سبد خرید شما خالی است.
انواع کباب پز با ظرفیت ها و ویژگی های مختلف در بازار وجود دارد. اگر نمی دانید بهترین انواع کباب پز برای شما کدام است، با مطالعه این مطلب همراه ما باشید.
کباب کردن قدیمی ترین و متنوع ترین روش پخت غذا در جهان است. در ایران وقتی به کباب فکر می کنیم، اغلب به پخت گرم، سریع و مستقیم فکر می کنیم؛ سوسیس ها، همبرگرها، مرغ ها و استیک ها به طور مستقیم روی زغال داغ کباب می شوند. اما، این فقط یک قسمت کوچک از یک سنت جهانی بزرگ است.
به سراسر جهان سفر کنید و در همه جا روش های مختلفی برای کباب کردن غذا پیدا خواهید کرد، همه آن ها را با سنت ها و تجهیزات منحصر به فرد خود می یابید. این سنت (کباب کردن) در ژاپن، کره و چین نیز وجود دارد، جایی که کباب پز های کوچک رومیزی برای پخت سیخ های گوشت استفاده می شود. اما، اگر به ایالات متحده بروید خواهید دید که کباب کردن عملی کاملاً متفاوت است. کباب پزهای بزرگ به عنوان اجاق های دودی به کار گرفته می شود تا کل انواع مواد غذایی و قطعات بزرگ گوشت گاو را با حرارت پایین بپزید.
در ایران نیز خوردن کباب در تعطیلی ها، مناسبت های خانوادگی، مراسم ها و … یک سنت دیرینه است. اگر اهل گردش و پیک نیک رفتن هستید، صاحب یک رستوران یا کبابی هستید (یا قصد راه انداختن آن را دارید)؛ اگر خیلی ساده از کباب کردن و خوردن غذاهای کبابی لذت می برید، این مطلب برای شماست.
ما در ادامه شما را با انواع کباب پز های موجود در بازار آشنا می کنیم. ویژگی های هریک را بیان و آن ها را با هم مقایسه می کنیم. پس با ما همراه باشید!
انواع کباب پز با تنوع بالا در بازار عرضه شده اند. هرکدام از این انواع کباب پز در ویژگی های مختلفی مانند ظرفیت، نوع سوخت، جنس بدنه و … با هم تفاوت دارند. به همین دلیل، طبیعی است که هنگام خرید از میان انواع کباب پز گیج شوید. اما، نگران نباشید! پس از مطالعه این مطلب می توانید بهترین دستگاه متناسب با نیازتان را در میان انواع کباب پز پیدا کنید.
بطور کلی انواع کباب پز براساس نوع سوخت عبارتند از:
کباب پز های گازی (گاز طبیعی و پروپان) بیشترین استفاده را در تهیه و پخت انواع کباب ها در فضای آزاد دارند.
این انواع همه به طور مشابه کار می کنند، با بویلر که گرما تولید می کند و روی سه، چهار یا چند شعله کار می کند تا غذای شما را از پایین با گرمای مستقیم یا غیر مستقیم کباب کند.
یکی از جذابیت های کبابپز های گازی این است که استفاده از آن ها راحت است، سریع گرم می شوند و بسیاری از گزینه های لوازم جانبی برای بهبود تجربه پخت و پز به آن ها افزوده می شوند. لوازم جانبی مانند اجاق های کناری (جانبی)، چراغ ها، ترمومتر های غذایی یکپارچه و بخش های مخصوص سرخ کردن گوشت. برای ساخت این دستگاه ها، ابزارهای پیشرفته و دستگاه های جدیدی را ترکیب می کنند و صنعت همیشه در حال اضافه کردن نوآوری های جدید است.
گریل های گازی مانند اجاق های گاز به طور آنی روشن می شوند و نیاز به کمترین زمان گرمایش مقدماتی دارند قبل از این که بتوانید شروع به کباب کردن کنید. این کار راحت است و گاز بسیار تمیز می سوزد و در مقایسه با کباب پز های ذغالی طعم اضافی زیادی به غذا اضافه نمی کند.
