وزن

25000 گرم500 گرم

برند

Rahyab
MIXADD
--

انبارش

در محل سرد و خشک
در محل سرد و خشک
در جای خشک و خنک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

2 سال
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

دارد
دارد
ندارد
دارد

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
1000 کیلوگرم
25 کیلوگرم
یک کیلویی
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
-شیراز

ضمانت

-گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی
--

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
-شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
1000 کیلوگرم
25 کیلوگرم
یک کیلویی
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کاربرد

-صنایع گوشت
تثبیت کننده
صنایع گوشت

دوز مصرف پیشنهادی

-21-23 درصد
مطابق با فرمولاسیون
25 درصد

انبارش

در محل سرد و خشک
در محل سرد و خشک
در جای خشک و خنک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

2 سال
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

دارد
دارد
ندارد
دارد

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری

نوع فروش (عمده/خرده)

-عمده فروشی
--

نحوه پرداخت

-نقد و اقساط
--

کاربرد

-صنایع گوشت
تثبیت کننده
صنایع گوشت

دوز مصرف پیشنهادی

-21-23 درصد
مطابق با فرمولاسیون
25 درصد

انبارش

در محل سرد و خشک
در محل سرد و خشک
در جای خشک و خنک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

2 سال
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

دارد
دارد
ندارد
دارد

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
1000 کیلوگرم
25 کیلوگرم
یک کیلویی
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کد محصول

--N500
-

ساخت کشور

--ایران
-

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
-شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
1000 کیلوگرم
25 کیلوگرم
یک کیلویی
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کاربرد

-صنایع گوشت
تثبیت کننده
صنایع گوشت

انبارش

در محل سرد و خشک
در محل سرد و خشک
در جای خشک و خنک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

2 سال
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

دارد
دارد
ندارد
دارد

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری

میزان رطوبت

---کمتر از 7%

میزان پروتئین

---#

میزان کربوهیدرات

---#

میزان چربی

---#