سبد خرید شما خالی است.
ادویه یکی از چاشنی های اصلی غذا محسوب می شود که برای خوش طعم و عطر شدن غذا کاربرد دارد و همچنین بعضی از ادویه ها خواص دارویی و درمانی دارند. ادویه ها به صورت فله و بسته بندی در بازار موجود می باشد که امروزه با توجه به اهمیت بهداشت خرید ادویه به صورت بسته بندی طرفدار بیشتری پیدا کرده است.
این خط تولید را می توانید بصورت نیمه صنعتی و صنعتی و خانگی با توجه به ظرفیت های گوناگون و همچنین برق مصرفی (تک فاز و سه فاز) راه انداری کنید.
در ادامه شما را با مراحل و دستگاه های راه اندازی خط تولید و بسته بندی ادویه و مواد پودری آشنا می کنیم.
خط تولید و بسته بندی ادویه و مواد پودری یکی از حوزه های مهم و حیاتی در بخش غذایی است که تاثیر مستقیمی بر کیفیت انواع غذاهای مصرفی دارد. با توجه به افزایش تقاضا برای ادویه ها و مواد پودری با کیفیت و بهداشتی، آشنایی با فرآیندهای تولید و بسته بندی این محصولات از اهمیت بالایی برخوردار است.
در این بخش، به بررسی کامل مراحل خط تولید و بسته بندی ادویه و مواد پودری می پردازیم. همچنین، دستگاه ها و تجهیزاتی که در این فرآیندها به کار می روند را معرفی و نحوه عملکرد هر یک را بررسی خواهیم کرد. این اطلاعات می تواند راهنمایی ارزشمند برای کسانی باشد که قصد ورود به این صنعت یا بهبود فرآیندهای موجود را دارند.
شما عزیزان می توانید برای دریافت مشاوره و خرید هرکدام از تجهیزات خط تولید و بته بندی ادویه و مواد پودری به فروشگاه اینترنتی آی فودز، مراجعه کنید.
بالابر، دستگاهی است که در صنایع غذایی و صنایع بسته بندی برای منتقل کردن محصولات اولیه غذایی به کار می رود و در واقع جزء ادوات بسته بندی محسوب می شود.
دستگاه بالابر شامل انواع زیر می شوند:
درخط تولید و بسته بندی ادویه، وظیفه بالابر انتقال محصولات به درون مخازن دستگاه های آسیاب برای پودر کردن می باشد.
از انواع دستگاه بالابر در قسمت های متفاوتی از خط تولید و بسته بندی ادویه استفاده می شود ولی باید این دستگاه ها را متناسب با هر بخش انتخاب کنید.
چون بالابرها در تماس مستقیم با محصولات هستند باید از بهداشت و استریل بودن آن ها اطمینان حاصل کنید.
آسیاب وسیله ای است برای پودر کردن دانه های خوراکی مثل زنجبیل، دارچین، جوز هندی و … است.
آسباب ها شامل انواع زیر می شوند:
شما برای راه اندازی خط تولید و بسته بندی ادویه صنعتی به آسیاب نیمه صنعتی یا صنعتی نیاز دارید که با توجه به ظرفیت خط تولید و توان دستگاه باید انتخاب و خریداری شود.
دستگاه بالابر پودری که نام دیگر آن بالابر اوگر حلزونی می باشد برای بالا بردن مواد پودری ( مانند فلفل و زردچوبه و… ) و شیمیایی طراحی و ساخته شده است، این دستگاه در صنایع غذایی صنایع پتروشیمی و صنایع دارویی کاربرد دارد.
بالابر پودری اوگر حلزونی با بالابر های گرانولی متفاوت است، وظیفه این دستگاه در خط تولید انتقال ادویه ها از دستگاه آسیاب به مخزن دستگاه بسته بندی پودری می باشد.
دستگاه بالابر پودری اوگر حلزونی، مخصوص بالابری مواد پودری طراحیشده و قبل از دستگاه بستهبندی پودری قرار میگیرد.
بسته بندی ادویه ها به صورت متفاوتی انجام م می گیرد مانند : بسته بندی پودری ( سلفونی ) یا بسته بندی پودری (قوطی )
محصولات توسط بالابر پودری از دستگاه آسیاب به دستگاه بسته بندی پودری ( سلفونی ) منتقل می شوند و عملیات بسته بندی انجام می شود و در آخر محصولات توسط نوار نقاله جلوی بسته بندی برای بسته بندی نهایی آماده می شود.
محصولات توسط بالابر پودری از دستگاه آسیاب به دستگاه قوطی پر کن پودری منتقل می شود و عملیات بسته بندی با پر کردن قوطی ها انجام می شود و در مرحله آخر محصول توسط دستگاه شیرینگ پک تونلی بسته بندی نهایی می شود.
کارکرد این دستگاه به این صورت است که بر روی محصولات یک لایه پلاستیکی نازک و شفاف ( نایلون شیرینک ) کشیده می شود.
از فواید بسته بندی شرینگ می توان به حمل و نقل آسان و جلوگیری از آلودگی و نم و رطوبت و همچنین زیبایی ظاهری بسته بندی اشاره کرد.
نوار نقاله جلوی بسته بندی که وظیفه منتقل کردن محصولات بسته بندی شده را برای بسته بندی نهایی دارد این دستگاه مجهز به تسمه PVC می باشد به این صورت که محصولات روی نوار این دستگاه قرار گرفته تا از نظر کیفیت بسته بندی و… توسط اپراتور کنترل شوند و در آخر در کارتن چیده شوند.
برای آشنایی بیشتر با بسته بندی ادویه جات، اینجا کلیک کنید.
راهاندازی خط تولید و بسته بندی ادویه و مواد پودری می تواند در سه مقیاس مختلف خانگی، عطاری و صنعتی انجام شود. هر یک از این مقیاس ها دارای ویژگی ها، مزایا و چالش های خاص خود هستند که در ادامه به آن ها پرداخته و با هم مقایسه می کنیم:
خط تولید و بسته بندی ادویه و مواد پودری در مقیاس خانگی، به صورت کوچک و معمولاً با تجهیزات ساده و دستی انجام می شود. این روش بیشتر برای تولیدات محدود و با هدف مصرف خانگی یا فروش در سطح محلی به کار می رود.
ویژگیها:
مزایا:
با مشاهده این فیلم می توانید با دستگاه ها و مراحل تولید و بسته بندی ادویه جات آشنا شوید:
در مقیاس عطاری، تولید و بسته بندی ادویهها و مواد پودری به صورت نیمه صنعتی انجام می شود و برای تأمین نیاز مشتریان محلی و خرده فروشیها طراحی شده است.
ویژگیها:
مزایا:
خط تولید و بسته بندی ادویه و مواد پودری در مقیاس صنعتی، در حجم بالا و با استفاده از تجهیزات پیشرفته و خودکار انجام می شود. این روش برای تولید انبوه و تأمین بازارهای گسترده مناسب است.
ویژگیها:
مزایا:
به صورت سه فاز و تک فاز
بله
با توجه به انتخاب نوع دستگاه ها و همچنین صنعتی و خانگی بودن خط تولید تعداد نیروهای انسانی متغیر می باشد.
برای دریافت مشاوره و خرید دستگاه های خط تولید و بسته بندی ادویه به فروشگاه اینترنتی آی فودز مراجعه کنید.
سبد خرید شما خالی است.