یا شفاف در خواهند آمد. لازم به ذکر است که مدل‌های جدید فرهای تنوری دارای دماخوان بوده و یا از ترموتر مادون قرمز بهره‌گیری می‌کنند که قادر است دما را به صورت اتوماتیک تشخیص دهد. البته این مدل‌ها به علت جنبه نمایشی و ظاهری برای رستوران‌های خیلی بزرگ کاربرد مناسبی ندارند.

نحوه کار فر پیتزا تنوری به چه صورت است؟

غالباً این فرها به وسیله سوخت چوب کار می‌کنند اما بهتر است که برای سوخت‌دهی بهتر از ذغال و گاز استفاده شود. روش حرارت‌دهی در این فرها از سه شیوه جابه‌جایی، انعکاسی و رسانشی پیروی کرده و دمای مناسب برای پخت یک پیتزای خوش طعم و عطر توسط این دستگاه بین ۳۵۰ الی ۵۴۰ درجه است. عموماً زمان پخت پیتزا در این فرها بین ۲ الی ۵ دقیقه می‌باشد.

سخن پایانی

پیتزا یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهایی است که در سراسر جهان طرفداران بسیار زیادی دارد. برای پخت یک پیتزای خوش طعم و عطر لازم است که از یک فر پیتزا با کیفیت عالی استفاده کنید. فرهای مختلفی برای پخت پیتزا در بازار موجود هستند که هر یک از آن‌ها از روش خاصی برای پخت پیتزا بهره‌گیری می‌کنند.

در این راهنما با سه مدل اصلی و پرکاربرد فرهای پیتزا (ریلی، صندوقی و تنوری) و مشخصات هر یک از آن‌ها و نکاتی که لازم است هنگام استفاده از آن‌ها رعایت کنید آشنا شدیم. چنانچه قصد خرید فر پیتزا دارید می‌توانید به فروشگاه آی فودز مراجعه فرمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *