این تصویر یک جت پرینتر است

انواع دستگاه جت پرینتر و ویژگی‌های کاربردی آن‌ها

اگر یکی از فعالان در حوزه صنایع هستید، حتماً نام دستگاه جت پرینتر به گوشتان خورده است. جت پرینتر یکی از پرکاربردترین تجهیزات چاپ در صنایع تولیدی و بسته‌بندی به حساب می‌آید که در طی سال‌های اخیر در کارگاه‌های تولیدی و کارخانجات کوچک و بزرگ به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته است. این دستگاه در انواع مختلف با اهداف مشخص طراحی، تولید و روانه بازار می‌شود.

انواع مختلف دستگاه‌های جت پرینتر دستی و صنعتی جوهرافشان و لیزری در بازار موجود هستند که کارگاه‌ها و شرکت‌های تولیدی می‌توانند بر اساس خطوط تولید و تیراژ تولید اقدام به خرید و استفاده از آن‌ها نمایند. در ادامه این راهنما قصد داریم به طور مفصل در رابطه با دستگاه‌های جت پرینتر با شما صحبت کنیم. اگر تمایل دارید اطلاعات خود را در این حوزه افزایش دهید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای مطلب همراه ما باشید!

معرفی دستگاه جت پرینتر و ساز و کار آن

جت پرینتر دستگاهی بوده که برای چاپ تاریخ تولید و انقضاء، بارکد، کد محصول، تبلیغات و یا هر نوع نوشته دیگری که مربوط به نوع محصول بوده با چاپ پیوسته و بدون توقف، سرعت بالا و بدون نیاز به تماس با محصول کار کرده و به طور معمول برای خطوط تولید تک محصولی مورد استفاده قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است که با کمک دستگاه جت پرینتر می‌توان مشخصات مختلفی هم‌چون متن، آرم و بارکد و… را در طیف گسترده بر روی سطوح مختلف فلزی، چوبی، پلاستیکی، کاغذی و شیشه‌ای درج کرد. می‌توان گفت که چاپگرهای دستی و صنعتی یک پیشرفت کامل در مقایسه با روش‌های کدگذاری قدیمی محسوب می‌شوند.

از دیگر ویژگی‌های جت پرینترها این است که کاربر می‌تواند به راحتی بر روی سطوح متخلخل و غیر متخلخل در صورتی که خشک باشند کار کند. جت پرینترها در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند و اکثر مدل‌های آن قابلیت درج انواع مختلف اطلاعات عددی، متنی، لوگو، زمان، تاریخ و بارکد بر روی بسته‌بندی محصولات را دارند. علاوه بر این، تجهیزات چاپ مذکور برای درج اطلاعات با قابلیت ردیابی بر روی بسته‌بندی محصولات مختلف نیز گزینه بسیار عالی به حساب می‌آیند.

کاربرد دستگاه جت پرینتر در صنایع مختلف

همان‌طور که گفته شد دستگاه‌های مذکور در صنایع مختلف تولیدی نقش بسیار پررنگی را ایفا می‌کنند. در صنعت پزشکی تأمین‌کنندگان لوازم پزشکی و دارو به منظور ردیابی، اهداف تجاری و فنی لازم است بسته‌بندی دارو و تجهیزات پزشکی را علامت‌گذاری کنند. همچنین در صنایع نظامی نیز علامت‌گذاری لوازم نظامی مثل جعبه‌های چوبی و بشکه‌ها بهتر است که توسط جت پرینتر انجام پذیرد. برای لباس فرم و کیت‌های ورزشی پرسنل در پادگان‌های نظامی نیز می‌توان از چاپ روی پارچه بهره‌گیری کرد. در صنعت خودرو و همچنین صنایع هوایی نیز می‌‌توان قطعات خودرو و ماشین‌آلات را نیز با کمک جت پرینتر علامت‌گذاری کرد تا شناسایی قطعه در هنگام مونتاژ دقیق‌تر انجام شود. در ادامه کاربرد دستگاه جت پرینتر در سایر صنایع را مورد بررسی قرار خواهیم داد:

کاربرد چاپگر صنعتی و دستی در صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی

صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی با تولید انواع مختلف شامپوها، کرم‌ها، لوسیون‌ها، انواع متنوع عطرها، رژلب، صابون‌ها، پودرهای شوینده و… نقش بسیار مهمی در سلامت و رفع نیازهای آرایشی و بهداشتی جامعه ایفا می‌کند. چاپ سری ساخت، تاریخ و سایر اطلاعات تولید به کاربران این اطمینان را می‌دهد محصولی که استفاده می‌کنند سالم است. علاوه بر این، دستگاه‌های جت پرینتر از طریق چاپ با جوهر نامرئی نیز می‌توانند کیفیت و اصالت محصول را به مشتریان اطلاع دهند.

این تصویر کاربرد جت پرینتر صنعتی را نشان می دهد
کاربرد جت پرینتر صنعتی

کاربرد دستگاه جت پرینتر در صنایع لوله‌سازی

یکی دیگر از صنایعی که دستگاه جت پرینتر در آن برای چاپ مشخصات مختلف هم‌چون لوگو و آرم و سایر اطلاعات محصول کاربرد دارد، صنایع لوله‌سازی است. از این دستگاه می‌توان برای لوله‌های پی وی سی، پروپلین، پوش فیت و… استفاده کرد. توجه داشته باشید که درج و چاپ اطلاعات بر روی چنین محصولاتی نیازمند توجه به موارد فنی مخصوص می‌باشد. به عنوان مثال استفاده از جوهر سفید و دستگاه متراژزن به جای فتوسل ازجمله موارد مهمی است که می‌بایست هنگام کار با دستگاه‌های جت پرینتر مورد توجه قرار گیرد.

کاربرد چاپگر دستی و صنعتی در صنایع نوشیدنی و غذایی

صنایع غذایی و نوشیدنی پرکاربردترین صنعتی بوده که دستگاه‌های جت پرینتر در آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. هیچ کدام از محصولات غذایی و نوشیدنی بدون داشتن اطلاعات کافی قابل عرضه نیستند و حتی اگر بدون درج این اطلاعات روانه بازار شوند، خریداران به آن‌ها اعتماد نخواهند کرد. از این رو بهره‌گیری از دستگاه جت پرینتر در صنایع غذایی و نوشیدنی جزو الزامات است. بهره‌گیری از تجهیزات چاپ مذکور برای درج اطلاعاتی نظیر تاریخ و سایر اطلاعات مربوط به هر محصول نظیر آب معدنی، لبنیات، حبوبات، گوشت و فرآورده‌های گوشتی، انواع مختلف بیسکویت، شکلات و کلوچه، نان و… کاربرد دارد. در فیلم زیر کاربرد جت پرینتر برای چاپ اطلاعات روی تخم مرغ را مشاهده میفرمایید:

انواع مختلف دستگاه جت پرینتر از لحاظ کاربرد

جت پرینترها از نظر کاربرد به دو دسته کلی جت پرینترهای دستی و جت پرینترهای صنعتی یا اتوماتیک تقسیم‌بندی می‌شوند که هر یک از آن‌ها ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. در ادامه با هر یک از جت پرینترهای مذکور آشنا خواهیم شد:

جت پرینتر دستی و ویژگی‌های آن

ساده‌ترین نوع جت پرینترها، چاپگر دستی بوده که برای چاپ تیراژ تولید محدود گزینه مناسبی محسوب می‌شود. همان‌طور که از نام این نوع از جت پرینترها مشخص است، تجیهزات چاپ مذکور می‌بایست توسط اپراتور کنترل شود. این نوع از جت پرینترها فاقد سنسور بوده و به منظور انجام عملیات چاپ لازم است که محصول مورد نظر مقابل آن‌ها قرار گیرد و در نهایت با فشار کلید چاپ، اطلاعات متنی یا عددی مورد نظر بر روی کالا چاپ شود.

توجه داشته باشید که چاپگرهای دستی از قابلیت چاپ کاراکترهای مختلفی مثل حروف، اعداد، لوگو و بارکد برخوردار بوده و در فونت و زبان محدودیت چندانی ندارند. علاوه بر این، کاربر می‌تواند عملیات چاپ توسط این نوع از جت پرینترها را بر روی هر سطحی با هر جنس و شکلی به راحتی به انجام رساند. تنها محدودیت این نوع از جت پرینترها روی سطر و اندازه هر کاراکتر می‌باشد؛ به این ترتیب که شما می‌توانید با استفاده از دستگاه جت پرینتر دستی حداکثر ۶ سطر و هر کاراکتر با اندازه حداکثر ۱۵ میلی‌متر را بر روی بسته‌بندی یا خودِ محصول چاپ کنید.

شایان ذکر است که مدل‌های جدید جت پرینترهای دستی دارای یک صفحه ورودی برای تنظیم خروجی بوده و برخلاف مدل‌های قدیمی نیازی به چیدن حروف و اعداد در قسمت قالب‌های جت پرینتر ندارند. این مدل از جت پرینترهای دستی که از حرارت به منظور گرم کردن جوهر استفاده می‌کنند از یک کارتریج قابل شارژ بهره‌گیری کرده و به تعویض آن نیازی نخواهند داشت.

جت پرینتر پرتابل چه تفاوتی با جت پرینتر دستی دارد؟

جت پرینتر پرتابل در واقع همان چاپگر صنعتی است. این نوع از جت پرینترها از قابلیت جابه‌جایی برخوردار می‌باشند؛ چرا که وزن آن‌ها در مقایسه با نمونه‌های صنعتی بسیار پایین‌تر است. به لطف این ویژگی می‌توان از انواع جت پرینترهای دستی یا پرتابل برای درج اطلاعات بر روی محصولاتی که به دلیل وزن زیاد امکان قرار دادن آن‌ها بر روی نوار نقاله وجود ندارد، استفاده نمود. این نوع از جت پرینترها دارای باتری قابل شارژ بوده و می‌توان آن‌ها را به راحتی در محیط‌های مختلف حمل کرد.

از جمله مشخصات دستگاه جت پرینتر پرتابل می‌توان به قابلیت شارژ کارتریج، چاپ حروف و اعداد به زبان‌های گوناگون، وزن سبک دستگاه، منوی چندزبانه، امکان برقراری ارتباط به وسیله کابل و فلش و همچنین داشتن لرزش‌گیر به منظور افزایش کیفیت چاپ اشاره کرد. شایان ذکر است که اکثر مدل‌های جت پرینتر دستی یا پرتابل مجهز به سیستم ایمنی بوده و گرمای حاصل از المنت یا جوهر موجود در آن‌ها برای سلامتی اپراتوری که با آن کار می‌کند ضرر نخواهد داشت.

نحوه نگه‌داری از جت پرینترهای دستی

مهم‌ترین اصل در نحوه نگه‌داری از جت پرینترهای دستی بخش تولیدات آن بوده که می‌بایست به طور مرتب المنت‌های آن مورد بررسی قرار گیرد. برخی از مدل‌های چاپگرهای دستی از قالب‌های چاپ استفاده می‌کنند که این قالب‌ها به مرور زمان دچار خوردگی شده و لازم است که به طور دائم چک شوند.

دستگاه جت پرینتر صنعتی و ویژگی‌های آن

جت پرینتر صنعتی که تحت عنوان جت پرینتر اتوماتیک نیز شناخته می‌شود، یکی دیگر از انواع پرکاربرد دستگاه‌های چاپگر در صنایع مختلف می‌باشد. تجهیزات چاپ مذکور دارای یک سنسور بوده که به واسطه این سنسور دستگاه می‌تواند به صورت اتوماتیک محصولی که در مقابل آن قرار می‌گیرد را شناسایی کرده و عملیات چاپ را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت انجام دهد. سنسور یا چشم الکترونیک در نزدیکی هد دستگاه تعبیه شده و وظیفه شناسایی محصولات بر روی خطوط تولید و ارسال دستور چاپ به برد الکترونیکی جت پرینتر صنعتی را بر عهده دارد.

سرعت چاپ در دستگاه جت پرینتر صنعتی در مقایسه با نمونه‌های دستی یا پرتابل بسیار بیشتر بوده و نیازی به اپراتور به منظور کنترل عملیات چاپ نخواهد بود. عموماً چاپگر صنعتی در کارخانه‌ها و تولیدی‌های بزرگ بر روی نوار نقاله و در مرحله آخر تولید نصب شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد.  

برای اطلاعات بیشتر درباره جت پرینتر صنعتی، شما را به مطالعه مقاله “چاپگر صنعتی؛ کاربردها و مزایای استفاده” دعوت می کنم.

نحوه نگه‌داری از دستگاه جت پرینتر صنعتی

پیشنهاد ما این است به منظور حفظ سلامت دستگاه‌های جت پرینتر صنعتی یا اتوماتیک به صورت روزانه آن‌ها را مورد بررسی قرار دهید تا هیچ‌گونه مشکلی در تسمه‌های انتقال آن‌ها به وجود نیاید. علاوه بر این، خوب است که میزان جوهر دستگاه را نیز مدنظر داشته باشید تا دستگاه بدون جوهر شروع به فعالیت نکند. همچنین بررسی حرارت دستگاه نیز می‌تواند در طول عمر بیشتر آن تأثیر به‌سزایی داشته باشد.

انواع مختلف دستگاه جت پرینتر از لحاظ تکنولوژی چاپ

جت پرینترهای CIJ

CIJ فرم کوتاه‌شده عبارت Continuous Inkjet Printer در معنای دستگاه پرینتر با پاشش پیوسته جوهر می‌باشد. جوهر در این نوع دستگاه جت پرینتر به صورت مداوم از طریق یک نازل در سر چاپگر جریان پیدا کرده و در نهایت با سرعت ۷۶۸۰۰ در ثانیه به قطرات ریز تبدیل خواهد شد. قطرات به صورت انتخابی شارژ شده و به واسطه صفحه مغناطیسی به منظور تولید کاراکترها، بارکدها، گرافیک‌ها و کدهای دو بعدی منحرف خواهند شد. ناگفته نماند که این نوع از دستگاه‌های جت پرینتر تحت عنوان جنت پرینترهای ریزنگار نیز معروف هستند که از قابلیت چاپ کارکترها از ارتفاع ۲ میلی‌متر الی ۱۲ میلی‌متر برخوردار می‌باشند.

جت پرینترهای DOD

DOD فرم کوتاه‌شده عبارت Drop on Demand در معنای قطره‌چکانی در زمان درخواست می‌باشد. هد چاپگر DOD دارای چندین روزنه بوده که در یک پیکربندی ستون واحد مرتب شده‌اند. سیگنال‌های الکترونیکی با سرعت بالا یک یا چندین دهانه را به منظور خروج جوهر باز و بسته کرده و در پی این حرکت آرم‌ها، کاراکترها و کدهای ۲ بعدی بر روی محصول چاپ خواهند شد. پرینترهای مذکور تحت عنوان پرینترهای درشت‌نگار نیز شناخته می‌شوند.

جت پرینترهای حرارتی TIJ

جت پرینترهای حرارتی Thermal Inkjet یک شیوه مدرن برای چاپ کاراکترهای کوچک به حساب می‌آیند. این نوع از دستگاه جت پرینتر از کارتریج‌های جوهرافشان قابل تعویض استفاده کرده و برای خطوط تولید گزینه مناسبی هستند. برای این دستگاه جوهرهای مخصوص به منظور چاپ اطلاعات بر روی سطوح فلزی، پلاستیکی، پارچه‌ای و چوبی موجود می‌باشد.

این تصویر یک جت پرینتر حرارتی است

دستگاه جت پرینتر لیزری و ویژگی‌های آن

اکنون که با جت پرینترهای دستی و صنعتی آشنا شدیم، ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که جت پرینترهای لیزری برای انجام چه کاری مناسب هستند و تفاوت این نوع از تجهیزات چاپ با سایر جت پرینترهای صنعتی در چه چیزی است؟ پیش از این که به سراغ جت پرینترهای لیزری برویم، خوب است که نگاهی بر تعریف لیزر داشته باشیم:

منظور از لیزر چیست؟

لیزر دستگاهی بوده که نور را تقویت و به کمک آن پرتوهای نور را ساطع خواهد کرد. به بیان دیگر، نور با طول موج‌های متفاوت دریافت شده و در یک طول موج مشخص دسته‌بندی می‌شود؛ در نتیجه نور و انرژی برای انجام هدفی مشخص متمرکز خواهند شد.

دستگاه جت پرینتر لیزری چیست؟

جت پرینتر لیزری برخلاف جت پرینترهای معمولی از جوهر برای انجام عملیات چاپ استفاده نمی‌کند، بلکه پرتوهای نور لازمه اصلی برای درج اطلاعات بر روی بسته‌بندی محصولات توسط چاپگرهای لیزری می‌باشند. دوام اطلاعاتی که توسط جت پرینترهای لیزری بر روی محصولات مختلف چاپ می‌شود بسیار زیاد می‌باشد. از آن‌جایی که این نوع از جت پرینترها به مواد اولیه مصرفی خاصی نیاز ندارند، می‌توانند در کاهش هزینه‌های جانبی خطوط تولید تأثیر به‌سزایی داشته باشند. دستگاه‌های چاپ مذکور با سوزاندن لایه بسیار نازکی از محصول موردنظر کار چاپ را در بهترین شکل ممکن به انجام می‌رسانند.

تفاوت جت پرینتر لیزری با دستگاه جت پرینتر صنعتی چیست؟

همان‌طور که گفته شد دستگاه‌ جت پرینتر لیزری به منظور اجرای عملیات چاپ نیازی به جوهر ندارد. حک یا چاپ توسط این تجهیزات با بهره‌گیری از اشعه لیزری که پس از گذر از لنز در واحدهای ۱۰ وات، ۳۰ وات و ۵۰ وات و یا فایبر با سیستم co2 صورت می‌گیرد روی سطح مورد نظر اطلاعات متنی یا عددی را ثبت می‌کند. ناگفته نماند که شما می‌توانید با استفاده از جت پرینتر لیزری کلیه اطلاعات را روی سطوح با جنس‌های فلزی، چوبی، شیشه‌ای و… با بالاترین ماندگاری به چاپ رسانید.

دستگاه جت پرینتر لیزری بهتر است یا جت پرینتر معمولی؟

استفاده از هر دو دستگاه در خطوط تولید مزایای زیادی به همراه دارد. اما با این حال جت پرینترهای لیزری یک‌سری برتری نسبت به جت پرینترهای معمولی داشته که اکثر کارگاه‌ها و شرکت‌های تولیدی از آن استقبال بیشتری می‌کنند. به عنوان مثال عدم استفاده از جوهر یک مزیت اقتصادی برای چاپگرهای لیزری به حساب می‌آید که می‌تواند در کاهش هزینه‌ها در دراز مدت تأثیر زیادی داشته باشد. علاوه بر این، جوهر یک نوع ماده شیمیایی بوده که برای محیط زیست نیز ضرر دارد و می‌تواند سبب ایجاد آلودگی‌های جبران‌ناپذیر شود. چنانچه علاقمند به حفاظت از محیط زیست هستید و به آینده کره زمین اهمیت می‌دهید، پیشنهاد می‌کنیم که برای کارگاه تولیدی خود اقدام به خرید دستگاه جت پرینتر لیزری کنید.

برای آشنایی با چاپگر لیزری دستی، شما را به مطالعه مقاله “چاپگر لیزری دستی چیست + لیست قیمت” دعوت می کنم.

مزایای بهره‌گیری از جت پرینتر لیزری

جت پرینترهای لیزری مزیت‌های فراوانی برای خطوط تولید دارند. با مطالعه مزیت‌هایی که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد می‌توانید در امر خرید دستگاه جت پرینتر آگاهانه‌تر تصمیم‌ بگیرید.

عدم بهره‌گیری از جوهر به منظور انجام عملیات چاپ

اصولاً جوهر ماده‌ای بوده که می‌تواند سبب ایجاد کثیفی و شلوغی زیادی شود. خوشبختانه جت پرینترهای لیزری برای چاپ اطلاعات بر روی بسته‌بندی محصولات به این ماده نیازی ندارند.

سرعت بالای چاپ

مزیت بعدی تجهیزات چاپ مذکور، سرعت بالای آن‌ها است. همان‌طور که می‌دانید یکی از فاکتورهای تأثیرگذار بر کاهش سرعت فرآیند تولید محصولات، بسته‌بندی کند و نامنظم است. از آن‌جایی که دستگاه جت پرینتر لیزری در مرحله آخر خط تولید قرار دارد، می‌تواند بر افزایش سرعت فرآیند تولید تأثیر به‌سزایی داشته باشد؛ چرا که این نوع از دستگاه‌ها از اشعه لیزری استفاده کرده و بسیار سریع‌تر نسبت به جت پرینترهای معمولی اقدام به درج اطلاعات بر روی بسته‌بندی محصولات خواهند کرد.

این تصویر یک چاپگر صنعتی است
چاپگر صنعتی

دقت و ظرافت بالای چاپ

چاپ و حکاکی فرآیندی بوده که نیازمند دقت بالا می‌باشد. چنانچه چاپ اطلاعات با کیفیت کافی و ظرافت موردنیاز انجام نشود، مصرف‌کننده در حین مطالعه آن دچار مشکل خواهد شد. دستگاه جت پرینتر لیزری از میزان دقت قابل توجهی برخوردار است؛ از این رو احتمال این که چاپ انجام شده توسط این نوع از دستگاه‌ها دچار خرابی یا ایراد شود بسیار کم است. ناگفته نماند که شما با چنین دستگاهی که از ظرافت چاپ بالا برخوردار است می‌توانید با خیال راحت اقدام به درج اطلاعات با اندازه و فونت بزرگ بر روی محصولات کنید.

