نامعلوم | | نامعلوم | 25000 گرم |
100 گرمی500 گرمیپنج کیلوییدو کیلویی | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
مشهد | شیراز | شیراز | شیراز |
فقط نقد | - | - | - |
دست پز تک | Rahyab | Rahyab | - |
- | MT-30 | M.Z 204M.Z 210 | Mss-400 |
100 گرمی500 گرمیپنج کیلوییدو کیلویی | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
- | نرمال | - | - |
- | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | عمل آوری گوشت | بهبود دهنده بافت و رنگ سوسیس |
- | 1 درصد | - | - |
- | دارد | دارد | - |
- | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 2 سال | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
- | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری | توسط باربری |
مشهد | شیراز | شیراز | شیراز |
- | ایران | - | ایران |
- | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | عمل آوری گوشت | بهبود دهنده بافت و رنگ سوسیس |
- | - | در محل سرد و خشک | - |
- | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 2 سال | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
- | دارد | دارد | - |
- | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری | توسط باربری |
- | MT-30 | M.Z 204M.Z 210 | Mss-400 |
دست پز تک | Rahyab | Rahyab | - |
100 گرمی500 گرمیپنج کیلوییدو کیلویی | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
مشهد | شیراز | شیراز | شیراز |
- | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | عمل آوری گوشت | بهبود دهنده بافت و رنگ سوسیس |
- | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 2 سال | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
- | MT-30 | M.Z 204M.Z 210 | Mss-400 |
- | ایران | - | ایران |
- | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری | توسط باربری |
مشهد | شیراز | شیراز | شیراز |
100 گرمی500 گرمیپنج کیلوییدو کیلویی | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |