وزن

25000 گرم500 گرم

برند

Rahyab
---

کاربرد

تقویت کننده سوسیس و کالباس
تثبیت کننده
تثبیت کننده
صنایع گوشت

مدت مصرف

12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید

کد محصول

cutter stab 105
S200
N500
-

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری

شهر محل ارسال

شیراز
--شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کاربرد

تقویت کننده سوسیس و کالباس
تثبیت کننده
تثبیت کننده
صنایع گوشت

دوز مصرف پیشنهادی

-مطابق با فرمولاسیون
مطابق با فرمولاسیون
25 درصد

انبارش

-در جای خشک و خنک
در جای خشک و خنک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

-ندارد
ندارد
دارد

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کد محصول

cutter stab 105
S200
N500
-

ساخت کشور

-ایران
ایران
-

کاربرد

تقویت کننده سوسیس و کالباس
تثبیت کننده
تثبیت کننده
صنایع گوشت

دوز مصرف پیشنهادی

-مطابق با فرمولاسیون
مطابق با فرمولاسیون
25 درصد

انبارش

-در جای خشک و خنک
در جای خشک و خنک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

-ندارد
ندارد
دارد

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کد محصول

cutter stab 105
S200
N500
-

ساخت کشور

-ایران
ایران
-

شهر محل ارسال

شیراز
--شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کاربرد

تقویت کننده سوسیس و کالباس
تثبیت کننده
تثبیت کننده
صنایع گوشت

انبارش

-در جای خشک و خنک
در جای خشک و خنک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

-ندارد
ندارد
دارد

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
توسط باربری

میزان رطوبت

---کمتر از 7%

میزان پروتئین

---#

میزان کربوهیدرات

---#

میزان چربی

---#