سبد خرید شما خالی است.
راه اندازی شغل سوخاری کیلویی چگونه است؟ آیا کار پرسود و راحتی است؟ حتما تابحال چندین بار این سوال را از خودتان پرسیده اید. در این مقاله پاسخ شوالتان را می دهیم و شما را با این شغل آشنا می کنیم.
شغل سوخاری کیلویی یکی از حرفه هایی است که در دسته کسب و کارهای خدماتی قرار می گیرد؛ به عنوان یک فرصت شغلی پر درآمد و با قابلیت توسعه قابل توجهی شناخته می شود. با این وجود بدیهی است که این کار با مشکلات و چالش های خاص خود همراه است.
در دنیای پرشتاب امروز، تغییرات در سبک زندگی و افزایش مشغلههای روزمره باعث شده تا فست فودها به یکی از محبوبترین انتخابهای غذایی تبدیل شوند. فست فودها با ارائه غذاهای خوشمزه و سریع، نیازهای زمانی و غذایی مردم را به خوبی برطرف میکنند. حتی با وجود تغییر سبک زندگی افراد و تمایلشان به مصرف غذاهای سالمتر، همچنان فست فودها در مرکز رقابت باقی ماندهاند.
علت این امر مشخص است؛ فست فودها تنها نیاز داشتند تا با افزودن غذاهای سالمتر و مغذیتر به منوی خود و همچنین اطمینان دادن به مشتریان در مورد بهداشت غذاها و کیفیت مواد اولیه، خود را با نیازهای جدید بازار تطبیق دهند. این تغییرات باعث شده تا راهاندازی فست فود به یکی از جذابترین و پرسودترین کسب و کارهای امروز تبدیل شود.
برای آشنایی بیشتر با راه اندازی فست فود، شما رابه مطالعه مقاله “لیست جامع و راهنمای خرید تجهیزات رستوران و فست فود” دعوت می کنم (کلیک کنید).
در ادامه شما را با چالش ها و مزایای راه اندازی شغل سوخاری کیلویی، مراحل اصلی راه اندازی این کسب و کار و تجهیزات و سرمایه موردنیازتان آشنا می کنیم. با ما همراه باشید!
نمی گویم خوش بین اما، بیایید واقع بین باشیم. مزایای این کار بر معایب آن غلبه می کند اما به شرط آن که به این حرفه علاقه مند و متعهد باشید. زیرا تنها درصورت وجود علاقه و پشتکار است که شما برای ارائه بهترین طعم و مزه به مشتریانتان هرروز تلاش بیشتری می کنید. هم چنین علاقه شما به کارتان در نوع برخورد با مشتریانتان تاثیر مستیقیمی دارد و می تواند باعث جذب آن ها شود. یا البته آن ها را فراری دهد.
برای راه اندازی شغل سوخاری کیلویی فقط لازم است 4 مرحله اصلی زیر را انجام دهید:
اگر به انجام این مراحل متعهد باشید و کمی هم صبور، حتما نتیجه دلخواهتان را بدست خواهید آورد. در ادامه شما را با این مراحل بیشتر آشنا می کنیم.
با مشاهده فیلم زیر می توانید با نکات راه اندازی شغل سوخاری کیلویی آشنا شوید:
برای اینکه برنامه ریزی دقیق و موثری برای راه اندازی شغل سوخاری کیلویی خود داشته باشید، نکات زیر را در نظر بگیرید.
ابتدا ما در اینجا شما را با کمترین و اصلی ترین تجهیزاتی که برای این شغل نیاز دارید، آشنا می کنیم. طبیعتا اگر سرمایه بیشتری دارید، می توانید تجهیزات بیشتر و تکمیل کننده را نیز خریداری کنید. برای مشاهده و خرید این تجهیزات می توانید به فروشگاه اینترنتی آی فودز مراجعه کنید.
این میز برای تهیه و آماده سازی پودر سوخاری و آغشته کردن غذاهایتان به آن کاربرد دارد. شاید فکر کنید که خریدن پودر سوخاری آماده راحت تر است. اشتباه می کنید! در طولانی مدت متوجه می شوید که اینکار صرفه اقتصادی ندارد. علاوه بر این، با کمی خلاقیت می توانید سوخاری هایتان را شخصی سازی و مطرح کنید.
میز بردینگ در انواع زیر موجود است:
اگر کسب و کارتان خیلی بزرگ نیست و با استخدام یک اپراتور برای دستگاه مشکلی ندارید، میز بردینگ بدون موتور انتخاب خوبی برایتان است. در غیر این صورت، بهتر است انواع موتور دار دستگاه را انتخاب کنید.
میز بردینگ، دستگاهی کارآمد برای آردپاشی و آماده سازی انواع غذاهای سوخاری است که سرعت و کیفیت کار را در رستوران ها، فست فودها و مراکز تهیه سوخاری به طور قابل توجهی افزایش می دهد.
تعیین سرخ کن مناسب برای راه اندازی سوخاری کیلویی تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد. این عوامل شامل میزان سرمایه گذاری، حجم تولید، نوع مرغ سوخاری و فضای در دسترس شما می شود.
