نامعلوم | | | 500 گرم |
عمل آوری گوشت | - | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | صنایع گوشت |
در محل سرد و خشک | - | - | در محل سرد و خشک |
2 سال | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید |
دارد | - | دارد | دارد |
توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری |
M.Z 204M.Z 210 | - | MT-30 | - |
Rahyab | - | Rahyab | - |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | - | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم |
شیراز | - | شیراز | شیراز |
Rahyab | - | Rahyab | - |
M.Z 204M.Z 210 | - | MT-30 | - |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | - | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم |
- | - | نرمال | - |
عمل آوری گوشت | - | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | صنایع گوشت |
- | - | 1 درصد | 25 درصد |
دارد | - | دارد | دارد |
2 سال | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید |
توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری |
شیراز | - | شیراز | شیراز |
- | - | ایران | - |
شیراز | - | شیراز | شیراز |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | - | 25 کیلوگرم500 گرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم |
عمل آوری گوشت | - | ترد کردن و نرم کردن گوشت گوساله، گوسفند | صنایع گوشت |
در محل سرد و خشک | - | - | در محل سرد و خشک |
2 سال | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید |
دارد | - | دارد | دارد |
توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربری |
- | - | - | کمتر از 7% |
- | - | - | # |
- | - | - | # |
- | - | - | # |