ادویه کالباس لیونر ایرانی برند دست پز، در بسته بندی های صد گرمی، نیم کیلوگرمی و یک کیلویی، ارسال به سراسر کشور | دوز مصرف یک تا 2 درصد
ادویه کالباس لیونر
زندگی پر مشغله و پر سرعت این روزها و حس کمبود فرصت در افراد، باعث دگرگونی سبک زندگی و روی آوردن افراد به استفاده از غذاهای سرد (فست فودها) شده است. اگر چه کودکان و نوجوانان از طرفداران و مصرف کنندگان پر و پا قرص استفاده کننده از انواع کالباس و سوسیس هستند ولی نباید استفاده ویژه بزرگسالان از کالباس لیونر را نادیده گرفت که شاید به خاطر مزه و طعم ادویه کالباس لیونر باشد.
این استفاده روزافزون باعث تنوع تولید فست فودها و تهیه انواع ادویه ها و چاشنی های قابل استفاده در آن ها هم شده است که از جمله آن ها می توان به ادویه کالباس لیونر اشاره کرد که از قدیمی ترین و پر مصرف ترین فست فودها است. جالب توجه این است که در گذشته ای نه چندان دور فست فودها محدود می شد به چند ساندویچ مرغ پخته و زبان و مغز گوساله که بعدها هات داگ، همبرگر، سوسیس آلمانی هم به آن افزوده شد.
مواد استفاده شده در کالباس لیونر
کالباس لیونر تهیه شده از گوشت قرمز و پسته است و بطور معمول از 45 درصد سینه مرغ بدون استخوان و 20 درصد گوشت ران گوساله است که همراه با ادویه کالباس لیونر طعم کالباس های قدیمی را در ذائقه افراد تداعی می کند و برای بسیاری خوراکی نوستالوژی به حساب می آید. مقدار چربی کالباس لیونر کم است و برای افراد دیابتی و کسانی که کلسترول بالایی دارند مناسب است. برای تهیه کالباس لیونر علاوه بر گوشت قرمز و پسته از مواد نگهدارنده و افزودنی های دیگری هم استفاده می شود.
روش استفاده کالباس با طعم ادویه کالباس لیونر
کالباس لیونر با مزه ویژه ادویه کالباس لیونر به شکل سرد همراه با سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، کاهو، پیاز و خیارشور و چاشنی های دیگر استفاده می شود. از این کالباس در انواع ساندویچ و سالاد هم استفاده می کنند.
خاستگاه ادویه کالباس لیونر
تهیه و تولید بیشتر کالباس و سوسیس ها از جمله ادویه کالباس لیونر در جهان از کشورهای اروپایی مانند آلمان، ایتالیا، بالکان و چک شروع شده است. کالباس لیونر که تولید ابتدایی آن در شهر لیون فرانسه بوده است دارای 30 تا 50 درصد گوشت است.
ادویه کالباس لیونر از جمله ادویه هایی است که بسیاری افراد مزه و طعم آن را می پسندند و گرایش زیادی برای استفاده از آن نشان می دهند.این ادویه را به عنوان طعم دهنده در تهیه نان پیتزا هم استفاده می کنند.
ویژگی ادویه کالباس لیونر
اگر کالباس لیونر را پس از باز کردن بسته بندی آن برای مدتی کوتاه در دست خود نگه دارید طعم ویژه ادویه کالباس لیونر را حس می کنید و مطبوع بودن آن شما را مجذوب می کند و با خوردن آن کاملا خشنود می شوید.
مقدار مصرف ادویه کالباس لیونر
اندازه استفاده از ادویه کالباس لیونر بسته به ذائقه و سلیقه غذایی افراد متفاوت است ولی با توجه به بو و عطر آن بطور معمول 12 تا 20 گرم از ادویه کالباس لیونر در هر کیلو گوشت استفاده می شود.
مشخصات ادویه کالباس لیونر | برند دست پز
- وزن نامعلوم
-
شهر محل ارسال
مشهد
-
ضمانت
گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی
-
نوع محصول
بدون فلفل, معمولی
-
نحوه پرداخت
فقط نقد
شما هم درباره این کالا پرسش ثبت کنید
امتیاز کاربران به: ادویه کالباس لیونر | برند دست پز | (1 نفر )
کیفیت و طعم خوبی داشت، دقت کنید کمی تند هم هست.
ادویه کالباس لیونر | برند دست پز
lioner kielbasa spicesدیگران را با نوشتن نظرات خود، برای انتخاب این محصول راهنمایی کنید.
لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:
فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید.
بهتر است از فضای خالی (Space) بیشازحدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحهکلید بپرهیزید.
نظرات خود را براساس تجربه و استفادهی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمهای خودداری کنید.
از ارسال لینکهای سایتهای دیگر و ارایهی اطلاعات شخصی خودتان مثل شماره تماس، ایمیل و آیدی شبکههای اجتماعی پرهیز کنید.