نامعلوم | 500 گرم | نامعلوم | 25000 گرم |
عمل آوری گوشت | صنایع گوشت | - | تقویت کننده سوسیس و کالباس |
در محل سرد و خشک | در محل سرد و خشک | - | - |
2 سال | 18 ماه پس از تولید | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
دارد | دارد | - | - |
توسط باربری | توسط باربری | - | توسط باربری |
M.Z 204M.Z 210 | - | - | cutter stab 103 |
Rahyab | - | دست پز تک | Rahyab |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
شیراز | شیراز | مشهد | شیراز |
شیراز | شیراز | مشهد | شیراز |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
عمل آوری گوشت | صنایع گوشت | - | تقویت کننده سوسیس و کالباس |
در محل سرد و خشک | در محل سرد و خشک | - | - |
2 سال | 18 ماه پس از تولید | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
دارد | دارد | - | - |
توسط باربری | توسط باربری | - | توسط باربری |
- | کمتر از 7% | - | - |
- | # | - | - |
- | # | - | - |
- | # | - | - |
شیراز | شیراز | مشهد | شیراز |
- | - | فقط نقد | - |
Rahyab | - | دست پز تک | Rahyab |
عمل آوری گوشت | صنایع گوشت | - | تقویت کننده سوسیس و کالباس |
2 سال | 18 ماه پس از تولید | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
M.Z 204M.Z 210 | - | - | cutter stab 103 |
توسط باربری | توسط باربری | - | توسط باربری |
شیراز | شیراز | مشهد | شیراز |