| نامعلوم | نامعلوم | |
افزایش وزن و بهبود رنگ میگوها | عمل آوری گوشت | - | تثبیت کننده |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 2 سال | - | 18 ماه پس از تولید |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی | 25 کیلوگرم |
Shrimp R_200 | M.Z 204M.Z 210 | - | H500 |
توسط باربری | توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
شیراز | شیراز | مشهد | - |
افزایش وزن و بهبود رنگ میگوها | عمل آوری گوشت | - | تثبیت کننده |
- | در محل سرد و خشک | - | در جای خشک و خنک |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 2 سال | - | 18 ماه پس از تولید |
- | دارد | - | ندارد |
توسط باربری | توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
Shrimp R_200 | M.Z 204M.Z 210 | - | H500 |
- | Rahyab | دست پز تک | - |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی | 25 کیلوگرم |
شیراز | شیراز | مشهد | - |
شیراز | شیراز | مشهد | - |
- | - | فقط نقد | - |
افزایش وزن و بهبود رنگ میگوها | عمل آوری گوشت | - | تثبیت کننده |
- | - | - | مطابق با فرمولاسیون |
- | در محل سرد و خشک | - | در جای خشک و خنک |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 2 سال | - | 18 ماه پس از تولید |
- | دارد | - | ندارد |
توسط باربری | توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی | 25 کیلوگرم |
Shrimp R_200 | M.Z 204M.Z 210 | - | H500 |
- | - | - | ایران |