این انواع با برق کار می کنند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن ها را به برق وصل کنید، تنظیمات را مشخص کنید و آماده پخت غذا باشید. این انواع کباب پز برای افرادی که دسترسی به گاز طبیعی یا وقت روشن کردن کباب پز های ذغالی را ندارند بسیار مناسب هستند.
دستگاه کباب پز رومیزی، یکی از انواع دستگاه های کباب پز است که جهت پخت بدون روغن انواع مواد غذایی با سیستم حرارت از بالا به صورت تابش، کاربرد دارد. از این دستگاه برای پخت کباب کوبیده، جوجه کباب، گوجه و …. استفاده می گردد.
انواع کباب پز ذغالی مدت ها به چندین علت مورد علاقه آشپزان در فضای باز بوده اند. یک کباب پز ذغالی استفاده آسانی دارد و یادگیری طرز استفاده آن دشوار نیست. همچنین غذا دوستان طعم دودی و غنی ای را که ذغال به گوشت و سایر مواد غذایی می دهد دوست دارند.
همه کباب پزهای ذغالی دارای چند شباهت اساسی در نحوه عمل خود می باشند. ورودی هوا در قسمت پایین گریل قرار دارد و به صورت دستی تنظیم می شود. وقتی هوا وارد گریل می شود، از کنار ذغال روشن عبور می کند و از طریق دریچه اضافی در بالای گریل خارج می شود؛ مانند یک اجاق چوب سوز. هر چه به هوای بیشتری اجازه ورود و خروج به گریل داده شود، گریل داغ تر می شود.
یکی از مزایای تنظیم ورودی و خروجی هوا این است که هنگامی که دما در منطقه دمایی مورد نظر شما برای پخت تثبیت می شود، معمولاً در طول فرآیند پخت ثابت و پایدار باقی می ماند. به شرطی که ذغال کافی برای حفظ دستگاه در آن دما وجود داشته باشد.
این امر به ویژه در هنگام پخت قطعات گوشت سفت تر برای مدت طولانی مفید است که باعث می شود آن ها به گوشت نرم و آبدار با طعم بسیار لذیذ پخته شوند.
نیاز، شرایط، سلیقه و امکانات هر فرد (یا رستوران) با فرد (یا رستوران) دیگر متفاوت است. از این رو، برای مقایسه انواع کباب پز ها ما مزایا و معایب هرکدام را برایتان می گوییم تا بتوانید براساس نیازتان، بهترین کباب پز را انتخاب کنید.
مزایای کباب پز گازی عبارت است از:
معایب کباب پز گازی عبارت است از:
مزایای کباب پز برقی عبارت است از:
با مشاهده فیلم زیر می توانید با دستگاه کباب پز و نحوه کار آن آشنا شوید.
معایب کباب پز برقی عبارت است از:
مزایای کباب پز ذغالی عبارت است از:
معایب کباب پز ذغالی عبارت است از:
آیا میز یا بالکن شما سیم کشی شده است یا در محدوده پریز برق قرار دارد؟ بدون پریز برق، یک کباب پز برقی گزینه ایده آلی نخواهد بود.
آیا شما برای جمعیت کوچکی غذا تهیه می کنید؟ لازم است ظرفیت پخت و پز خود را با ظرفیت دستگاه هماهنگ کنید.
آیا فضای کافی و پشتیبانی مناسب برای یک کباب پز بزرگ و سنگین دارید؟ از نظر وزن و فضای اشغالی، بسته به اندازه فضایی که در دسترس دارید، کباب پز مناسبتان را انتخاب کنید.
کباب پزهای گازی و برقی که دود نمی کنند برای آپارتمان ها مناسب ترند
نیاز، شرایط، سلیقه و امکانات هر فرد (یا رستوران) با فرد (یا رستوران) دیگر متفاوت است. از این رو، بهترین کباب پز برای هر فرد با دیگزی می تواند متفاوت باشد
از کباب پزهای ذغالی
برای دریافت مشاوره و خرید انواع کباب پز به وبسایت آی فودز مراجعه کنید.
سبد خرید شما خالی است.