500 گرم | 25000 گرم | نامعلوم | نامعلوم |
شیراز | شیراز | مشهد | شیراز |
25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
صنایع گوشت | تقویت کننده سوسیس و کالباس | - | عمل آوری گوشت |
در محل سرد و خشک | - | - | در محل سرد و خشک |
18 ماه پس از تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | - | 2 سال |
دارد | - | - | دارد |
توسط باربری | توسط باربری | - | توسط باربری |
کمتر از 7% | - | - | - |
# | - | - | - |
# | - | - | - |
# | - | - | - |
- | Rahyab | دست پز تک | Rahyab |
صنایع گوشت | تقویت کننده سوسیس و کالباس | - | عمل آوری گوشت |
18 ماه پس از تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | - | 2 سال |
- | cutter stab 105 | - | M.Z 204M.Z 210 |
توسط باربری | توسط باربری | - | توسط باربری |
شیراز | شیراز | مشهد | شیراز |
25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
شیراز | شیراز | مشهد | شیراز |
- | - | فقط نقد | - |
صنایع گوشت | تقویت کننده سوسیس و کالباس | - | عمل آوری گوشت |
در محل سرد و خشک | - | - | در محل سرد و خشک |
18 ماه پس از تولید | 12 ماه پس از تاریخ تولید | - | 2 سال |
دارد | - | - | دارد |
توسط باربری | توسط باربری | - | توسط باربری |
- | cutter stab 105 | - | M.Z 204M.Z 210 |
- | Rahyab | دست پز تک | Rahyab |
25 کیلوگرم | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم |
شیراز | شیراز | مشهد | شیراز |