وزن

25000 گرمنامعلوم500 گرم

کاربرد

افزایش وزن و بهبود رنگ میگوها
تثبیت کننده رنگ و ماندگاری گوشت
عمل آوری گوشت
صنایع گوشت

مدت مصرف

12 ماه پس از تاریخ تولید
2 سال
2 سال
18 ماه پس از تولید

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کد محصول

Shrimp R_200
Chicken Col Fix
Meat Col Fix
M.Z 204
M.Z 210
-

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
شیراز
شیراز

برند

-Rahyab
Rahyab
-

کاربرد

افزایش وزن و بهبود رنگ میگوها
تثبیت کننده رنگ و ماندگاری گوشت
عمل آوری گوشت
صنایع گوشت

کد محصول

Shrimp R_200
Chicken Col Fix
Meat Col Fix
M.Z 204
M.Z 210
-

انبارش

-در محل سرد و خشک
در محل سرد و خشک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

12 ماه پس از تاریخ تولید
2 سال
2 سال
18 ماه پس از تولید

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
شیراز
شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کاربرد

افزایش وزن و بهبود رنگ میگوها
تثبیت کننده رنگ و ماندگاری گوشت
عمل آوری گوشت
صنایع گوشت

انبارش

-در محل سرد و خشک
در محل سرد و خشک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

12 ماه پس از تاریخ تولید
2 سال
2 سال
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

--دارد
دارد

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

کد محصول

Shrimp R_200
Chicken Col Fix
Meat Col Fix
M.Z 204
M.Z 210
-

برند

-Rahyab
Rahyab
-

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
شیراز
شیراز

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
شیراز
شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کاربرد

افزایش وزن و بهبود رنگ میگوها
تثبیت کننده رنگ و ماندگاری گوشت
عمل آوری گوشت
صنایع گوشت

انبارش

-در محل سرد و خشک
در محل سرد و خشک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

12 ماه پس از تاریخ تولید
2 سال
2 سال
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

--دارد
دارد

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

میزان رطوبت

---کمتر از 7%

میزان پروتئین

---#

میزان کربوهیدرات

---#

میزان چربی

---#