25000 گرم | | 25000 گرم | |
بهبود دهنده بافت همبرگر | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | تقویت کننده سوسیس و کالباس | صنایع گوشت |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید |
25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 1000 کیلوگرم25 کیلوگرمیک کیلویی |
Burger Stab GL- 400 و Burger Stab 70 | MT-30 | cutter stab 103 | - |
ایران | ایران | - | - |
توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری | توسط باربری |
Burger Stab 70Burger Stab GL- 400 | - | - | - |
شیراز | شیراز | شیراز | شیراز |
- | Rahyab | Rahyab | MIXADD |
Burger Stab GL- 400 و Burger Stab 70 | MT-30 | cutter stab 103 | - |
25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 1000 کیلوگرم25 کیلوگرمیک کیلویی |
- | نرمال | - | - |
بهبود دهنده بافت همبرگر | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | تقویت کننده سوسیس و کالباس | صنایع گوشت |
- | 1 درصد | - | 21-23 درصد |
- | دارد | - | دارد |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید |
توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری | توسط باربری |
شیراز | شیراز | شیراز | شیراز |
ایران | ایران | - | - |
- | Rahyab | Rahyab | MIXADD |
بهبود دهنده بافت همبرگر | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | تقویت کننده سوسیس و کالباس | صنایع گوشت |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید |
25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 1000 کیلوگرم25 کیلوگرمیک کیلویی |
Burger Stab GL- 400 و Burger Stab 70 | MT-30 | cutter stab 103 | - |
توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری | توسط باربری |
شیراز | شیراز | شیراز | شیراز |
- | - | - | گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی |
شیراز | شیراز | شیراز | شیراز |
25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 1000 کیلوگرم25 کیلوگرمیک کیلویی |
بهبود دهنده بافت همبرگر | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | تقویت کننده سوسیس و کالباس | صنایع گوشت |
- | 1 درصد | - | 21-23 درصد |
- | - | - | در محل سرد و خشک |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید |
- | دارد | - | دارد |
توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری | توسط باربری |
- | - | - | عمده فروشی |
- | - | - | نقد و اقساط |