25000 گرم | | 25000 گرم | |
Rahyab | MIXADD | Rahyab | Rahyab |
تقویت کننده سوسیس و کالباس | صنایع گوشت | تثبیت کننده رنگ و ماندگاری گوشت | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید | 2 سال | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
cutter stab 105 | - | Chicken Col FixMeat Col Fix | MT-30 |
توسط باربری | توسط باربری | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
شیراز | شیراز | شیراز | شیراز |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 1000 کیلوگرم25 کیلوگرمیک کیلویی | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
- | گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی | - | - |
شیراز | شیراز | شیراز | شیراز |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 1000 کیلوگرم25 کیلوگرمیک کیلویی | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
تقویت کننده سوسیس و کالباس | صنایع گوشت | تثبیت کننده رنگ و ماندگاری گوشت | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند |
- | 21-23 درصد | - | 1 درصد |
- | در محل سرد و خشک | در محل سرد و خشک | - |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید | 2 سال | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
- | دارد | - | دارد |
توسط باربری | توسط باربری | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
- | عمده فروشی | - | - |
- | نقد و اقساط | - | - |
Rahyab | MIXADD | Rahyab | Rahyab |
تقویت کننده سوسیس و کالباس | صنایع گوشت | تثبیت کننده رنگ و ماندگاری گوشت | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند |
cutter stab 105 | - | Chicken Col FixMeat Col Fix | MT-30 |
- | در محل سرد و خشک | در محل سرد و خشک | - |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید | 2 سال | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
توسط باربری | توسط باربری | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
شیراز | شیراز | شیراز | شیراز |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 1000 کیلوگرم25 کیلوگرمیک کیلویی | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
Rahyab | MIXADD | Rahyab | Rahyab |
cutter stab 105 | - | Chicken Col FixMeat Col Fix | MT-30 |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 1000 کیلوگرم25 کیلوگرمیک کیلویی | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
- | - | - | نرمال |
تقویت کننده سوسیس و کالباس | صنایع گوشت | تثبیت کننده رنگ و ماندگاری گوشت | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند |
- | 21-23 درصد | - | 1 درصد |
- | دارد | - | دارد |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید | 2 سال | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
توسط باربری | توسط باربری | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
شیراز | شیراز | شیراز | شیراز |
- | - | - | ایران |