25000 گرم | 500 گرم | | نامعلوم |
Rahyab | - | - | Rahyab |
تقویت کننده سوسیس و کالباس | صنایع گوشت | تثبیت کننده | عمل آوری گوشت |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید | 2 سال |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
cutter stab 103 | - | H500 | M.Z 204M.Z 210 |
توسط باربری | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری |
شیراز | شیراز | - | شیراز |
شیراز | شیراز | - | شیراز |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
تقویت کننده سوسیس و کالباس | صنایع گوشت | تثبیت کننده | عمل آوری گوشت |
- | در محل سرد و خشک | در جای خشک و خنک | در محل سرد و خشک |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید | 2 سال |
- | دارد | ندارد | دارد |
توسط باربری | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری |
- | کمتر از 7% | - | - |
- | # | - | - |
- | # | - | - |
- | # | - | - |
تقویت کننده سوسیس و کالباس | صنایع گوشت | تثبیت کننده | عمل آوری گوشت |
- | 25 درصد | مطابق با فرمولاسیون | - |
- | در محل سرد و خشک | در جای خشک و خنک | در محل سرد و خشک |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید | 2 سال |
- | دارد | ندارد | دارد |
توسط باربری | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
cutter stab 103 | - | H500 | M.Z 204M.Z 210 |
- | - | ایران | - |
تقویت کننده سوسیس و کالباس | صنایع گوشت | تثبیت کننده | عمل آوری گوشت |
- | در محل سرد و خشک | در جای خشک و خنک | در محل سرد و خشک |
12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید | 2 سال |
- | دارد | ندارد | دارد |
توسط باربری | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری |
cutter stab 103 | - | H500 | M.Z 204M.Z 210 |
Rahyab | - | - | Rahyab |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
شیراز | شیراز | - | شیراز |