از جمله انواع سرخ کن ها می توانیم موارد زیر را نام ببریم:
به منظور حفظ حرارت غذا در مکان های متنوع از جمله فروشگاه ها، مغازه ها، کافیشاپ ها، سوخاری ها، رستوران ها و دیگر مکان های صنعت آشپزی و غذا، کاربرد دارد. دیسپلی برای گرم کردن غذا در دو نوع مختلف برقی و گازی موجود است و دارای ظرفیت های متفاوتی نیز هستند. استفاده از گرمکن های برقی باعث کاهش آلودگی محیطی می شود اما، انواع گازی ارزانتر هستند.
گرمکن غذا دستگاهی است که برای گرم نگه داشتن غذا در مکانهای مختلف از جمله فروشگاهها، مغازهها، کافیشاپها، سوخاریها، رستورانها و سایر مکانهای مرتبط با صنعت آشپزی و غذا استفاده میشود.
یخچال برای تازه و سالم نگه داشتن مواد اولیه (مرغ، میگو، تخم مرغ و …) و نوشیدنی ها و سالادها ضروری است. یخچال ها نیز در ابعاد و انواع مختلفی وجود دارند. شما می توانید براساس بودجه و نوع نیازتان، یخچال مناسبی را انتخاب و خریداری کنید.
مرینیتور، یک وسیله است که برای اضافه کردن طعم و مزه به مواد غذایی، به خصوص مرغ، گوشت و ماهی، قبل از پخت استفاده می شود. این دستگاه با چرخاندن مواد در یک مخلوط آب، ادویه ها، طعم دهنده ها و مواد دیگر، به طور کامل طعم و مزه را به همه بخش های مواد غذایی نفوذ می دهد.
مزایای استفاده از مرینیتور برای راه اندازی شغل سوخاری کیلویی عبارتند از:
این دستگاه نیز در ظرفیت های مختلف با قیمت های مختلف ساخته می شود.
غذاهای سرخ کردنی بوی زیادی تولید می کنند که مقدار زیاد آن می تواند آزار دهنده و حتی ناسالم باشد. از این رو، سیستم تهویه مناسب و هود برای آشپزخانه سوخاری شما ضروری است.
بدیهی است که برای فروش سوخاری بصورت کیلویی به ترازو نیاز دارید. همچنین مشتریان هم فاکتور خرید خود را از شما می خواهند. برای همین با استفاده از ترازوی پرینتردار، با یک تیر دو نشان زده اید.
از جمله کارهایی که در این مرحله باید انجام دهید عبارتند از:
انتخاب نام و برند مناسب، ایجاد صفحه در فضای مجازی و معرفی و تبلیغات صحیح، طراحی و چاپ بنر، تراکت و…
پیشنهاد می کنم تاثیر تبلیغات در موفقیت کسب و کارتان را اصلا دست کم نگیرید!
هرچه کیفیت غذایتان بیشتر باشد، رضایت و وفاداری مشتریانتان هم بیشتر است؛ این یک اصل خیلی ساده است!
منظور از کیفیت استفاده از مواد اولیه مرغوب، طعم و مزه عالی، رعایت بهداشت، روش پخت و سرخ کردن صحیح و … است. رعایت همه این موارد باهم تضمین کننده کیفیت غذایتان خواهد بود.
هزینه راه اندازی سوخاری کیلویی شامل سرمایهگذاری برای تهیه تجهیزات مانند سرخکن صنعتی، یخچال، فریزر و دستگاههای بستهبندی است که بسته به کیفیت تجهیزات، میتواند متغیر باشد. همچنین، هزینه راه اندازی سوخاری کیلویی هزینههای عملیاتی شامل خرید مواد اولیه مانند مرغ، روغن، ادویهجات، هزینه برق و گاز، خرید یا اجاره مکان و حقوق کارکنان را نیز دربر می گیرد.
این هزینهها به صورت ماهیانه و روزانه بر سودآوری کسبوکارتان تأثیر میگذارند و مدیریت دقیق آنها برای حفظ حاشیه سود اهمیت زیادی دارد.
درآمد سوخاری کیلویی به حجم فروش روزانه و قیمتگذاری مناسب بستگی دارد. اگر موقعیت مکانی مناسب و بازاریابی مؤثری داشته باشید، میتوانید به حجم فروش قابل توجهی دست یابید. به طور متوسط، حاشیه سودو درآمد سوخاری کیلویی میتواند بین ۲۰ تا ۳۰ درصد باشد که با توجه به هزینههای ثابت و متغیر، میتواند درآمد خوبی را برای صاحب کسبوکار ایجاد کند. بنابراین، با مدیریت مناسب هزینهها و افزایش فروش، این شغل میتواند به یک منبع درآمد پایدار و سودآور برایتان تبدیل شود.
بله، برای ارائه خدمات با کیفیت در این زمینه، نیاز به داشتن مهارتهای تخصصی و آموزش مناسب است.
خیر، برای راه اندازی شغل سوخاری کیلویی نیاز به سرمایه آغازین نسبتاً کمتری دارید.
اصلی ترین تجهیزاتی که بدان نیاز دارید عبارتند از: سرخ کن، میز بردینگ، یخچال، مرینیتور، دیسپلی، هود و میزکار
برای دریافت مشاوره و خرید تجهیزات لازم برای راه اندازی شغل سوخاری کیلویی یه فروشگاه اینترنتی آی فودز مراجعه کنید.
سبد خرید شما خالی است.