سبد خرید شما خالی است.
تولید جوجه کباب صنعتی در خط تولید کارخانجات در انواع و طعم های مختلف انجام می شود. در این مطلب شما عزیزان را روش تولید جوجه کباب صنعتی بطور کامل آشنا می کنیم.
در دهه های اخیر، با گسترش صنعت غذایی، تولیدات غذایی نیز به صورت صنعتی و نیمه آماده رو به افزایش است. یکی از محصولات محبوب که در دسته ی غذاهای نیمه آماده به شمار می آید، جوجه کباب صنعتی است.
جوجه کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که به روش های مختلف و با طهم های مختلف تهیه می شود. در کارخانجات جوجه کباب ها به صورت انبوه و در کارخانه های صنعتی آماده می شوند.
تولید کنندگان برای تولید صنعتی جوجه کباب، باتوجه به نوع تقاضای شما جوجه کباب ها را در دو نوع تولید می کنند:
تولید جوجه کباب صنعتی با انتخاب مواد اولیه باکیفیت و سالم آغاز می شود. این مواد اولیه عبارتند از:
گوشت مرغ تازه و بدون هرگونه آلودگی، اصلی ترین ماده اولیه است. از مرغ های مرغوب و مورد تایید استانداردهای بهداشتی استفاده کنید. معمولاً گوشت مرغ مورد استفاده در تولید جوجه کباب صنعتی از مرغ هایی تهیه می شود که به صورت صنعتی و زیر نظر تولیدکننده پرورش داده می شوند. به منظور اطمینان از کیفیت این گوشت مرغ، معمولاً مرغ های گوشتی از نظر وزن، سن و سلامت آزمایش می شوند.
انتخاب روش مناسب برای مزه دار کردن جوجه کباب به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. اگر به دنبال یک روش سریع و آسان هستید، می توانید از ادویه جات یا سس استفاده کنید. اما اگر به دنبال یک طعم خاص هستید، می توانید از مرینیت آماده (پودری و مایع) مواد دیگر استفاده کنید.
مطمئنا هر چه مواد اولیه با کیفیت تری را استفاده کنید، باید هزینه بیشتری برای تامین مواد اولیه بپردازید. اما، فراموش نکنید که قطعا نتیجه استفاده از مواد باکیفیت را با جلب رضایت و اعتماد مشتریان خواهید دید!
پس از تحویل، گوشت مرغ باید به دقت شسته و آماده شود. در این مرحله، ضمن جداسازی گوشت از استخوان ها، از انتقال بیش از حد چربی و چربی های غیرمطلوب نیز جلوگیری می شود. سپس، گوشت مرغ به قطعات کوچکتر تقسیم می شود. این فرآیند باعث می شود تا گوشت مرغ در طبخ و طعم دهی به غذاها به طور یکنواخت تر عمل کند و مزه ی مناسبی به خود بگیرد.
با مشاهده فیلم زیر می توانید با دستگاه استخوان گیر مرغ و نحوه کار آن آشنا شوید:
انواع ادویه ها و طعم دهنده ها با دقت ترکیب می شوند تا یک مخلوط آماده برای مزه دار کردن جوجه ها فراهم شود. این مخلوط می تواند شامل نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع، زیتون و سایر ادویه ها و طعم دهنده های مختلف باشد. این فرایند معمولاً با دست یا با به کارگیری دستگاه های مخصوص انجام می شود.
برای مرینیت کردن گوشت می توانید از دستگاه تامبلر یا مرینیتور گوشت استفاده کنید. دستگاه تامبلر مجهز به سیستم خنک کننده است که موجب افزایش تردی و بهبود بافت جوجه می شود.
در تولید جوجه کباب صنعتی پس از مرینیت جوجه ها، به منظور عرضه آن ها به بازار، باید آنها را بطور مناسب بسته بندی کنید. بسته بندی باعث حفظ طعم و مزه جوجه کباب می شود و همچنین از تماس با هوای خارجی و عوامل آلودگی جلوگیری می کند که در نتیجه عمر نگهداری محصول افزایش می یابد.
پس از بسته بندی، جوجه کباب ها آماده عرضه به بازار می شوند و مشتریان شما می توانند از این محصولات لذیذ بهره ببرند.
اگر به دنبال راه اندازی کسب و کار و خط تولید خودتان هستید، تولید جوجه کباب صنعتی را نیز درنظر بگیرید. با تولید این محصول به مزایای زیر دست پیدا می کنید:
البته بدیهی است که تولید جوجه کباب صنعتی، معایب و سختی هایی نیز دارد که عبارتند از:
به نظر شما برای تولید جوجه کباب صنعتی به چه نکات دیگری باید توجه کنیم؟ حتما نوصیه تان را با ما ودیگران در میان بگذارید.
اگر برای خرید دستگاه های مناسب و تولید جوجه کباب صنعتی نیاز به مشاوره دارید، به وبسایت آی فودز مراجعه کنید.
انتخاب مواد اولیه،آماده سازی مرغ و جوجه ها، مرینیت و طعم دهی به جوجه ها، بسته بندی
بسته بندی جوجه کباب معمولاً به روش وکیوم و یا بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده انجام میشود.
مرغ تازه و باکیفیت، ادویه جات، مرینیت های پودری و مایع آماده، انواع سس ها، سبزیجات و …
برای خرید دستگاه ها و تجهیزات تولید جوجه کباب صنعتی به فروشگاه اینترنتی آی فودز مراجعه کنید.
سبد خرید شما خالی است.