وزن

25000 گرم25000 گرم500 گرم

برند

Rahyab
-Rahyab
-

کاربرد

بهبود دهنده رنگ کالباس
بهبود دهنده بافت همبرگر
بهبود دهنده بافت
صنایع گوشت

مدت مصرف

12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کد محصول

Snow White
Burger Stab GL- 400 و Burger Stab 70
QUICK Gel 20
QUICK Gel 201
-

ساخت کشور

ایران
ایران
--

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
شیراز
شیراز

کاربرد

بهبود دهنده رنگ کالباس
بهبود دهنده بافت همبرگر
بهبود دهنده بافت
صنایع گوشت

مدت مصرف

12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کد محصول

Snow White
Burger Stab GL- 400 و Burger Stab 70
QUICK Gel 20
QUICK Gel 201
-

ساخت کشور

ایران
ایران
--

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

مدل

-Burger Stab 70
Burger Stab GL- 400
--

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
شیراز
شیراز

کاربرد

بهبود دهنده رنگ کالباس
بهبود دهنده بافت همبرگر
بهبود دهنده بافت
صنایع گوشت

مدت مصرف

12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کد محصول

Snow White
Burger Stab GL- 400 و Burger Stab 70
QUICK Gel 20
QUICK Gel 201
-

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

برند

Rahyab
-Rahyab
-

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
شیراز
شیراز

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
شیراز
شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کاربرد

بهبود دهنده رنگ کالباس
بهبود دهنده بافت همبرگر
بهبود دهنده بافت
صنایع گوشت

انبارش

---در محل سرد و خشک

مدت مصرف

12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

---دارد

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

میزان رطوبت

---کمتر از 7%

میزان پروتئین

---#

میزان کربوهیدرات

---#

میزان چربی

---#