وزن

25000 گرمنامعلوم500 گرم

برند

Rahyab
Rahyab
Karoël Spice
-

کاربرد

تثبیت کننده رنگ و ماندگاری گوشت
ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند
-صنایع گوشت

کد محصول

Chicken Col Fix
Meat Col Fix
MT-30
--

انبارش

در محل سرد و خشک
-در محل سرد و خشک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

2 سال
12 ماه پس از تاریخ تولید
2 سال
18 ماه پس از تولید

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
-توسط باربری

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
تهران
شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
500 گرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
1000 گرمی
250 گرمی
500 گرمی
25 کیلوگرم

برند

Rahyab
Rahyab
Karoël Spice
-

کد محصول

Chicken Col Fix
Meat Col Fix
MT-30
--

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
500 گرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
1000 گرمی
250 گرمی
500 گرمی
25 کیلوگرم

نوع محصول

-نرمال
--

کاربرد

تثبیت کننده رنگ و ماندگاری گوشت
ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند
-صنایع گوشت

دوز مصرف پیشنهادی

-1 درصد
#
25 درصد

دیتاشیت

-دارد
ندارد
دارد

مدت مصرف

2 سال
12 ماه پس از تاریخ تولید
2 سال
18 ماه پس از تولید

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
-توسط باربری

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
تهران
شیراز

ساخت کشور

-ایران
--

ضمانت

--گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی
-

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
تهران
شیراز

دوز مصرف پیشنهادی

-1 درصد
#
25 درصد

انبارش

در محل سرد و خشک
-در محل سرد و خشک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

2 سال
12 ماه پس از تاریخ تولید
2 سال
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

-دارد
ندارد
دارد

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
500 گرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
1000 گرمی
250 گرمی
500 گرمی
25 کیلوگرم

نحوه پرداخت

--فقط نقد
-

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
تهران
شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
500 گرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
1000 گرمی
250 گرمی
500 گرمی
25 کیلوگرم

کاربرد

تثبیت کننده رنگ و ماندگاری گوشت
ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند
-صنایع گوشت

انبارش

در محل سرد و خشک
-در محل سرد و خشک
در محل سرد و خشک

مدت مصرف

2 سال
12 ماه پس از تاریخ تولید
2 سال
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

-دارد
ندارد
دارد

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
تیپاکس
شرکت پست
-توسط باربری

میزان رطوبت

---کمتر از 7%

میزان پروتئین

---#

میزان کربوهیدرات

---#

میزان چربی

---#