وزن

25000 گرم25000 گرم500 گرم

کاربرد

تثبیت کننده
تقویت کننده سوسیس و کالباس
تقویت کننده سوسیس و کالباس
صنایع گوشت

دوز مصرف پیشنهادی

مطابق با فرمولاسیون
--25 درصد

انبارش

در جای خشک و خنک
--در محل سرد و خشک

مدت مصرف

18 ماه پس از تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

ندارد
--دارد

حمل و نقل

توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کد محصول

H500
cutter stab 103
cutter stab 105
-

ساخت کشور

ایران
---

برند

-Rahyab
Rahyab
-

کاربرد

تثبیت کننده
تقویت کننده سوسیس و کالباس
تقویت کننده سوسیس و کالباس
صنایع گوشت

مدت مصرف

18 ماه پس از تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کد محصول

H500
cutter stab 103
cutter stab 105
-

حمل و نقل

توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

شهر محل ارسال

-شیراز
شیراز
شیراز

برند

-Rahyab
Rahyab
-

کاربرد

تثبیت کننده
تقویت کننده سوسیس و کالباس
تقویت کننده سوسیس و کالباس
صنایع گوشت

مدت مصرف

18 ماه پس از تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید

کد محصول

H500
cutter stab 103
cutter stab 105
-

حمل و نقل

توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

شهر محل ارسال

-شیراز
شیراز
شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

شهر محل ارسال

-شیراز
شیراز
شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کاربرد

تثبیت کننده
تقویت کننده سوسیس و کالباس
تقویت کننده سوسیس و کالباس
صنایع گوشت

انبارش

در جای خشک و خنک
--در محل سرد و خشک

مدت مصرف

18 ماه پس از تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

ندارد
--دارد

حمل و نقل

توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

میزان رطوبت

---کمتر از 7%

میزان پروتئین

---#

میزان کربوهیدرات

---#

میزان چربی

---#