نامعلوم | نامعلوم | | 25000 گرم |
عمل آوری گوشت | - | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | تقویت کننده سوسیس و کالباس |
در محل سرد و خشک | - | - | - |
2 سال | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
دارد | - | دارد | - |
توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری |
M.Z 204M.Z 210 | - | MT-30 | cutter stab 105 |
Rahyab | Karoël Spice | Rahyab | Rahyab |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 1000 گرمی250 گرمی500 گرمی | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
شیراز | تهران | شیراز | شیراز |
شیراز | تهران | شیراز | شیراز |
- | فقط نقد | - | - |
Rahyab | Karoël Spice | Rahyab | Rahyab |
M.Z 204M.Z 210 | - | MT-30 | cutter stab 105 |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 1000 گرمی250 گرمی500 گرمی | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
- | - | نرمال | - |
عمل آوری گوشت | - | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | تقویت کننده سوسیس و کالباس |
- | - | 1 درصد | - |
دارد | - | دارد | - |
2 سال | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری |
شیراز | تهران | شیراز | شیراز |
- | - | ایران | - |
Rahyab | Karoël Spice | Rahyab | Rahyab |
عمل آوری گوشت | - | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | تقویت کننده سوسیس و کالباس |
2 سال | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
M.Z 204M.Z 210 | - | MT-30 | cutter stab 105 |
توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری |
شیراز | تهران | شیراز | شیراز |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 1000 گرمی250 گرمی500 گرمی | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |