نامعلوم | | | |
عمل آوری گوشت | - | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | - |
در محل سرد و خشک | - | - | - |
2 سال | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | - |
دارد | - | دارد | - |
توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | - |
M.Z 204M.Z 210 | - | MT-30 | - |
Rahyab | - | Rahyab | - |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | - | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | - |
شیراز | - | شیراز | - |
Rahyab | - | Rahyab | - |
M.Z 204M.Z 210 | - | MT-30 | - |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | - | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | - |
- | - | نرمال | - |
عمل آوری گوشت | - | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | - |
- | - | 1 درصد | - |
دارد | - | دارد | - |
2 سال | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | - |
توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | - |
شیراز | - | شیراز | - |
- | - | ایران | - |