نامعلوم | | | نامعلوم |
عمل آوری گوشت | - | تثبیت کننده | - |
در محل سرد و خشک | - | در جای خشک و خنک | - |
2 سال | - | 18 ماه پس از تولید | - |
دارد | - | ندارد | - |
توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | - |
M.Z 204M.Z 210 | - | H500 | - |
Rahyab | - | - | دست پز تک |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | - | 25 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی |
شیراز | - | - | مشهد |
عمل آوری گوشت | - | تثبیت کننده | - |
- | - | مطابق با فرمولاسیون | - |
در محل سرد و خشک | - | در جای خشک و خنک | - |
2 سال | - | 18 ماه پس از تولید | - |
دارد | - | ندارد | - |
توسط باربری | - | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | - |
25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | - | 25 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی |
M.Z 204M.Z 210 | - | H500 | - |
- | - | ایران | - |
شیراز | - | - | مشهد |
- | - | - | فقط نقد |