وزن

نامعلوم25000 گرم500 گرم

کاربرد

عمل آوری گوشت
بهبود دهنده رنگ کالباس
تقویت کننده سوسیس و کالباس
صنایع گوشت

انبارش

در محل سرد و خشک
--در محل سرد و خشک

مدت مصرف

2 سال
12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

دارد
--دارد

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

کد محصول

M.Z 204
M.Z 210
Snow White
cutter stab 103
-

برند

Rahyab
Rahyab
Rahyab
-

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
شیراز
شیراز

برند

Rahyab
Rahyab
Rahyab
-

کاربرد

عمل آوری گوشت
بهبود دهنده رنگ کالباس
تقویت کننده سوسیس و کالباس
صنایع گوشت

مدت مصرف

2 سال
12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کد محصول

M.Z 204
M.Z 210
Snow White
cutter stab 103
-

ساخت کشور

-ایران
--

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
شیراز
شیراز

برند

Rahyab
Rahyab
Rahyab
-

کاربرد

عمل آوری گوشت
بهبود دهنده رنگ کالباس
تقویت کننده سوسیس و کالباس
صنایع گوشت

مدت مصرف

2 سال
12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کد محصول

M.Z 204
M.Z 210
Snow White
cutter stab 103
-

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
شیراز
شیراز

شهر محل ارسال

شیراز
شیراز
شیراز
شیراز

وزن هر بسته

25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم
1 کیلوگرم
10 کیلوگرم
25 کیلوگرم

کاربرد

عمل آوری گوشت
بهبود دهنده رنگ کالباس
تقویت کننده سوسیس و کالباس
صنایع گوشت

انبارش

در محل سرد و خشک
--در محل سرد و خشک

مدت مصرف

2 سال
12 ماه پس از تاریخ تولید
12 ماه پس از تاریخ تولید
18 ماه پس از تولید

دیتاشیت

دارد
--دارد

حمل و نقل

توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری
توسط باربری

میزان رطوبت

---کمتر از 7%

میزان پروتئین

---#

میزان کربوهیدرات

---#

میزان چربی

---#