نامعلوم | 25000 گرم | | نامعلوم |
عمل آوری گوشت | بهبود دهنده بافت همبرگر | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | - |
در محل سرد و خشک | - | - | - |
2 سال | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | - |
دارد | - | دارد | - |
توسط باربری | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | - |
M.Z 204M.Z 210 | Burger Stab GL- 400 و Burger Stab 70 | MT-30 | - |
Rahyab | - | Rahyab | دست پز تک |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی |
شیراز | شیراز | شیراز | مشهد |
عمل آوری گوشت | بهبود دهنده بافت همبرگر | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | - |
2 سال | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | - |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی |
M.Z 204M.Z 210 | Burger Stab GL- 400 و Burger Stab 70 | MT-30 | - |
- | ایران | ایران | - |
توسط باربری | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | - |
- | Burger Stab 70Burger Stab GL- 400 | - | - |
شیراز | شیراز | شیراز | مشهد |
Rahyab | - | Rahyab | دست پز تک |
M.Z 204M.Z 210 | Burger Stab GL- 400 و Burger Stab 70 | MT-30 | - |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی |
- | - | نرمال | - |
عمل آوری گوشت | بهبود دهنده بافت همبرگر | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | - |
- | - | 1 درصد | - |
دارد | - | دارد | - |
2 سال | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | - |
توسط باربری | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | - |
شیراز | شیراز | شیراز | مشهد |
- | ایران | ایران | - |
شیراز | شیراز | شیراز | مشهد |
- | - | - | فقط نقد |