نامعلوم | نامعلوم | | 25000 گرم |
عمل آوری گوشت | - | تثبیت کننده | تقویت کننده سوسیس و کالباس |
در محل سرد و خشک | - | در جای خشک و خنک | - |
2 سال | - | 18 ماه پس از تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
دارد | - | ندارد | - |
توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری |
M.Z 204M.Z 210 | - | N500 | cutter stab 103 |
Rahyab | دست پز تک | - | Rahyab |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمی | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
شیراز | مشهد | - | شیراز |
شیراز | مشهد | - | شیراز |
- | فقط نقد | - | - |
عمل آوری گوشت | - | تثبیت کننده | تقویت کننده سوسیس و کالباس |
- | - | مطابق با فرمولاسیون | - |
در محل سرد و خشک | - | در جای خشک و خنک | - |
2 سال | - | 18 ماه پس از تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
دارد | - | ندارد | - |
توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمی | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
M.Z 204M.Z 210 | - | N500 | cutter stab 103 |
- | - | ایران | - |
Rahyab | دست پز تک | - | Rahyab |
عمل آوری گوشت | - | تثبیت کننده | تقویت کننده سوسیس و کالباس |
2 سال | - | 18 ماه پس از تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمی | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
M.Z 204M.Z 210 | - | N500 | cutter stab 103 |
توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری |
شیراز | مشهد | - | شیراز |