کاهش چشمگیر هزینه‌های جانبی فرآیند تولید

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که اکثر تولیدی‌ها و کارخانجات بزرگ در پی کنترل و مدیریت آن هستند، هزینه‌ها است. همان‌طور که در بخش‌های قبلی اشاره کردیم، دستگاه جت پرینتر لیزری از جوهر برای درج مشخصات بر روی بسته‌بندی محصولات استفاده نمی‌کند و همین موضوع در کاهش هزینه‌ها تأثیر به‌سزایی دارد. علاوه بر این، دستگاه‌های جت پرینتر لیزری در مقایسه با چاپگرهای معمولی بسیار کمتر دچار خرابی می‌شوند و تا مدت طولانی با قوت اولیه خود به فعالیت ادامه می‌دهند. این موضوع سبب می‌شود تا کارگاه دیر به دیر نگران هزینه تعمیر باشد و همین موضوع باعث می‌شود تا سرجمع هزینه‌ها تا حد زیادی کاهش پیدا کند.

بهره‌گیری از دستگاه تمام اتوماتیک

دستگاه جت پرینتر لیزری به منظور چاپ اطلاعات مختلف بر روی سطوح متنوع نیازی به اپراتور ندارد؛ چرا که این دستگاه تمام اتوماتیک می‌باشد. عدم دخالت دست سبب می‌شود تا محصول نهایی از لحاظ بهداشتی سالم‌تر باشد و همچنین خطرات ناشی از کار با دستگاه‌های مختلف از بین خواهد رفت. علاوه بر این، اتوماتیک بودن دستگاه باعث افزایش سرعت شده و دقت در انجام چاپ نیز بالاتر می‌رود. به طور کل می‌توان گفت که جت پرینتر لیزری هم از خطای انسانی جلوگیری کرده و هم این که ظرافت چاپ را بسیار بیشتر می‌کند.

حداقل دفعات توقف در خطوط تولید کارخانجات

کارگاه‌ها و شرکت‌هایی که به صورت چند شیفت کار می‌کنند، لازم است تا به دقیق‌ترین حالت ممکن فرآیند تولید را پیش ببرند؛ چرا که عدم دقت و بی‌نظمی و به ویژه توقف در خط تولید می‌تواند سبب ایجاد خسارات جبران‌ناپذیری شود. چنانچه کارگاه تولیدی موردنظر شما نیز به صورت چند شیفت کار می‌کند، پیشنهاد ما این است به دنبال ابزار و ماشین‌آلاتی باشید که سبب کوچک‌ترین بی‌نظمی در روند فعالیت کارگاه نشوند. دستگاه جت پرینتر لیزری ازجمله تجهیزاتی بوده که ضمن افزایش سرعت فرآیند تولید کارگاه، سبب کوچک‌ترین توقف در پروسه تولید نخواهد شد.

اجزای تشکیل‌دهنده دستگاه جت پرینتر

  • برد اصلی: برد الکترونیک یا برد اصلی مغز دستگاه‌های جت پرینتر بوده و وظیفه کنترل فرآیند چاپ را بر عهده دارد.
  • هد: هد دستگاه اطلاعات مورد نیاز را از برد اصلی دریافت کرده و بر اساس آن عملیات چاپ را شروع می‌کند.
  • مدار جوهررسانی: مدار جوهررسانی، جوهر موردنیاز برای چاپ را از مخازن به  هد دستگاه هدایت می‌کند.
  • سنسور: به کمک سنسور زمانی که محصول روبه‌روی دستگاه قرار می‌گیرد شناسایی شده و عملیات چاپ به صورت اتوماتیک آغاز می‌شود.

قیمت دستگاه جت پرینتر

سخن پایانی

در این راهنما با دستگاه جت پرینتر و انواع مختلف آن آشنا شدیم. کلیه کارگاه‌ها، کارخانجات و شرکت‌های تولیدی بزرگ و کوچک می‌توانند از جت پرینترهای دستی و صنعتی به منظو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کالاهایی که دیده اید
جت پرینتر نیمه صنعتی مدل DCN 810
جت پرینتر صنعتی linx
جت پرینتر دستی مدل 802
جت پرینتر دستی مدل DCN 140
پوشش رولی سوسیس کوکتل کالیبر 28 (عرض 4.5 سانتیمتر)