تثبیت کننده | تثبیت کننده | تثبیت کننده | تولید خامه صبحانه استریلیزهتولید خامه صبحانه پاستوریزه |
مطابق با فرمولاسیون | ۰.۳۵-۰.۳۰ درصد | مطابق با فرمولاسیون | - |
در جای خشک و خنک | در جای خشک و خنک | در جای خشک و خنک | - |
18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید |
ندارد | ندارد | ندارد | دارد |
توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم |
CH115 | C500 | CH 224 | C301 |
ایران | - | ایران | - |
CH115 | C500 | CH 224 | C301 |
تثبیت کننده | تثبیت کننده | تثبیت کننده | تولید خامه صبحانه استریلیزهتولید خامه صبحانه پاستوریزه |
مطابق با فرمولاسیون | ۰.۳۵-۰.۳۰ درصد | مطابق با فرمولاسیون | - |
در جای خشک و خنک | در جای خشک و خنک | در جای خشک و خنک | - |
25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم |
18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید |
ندارد | ندارد | ندارد | دارد |
توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
تثبیت کننده | تثبیت کننده | تثبیت کننده | تولید خامه صبحانه استریلیزهتولید خامه صبحانه پاستوریزه |
مطابق با فرمولاسیون | ۰.۳۵-۰.۳۰ درصد | مطابق با فرمولاسیون | - |
در جای خشک و خنک | در جای خشک و خنک | در جای خشک و خنک | - |
18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید |
ندارد | ندارد | ندارد | دارد |
توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم |
CH115 | C500 | CH 224 | C301 |
ایران | - | ایران | - |
تثبیت کننده | تثبیت کننده | تثبیت کننده | تولید خامه صبحانه استریلیزهتولید خامه صبحانه پاستوریزه |
18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید | 18 ماه پس از تولید |
ندارد | ندارد | ندارد | دارد |
توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربریتیپاکسشرکت پست | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم |
CH115 | C500 | CH 224 | C301 |