نامعلوم | | 25000 گرم | |
عمل آوری گوشت | - | بهبود دهنده بافت همبرگر | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند |
در محل سرد و خشک | - | - | - |
2 سال | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
دارد | - | - | دارد |
توسط باربری | - | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
M.Z 204M.Z 210 | - | Burger Stab GL- 400 و Burger Stab 70 | MT-30 |
Rahyab | - | - | Rahyab |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | - | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
شیراز | - | شیراز | شیراز |
عمل آوری گوشت | - | بهبود دهنده بافت همبرگر | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند |
2 سال | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | - | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
M.Z 204M.Z 210 | - | Burger Stab GL- 400 و Burger Stab 70 | MT-30 |
- | - | ایران | ایران |
توسط باربری | - | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
- | - | Burger Stab 70Burger Stab GL- 400 | - |
شیراز | - | شیراز | شیراز |
Rahyab | - | - | Rahyab |
M.Z 204M.Z 210 | - | Burger Stab GL- 400 و Burger Stab 70 | MT-30 |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | - | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
- | - | - | نرمال |
عمل آوری گوشت | - | بهبود دهنده بافت همبرگر | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند |
- | - | - | 1 درصد |
دارد | - | - | دارد |
2 سال | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
توسط باربری | - | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
شیراز | - | شیراز | شیراز |
- | - | ایران | ایران |