نامعلوم | | نامعلوم | نامعلوم |
100 گرمی500 گرمیپنج کیلوییدو کیلویی | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی |
مشهد | شیراز | شیراز | مشهد |
فقط نقد | - | - | فقط نقد |
دست پز تک | Rahyab | Rahyab | دست پز تک |
- | MT-30 | M.Z 204M.Z 210 | - |
100 گرمی500 گرمیپنج کیلوییدو کیلویی | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی |
- | نرمال | - | - |
- | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | عمل آوری گوشت | - |
- | 1 درصد | - | - |
- | دارد | دارد | - |
- | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 2 سال | - |
- | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری | - |
مشهد | شیراز | شیراز | مشهد |
- | ایران | - | - |
- | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | عمل آوری گوشت | - |
- | - | در محل سرد و خشک | - |
- | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 2 سال | - |
- | دارد | دارد | - |
- | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری | - |
- | MT-30 | M.Z 204M.Z 210 | - |
دست پز تک | Rahyab | Rahyab | دست پز تک |
100 گرمی500 گرمیپنج کیلوییدو کیلویی | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی |
مشهد | شیراز | شیراز | مشهد |
مشهد | شیراز | شیراز | مشهد |
فقط نقد | - | - | فقط نقد |