وزن

25000 گرم500 گرم

کاربرد

تثبیت کننده
بهبود دهنده بافت و رنگ سوسیس
تثبیت کننده
صنایع گوشت

دوز مصرف پیشنهادی

مطابق با فرمولاسیون
-مطابق با فرمولاسیون
25 درصد

انبارش

در جای خشک و خنک
-در جای خشک و خنک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

18 ماه پس از تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

ندارد
-ندارد
دارد

حمل و نقل

توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کد محصول

H500
Mss-400
N500
-

ساخت کشور

ایران
ایران
ایران
-

کاربرد

تثبیت کننده
بهبود دهنده بافت و رنگ سوسیس
تثبیت کننده
صنایع گوشت

مدت مصرف

18 ماه پس از تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید

کد محصول

H500
Mss-400
N500
-

ساخت کشور

ایران
ایران
ایران
-

حمل و نقل

توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری

شهر محل ارسال

-شیراز
-شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کاربرد

تثبیت کننده
بهبود دهنده بافت و رنگ سوسیس
تثبیت کننده
صنایع گوشت

دوز مصرف پیشنهادی

مطابق با فرمولاسیون
-مطابق با فرمولاسیون
25 درصد

انبارش

در جای خشک و خنک
-در جای خشک و خنک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

18 ماه پس از تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

ندارد
-ندارد
دارد

حمل و نقل

توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کد محصول

H500
Mss-400
N500
-

ساخت کشور

ایران
ایران
ایران
-

شهر محل ارسال

-شیراز
-شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کاربرد

تثبیت کننده
بهبود دهنده بافت و رنگ سوسیس
تثبیت کننده
صنایع گوشت

انبارش

در جای خشک و خنک
-در جای خشک و خنک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

18 ماه پس از تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

ندارد
-ندارد
دارد

حمل و نقل

توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری

میزان رطوبت

---کمتر از 7%

میزان پروتئین

---#

میزان کربوهیدرات

---#

میزان چربی

---#